Полтавская рыбоохрана

Тема в разделе 'Рыбинспекция', создана пользователем pol2901, 3 апр 2009.

  1. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    Друзья!
    Если Вам станет известно о противоправных действиях на водоемах или о торговле незаконно выловленной рыбой на рынках, а тем более браконьерскими орудиями лова, то Вы незамедлительно сообщайте об этом в рыбинспекцию. Если же не будет реагирования на Ваши сигналы, пишите об этих фактах на Форуме, будем всем миром разбираться с пассивностью и бездеятельностью инспекторов.
    С уважением Чистяков Александр (067)140-01-24
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------​
    Полтавская рыбоохрана
    39630 г. Кременчук
    ул. Флотская, 4
    т/ф. (0536) 63-82-91
    тел. (0536) 63-80-06
    - Начальник Управления - Грива Леонід Васильович
    - Первый заместитель - Кривонос Анатолій Миколайович
    -------------------------------------------------------------------------------------------------​
    телефон "Горячей Линии" (05366) 3-82-91
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 9

  2. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    Нерестовый запрет 2013
    Создание благоприятных условий для нереста рыбы имеет огромное значение для возрождения наших водоемов.

    Во время нереста природоохранные и правоохранительные структуры совместно с общественностью объединяют свои усилия с целью установления усиленного режима охраны нерестилищ и рыбы, выставляются искусственные нерестовые гнезда, повышается контроль за качеством сточных вод, поступающих из различных хозяйственных объектов.

    Но, несмотря на экстраординарные меры, браконьеры, к сожалению, не прекращают свою противоправную деятельность, нанося наибольший вред нашему рыбному поголовью, уничтожая беременную, икряную рыбу.

    Поэтому обращаемся ко всем гражданам с просьбой, немедленно сообщать на «Горячую Линию» рыбоохранных органов о замеченных вами случаях противоправных действий на водоемах.

    Помните, что Ваше неравнодушие может сохранить и приумножить разнообразие водного мира для нас и наших потомков!

    С перечнем приказов территориальных органов рыбоохраны про нерестовый запрет можно ознакомиться здесь: http://main.golovrubvod.kiev.ua/ind...ategory&id=66:--2012&Itemid=86&layout=default

    Пресс служба Главрыбвода
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 8
    • Информативно Информативно x 3
  3. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    До кінця 2017 року на Дніпродзержинському водосховищі призупинено промисловий вилов судака і плоскирки
    14.09.2017

    13 вересня 2017 року промисловий вилов судака та плоскирки на Дніпродзержинському водосховищі призупинено до кінця 2017 року. Відповідне рішення затверджено наказом Управління державного агентства рибного господарства у Полтавській області № 105 від 13.09.2017.

    Рибалки-промисловики протягом серпня щотижня подавали звітність про обсяги добутих біоресурсів на даній водоймі. На їх основі Відділ іхтіології Управління Держрибагентства в Полтавській області проводив збір та узагальнення інформації по вилову. В кінці місяця показник вилову судака досяг 94,9 % (72 тонни), а плоскирки – 96,5 % (130 тонн) від допустимого вилову. Станом на 12 вересня 2017 року вилов судака склав 75 тонн, а плоскирки – 135 тонн, що становить увесь допустимий ліміт.

    Відповідно до Порядку здійснення спеціального використання водних біоресурсів у внутрішніх рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах), внутрішніх морських водах, територіальному морі, виключній (морській) економічній зоні та на континентальному шельфі України, у зв’язку із освоєнням вилову плоскирки та судака в межах прогнозу допустимого вилову на 100% станом на 11.09.2017 року, промисел закривається.

    Полтавський рибоохоронний патруль закликає громадян не нехтувати даним Наказом. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

    http://darg.gov.ua/_do_kincja_2017_roku_na_0_0_0_4655_1.html
     
    • Нравится Нравится x 9
  4. Старый бродяга

    Старый бродяга Рыболов

    Сообщения:
    1.391
    Симпатии:
    1.633
    Адрес:
    Днепр, Васильковка, заграница
    Возраст:
    70
    Иногда бывает так, что лисе доверяют охранять курятник.

    "Співробітники Служби безпеки під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області у ході реалізації комплексу заходів із захисту об’єктів критичної інфраструктури блокували протиправну діяльність посадовців обласного Управління Державного агентства рибного господарства.
    У ході досудового розслідування оперативники спецслужби встановили, що чиновники сприяли бригадам браконьєрів у незаконному вилові риби в акваторії Кременчуцького водосховища та Нижньосульського національного природного парку.
    Співробітники СБ України задокументували, що керівництво управління координувало діяльність браконьєрських бригад, які в заборонені періоди вилову та в заборонених місцях, у тому числі в межах заповідних територій, здійснювали промисловий вилов риби незаконними знаряддями лову.
    Крім того встановлено, що керівництво Управління Держрибагентства у Полтавській області налагодило мережу з переробки та збуту незаконно виловлених водних біоресурсів. Протиправна діяльність здійснювалась поза контролем та обліком держави, з грубими порушеннями вимог безпеки та якості харчових продуктів, в антисанітарних умовах.
    Співробітниками Служби безпеки України та прокуратури Полтавської області затримали «на гарячому» кілька браконьєрських бригад, до складу яких входили державні рибінспектори.
    Наразі проведено 20 обшуків в місцях проживання браконьєрів, зберігання, переробки рибопродукції та у посадовців територіального управління Держрибагентства.
    Вилучено заборонені знаряддя лову та плавзасоби, а також понад 100 тонн риби, підготовленої переважно для реалізації в Києві, Дніпрі та Харкові.
    У межах відкритого кримінального провадження за статтями 364 і 249 Кримінального кодексу України двом фігурантам оголошено про підозри.
    Тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх учасників протиправної діяльності".

    https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/2361934134036578?__tn__=-R

    Фото здесь:

    https://gordonua.com/news/localnews...tav-kotoryh-vhodili-rybinspektory-872016.html
     
    • Нравится Нравится x 1