Державне агенство рибного господарства України

Тема в разделе 'Рыбинспекция', создана пользователем Крока, 2 июн 2011.

  1. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев

  2. КотикМуркотик

    КотикМуркотик Рыболов

    Сообщения:
    767
    Симпатии:
    1.189
    :zachet: 40 лямів на зариблення!


    Держрибагентство України: вперше за три роки держбюджетом на 2017 рік виділено кошти на селекцію та відтворення водних біоресурсів.

    https://www.facebook.com/dargua/
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 2
  3. КотикМуркотик

    КотикМуркотик Рыболов

    Сообщения:
    767
    Симпатии:
    1.189
    Держрибагентство планує збільшити суми штрафів у сотні разів. Проект закону №5262 вже подано до Верховної Ради. За розробленим законопроектом за порушення правил рибальства, що спричинило тяжкі наслідки штраф складатиме 255 000 гривень. Також за розробленим законопроектом мінімальна сума штрафу становитиме не 34 гривень, а 1700 гривень. Планується введення виключно кримінальної відповідальності за здійснення незаконного рибальства з використанням електровудки, вогнепальної зброї, вибухових та отруйних речовин, інших заборонених знарядь, що пристосовані для масового знищення риби.
     
    • Нравится Нравится x 9
  4. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    В Держрибагентстві створено спеціальну гарячу лінію для оперативного інформування про випадки корупції в галузі
    07.09.2017

    В Держрибагентстві розпочала роботу спеціально створена окрема «гаряча» лінія для повідомлень про факти корупційних правопорушень у Держрибагентстві. Номер телефону: (044) 486-44-42.

    У режимі консультування з питань чинного законодавства та фіксації звернень щодо імовірних порушень «гаряча» лінія працює з понеділка по четвер з 9:00 до 18.00 і до 16.45 у п’ятницю. Разом з тим, у неробочий час відповідні повідомлення можна надсилати на електронну адресу[email protected], вони будуть, відповідно до норм законодавства, оперативно опрацьовуватись Сектором із питань запобігання корупції.

    Номер «гарячої» лінії було створено з метою відкритості і прозорості в роботі працівників Держрибагентства, максимально ефективного реагування на будь-які протиправні дії службових осіб та посадових осіб підрозділів Держрибагентства. Робота «гарячої» лінії спрямована на виконання Засад державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014-2017 роки.

    Нагадуємо, відповідно до постанови КМУ №706 від 04.09.2013 «Питання запобігання та виявлення корупції», у відомстві працює відповідний Сектор з питань запобігання корупції. Сектор є структурним підрозділом Держрибагентства. Його основними завданнями є реалізація державної політики у сфері профілактичної діяльності з питань боротьби з корупцією, хабарництвом, зловживанням службовим становищем та іншими правопорушеннями з боку працівників Держрибагентства, виявлення й попередження (самостійно або спільно з правоохоронними органами) фактів злочинних дій, корупції і т.д., забезпечення всебічної й об'єктивної перевірки та внесення пропозицій щодо реагування на них тощо.

    Тож у разі, якщо вам відомі факти порушень з боку працівників відомства, прохання оперативно повідомляти на вище вказаний номер телефону «гарячої» лінії.

    http://darg.gov.ua/_v_derzhribagentstvi_stvoreno_0_0_0_4601_1.html
     
    • Нравится Нравится x 8
  5. oxotnik11

    oxotnik11 гость Временно заблокирован

    Доброе утро! Все киевское море в сетях, сети ставят даже 20 и вылавливают все и куда вы смотрите, или вы все настолько проплачены что вам все похер?
     
    • Нравится Нравится x 1
  6. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев
    oxotnik11, такие вопросы надо задавать в другом месте (ссылка адресата в первом посте этой темы)
     
  7. КотикМуркотик

    КотикМуркотик Рыболов

    Сообщения:
    767
    Симпатии:
    1.189

    Дзвонити треба, куди слід, 8 800 50 52 50, і на 102
    А не розказувати, що все пропало, і все проплачено.
     
