Помощь в выборе лодки

Тема в разделе 'Лодки, катера, яхты, моторы', создана пользователем Serezhka00, 1 апр 2010.

  1. Norden

    Norden Рыболов

    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    Адрес:
    г.Сумы
    Возраст:

  2. Metiz

    Metiz завзятий рибалка Команда форума

    Сообщения:
    2.900
    Симпатии:
    12.685
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    47
    Norden, выбор за вами, но небольшой риск есть.
    Пусть отправляют Новой почтой, там вы имеете право на осмотр товара. Накачаете ее прямо в отделении с утра и до вечера пусть постоит, если не спустит, значит все гуд :D Не а шо? Ну бутылку начальнику отделения поставите в конце рабочего дня :D
     
    • Нравится Нравится x 1
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  3. Karasik

    Karasik Рыболов

    Сообщения:
    1.024
    Симпатии:
    5.503
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    48
    Norden, Берите не мучайтесь, если не понравится всегда можно продать
     
  4. Norden

    Norden Рыболов

    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    Адрес:
    г.Сумы
    Возраст:
    Был бы в Киеве, поехал бы лично, а так наложкой не высылают, только по предоплате или самовывоз с магазина. :(
     
  5. Saniok 69

    Saniok 69 Рыболов

    Сообщения:
    711
    Симпатии:
    1.451
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    54
    Norden, обратись к киевлянам, мож хто глянет на лодку,поможет колеге, за пиво.
     
  6. kambodju

    kambodju Рыболов

    Сообщения:
    697
    Симпатии:
    2.469
    :)
    "Згідно умов надання послуг "Нової пошти" на одну річ не більше 5 хв. для огляду

    " «Огляд відправлення» – сервіс, надає можливість Одержувачу у відділенні, скориставшись спеціально відведеним столом, або за адресою розкрити упаковку відправлення та перевірити його вміст.
    Під час огляду відправлення забороняється:
    - Підключати прилади, носії інформації або механізми, які не є частиною відправлення (за винятком сім-карток, навушників, елементів живлення).
    - Використовувати витратні матеріали, що є у відправленні (наприклад, розпилювати тестові флакони парфумерії).
    - Використовувати вміст відправлення із власними речами Одержувача, зокрема носіями інформації (заборонено підключати, зчитувати, копіювати).
    - Заливати паливно-мастильні матеріали або інші рідини у відправлення, які передбачають їх використання. - Встановлювати паролі на електроприлади, які передбачають таку функцію (телефони, планшети, комп’ютери або ноутбуки).
    - Зривати з упаковки та відправлень заводські, рекламні та інформаційні наклейки (за винятком наклейок, розміщених на упаковці комп’ютерної, електронної та оптичної продукції в місцях її відкривання).
    - Відкривати відправлення в упаковках, які мають такі методи контролю першого розкриття (дозволяється проводити тільки зовнішній огляд на відсутність пошкоджень):
    - пломби-індикатори (прошивка нитками на мішках; металеві або паперові пломби на банках, перфорації на горловині кришок на ємностях з рідиною тощо);
    - термозбіжна плівка (за винятком комп’ютерної, електронної, оптичної продукції та аксесуарів, що входять до їх вмісту) – це різновид пакувальних плівок, особливістю яких є здатність скорочуватися під впливом температури і приймати форму пакувального виробу;
    - блістерна упаковка – це контейнер або футляр, що штампується, повторюючи форму та розміри предмета, розміщеного всередині або створює ємність, необхідну для розміщення товару, який виготовляється із термостійкого пластику та може мати жорстку поліграфічну, металеву чи пластикову підкладку;
    - ламіновано-поліетиленова упаковка – це упаковка, у якій два і більше шарів плівки поєднані в один під дією високих температур, нанесеного клею або розчинника. Розбирати відправлення, крім випадків, що передбачають встановлення сім-картки або елементів живлення без використання інструмента, який не входить в комплект пристрою.
    Проводити огляд відправлення за межами відділення (для відправлень, адресованих до відділень).
    - У разі адресної доставки також забороняється:
    - розбирати обрешетування, в яке запаковане відправлення; - підключати портативну, побутову техніку до електромережі (дозволяється проводити огляд на відсутність зовнішніх дефектів і механічних пошкоджень відправлення).
    У разі порушення цих умов огляду, відправлення не підлягає поверненню."
    P.s. Сорри за много букв, не смог спойлер включить.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 2
  7. Владимир111

    Владимир111 Рыболов

    Сообщения:
    1.602
    Симпатии:
    4.202
    Адрес:
    Киев
    Возраст:
    63
    Как увидел адрес, понял что развод. В этом здании квартиры миллионы стоят. Это центр Киева, сбоку Бессарабский рынок. По таким адресам любая шмотка в 2 раза дороже в бутике.
    Только что позвонил ради интереса. Мне сказали, что лодки можете посмотреть в г.Сумы по адресу Садовая 22\3. А в Киеве на ул.Большая Васильковская 1-3/2 ТЦ "Арена Сити" интернет магазин "Сток" - Находится центральный офис на 6 этаже, рядом с сервисным центром LG, в офисе надо оплатить лодку и указать адрес доставки и бла бла бла.... А лодку посмотрите дома и за 14 дней вернете если что. Вот это здание с Гугла, и где 6 этаж?
    Думаю Сумянам скажут можно посмотреть в Днепре.

    Сдание.jpg

     
    • Нравится Нравится x 5
  8. Norden

    Norden Рыболов

    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    Адрес:
    г.Сумы
    Возраст:
    Владимир спасибо, ну как и подозревал.... кролиководы ... блин. :(
    По этому адресу никаких офисов их нет и здание там двухэтажное. Он недалеко от меня, ради интереса завтра заеду лично, все равно там мотаюсь, хотя 99,9%, результат будет тот же.
    Кстати еще один магазин с Хмельницкого два дня назад выставил 6 разных Барков б/у на ОЛХ по таким же ценам и еще три от частных лиц с разных областей, прозвонил два, телефоны у всех недоступны. На вчера ни одного объявления активного уже не было. Это в сезон пошел массовый разводняк?