  8. Игорь 1

    Игорь 1 Рыболов

    Сообщения:
    2.065
    Симпатии:
    3.046
    Адрес:
    Украина. Черкассы
    Возраст:
    63
    oxotnik11, ... :bj: Artfabber, прав. Все вопросы по ссылке. Но там, навряд ли что ответят. А если ответят, то все к делу/вопросу не относящееся. Это уже пройденный этап.
     
  9. КАРАТ

    КАРАТ Рыболов

    Сообщения:
    1.163
    Симпатии:
    3.764
    Адрес:
    Днепропетровск
    Кабінет Міністрів на своєму засіданні 25 жовтня призначив головою Державного агентства рибного господарства Ярослава Бєлова.
    https://centernews.com.ua/?p=92919
     
    • Информативно Информативно x 1
  10. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    Новокаховський завод зарибив мальками щуки Київське водосховище, - Держрибагентство
    28.04.2018

    Держрибагентство стимулює максимальне використання ефективності потенціалу державних установ, які знаходяться в його підпорядкуванні. Таким чином, вперше за багато років Новокаховським рибоводним заводом частикових риб відбулось вселення водних біоресурсів у Київське водосховище.

    Так, 27 квітня неподалік с.Сухолуччя Вишгородського району, в урочище «Акація» випустили 311 300 екз. малька щуки.

    «Зариблення є стратегічно важливим для рибного господарства. Це робота на перспективу для забезпечення продовольчої безпеки країни. Тим паче, рибогосподарська галузь України має високий потенціал для розвитку. Зокрема великий фонд рибогосподарських водойм та сприятливе географічне розташування. Тож, Держрибагентство й надалі продовжує розвивати рибне господарство та підтримувати сталі запаси риби у водоймах», - наголосив Голова Держрибагентства Ярослав Бєлов.

    За дотриманням норм зариблення Київського водосховища слідкували представники Держрибагентства та Київського рибоохоронного патруля. Також на заході були присутні користувачі водосховища та громадські активісти.

    «Ця місцевість є найбільш сприятливою для підростання молодого покоління щуки завдяки багатій кормовій базі. Тому патруль буде посилено охороняти цю ділянку для її подальшого природнього відтворення. Крім цього, в даній акваторії заборонене будь-яке рибальство, а верхів’я Київського водосховища закрито для промислового вилову», - прокоментували в Управлінні Держрибагентства у м. Києві та Київській області.

    Також за рахунок державного бюджету Новокаховським заводом було зариблено щукою пониззя річки Дніпро в межах Херсонської області в кількості 823,4 тис. екз. і Каховське водосховище у межах Запорізької та Херсонської областей в кількості 150 тис. екз. та 307,4 тис. екз. відповідно.

    На заводі прокоментували, що завершився перший етап виконання державного плану вселення водних біоресурсів до рибогосподарських водних об’єктів загальнодержавного значення. Всього було випущено 1 млн 595 тис. екз. молоді щуки. Якщо говорити про попередні роки, то за увесь 2017 рік заводом було вселено 4,9 млн екз. риби, у 2016 – 4,9 млн екз. Однак, до цього вселення здійснювалось суто у водойми Херсонської області. В Запорізькій області водойми зариблювались виключно рослиноїдними видами.

    Також у 2018 році здійснюється зариблення водойм користувачами, громадськими організаціями і за рахунок компенсаційних коштів та благодійних внесків. Протягом чотирьох місяців було випущено 3 млн 784 тис екз молоді риби. Найактивніше зариблення здійснювалось у Київській, Кіровоградській, Харківській, Одеській та Дніпропетровській областях.


    Довідкова інформація:

    «Новокаховський рибоводний завод частикових риб» є державною власністю та фінансується з державного бюджету. Він розпочав свою роботу в 1989 році. За 30 років виробничої діяльності обсяги вселення водних біоресурсів складають близько 78 млн особин двохлітків і цьоголітків рослиноїдних видів риб та коропа, а також мальків та цьоголітків хижих видів риб, а саме: судака, щуки, сома. З 2007 року фахівцями рибзаводу вперше в Україні впроваджено у виробництво технології отримання і вирощування підрощеної молоді, цьоголітків судака, щуки, сома, лина. Також сформовані стада плідників та ремонтне поголів’я.


    http://darg.gov.ua/_novokahovsjkij_zavod_zaribiv_0_0_0_5939_1.html
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 2