с.Старомыльск,Здолбулбуновский р-н

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Konstantin, 19 окт 2008.

  1. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Долго думали куда поехать на выходные и приняли решение разведать водоем в с.Старомыльск,о котором нечего конкретного так и не удалось узнать перед отъездом.

    Ехали на Здолбуновской маршрутке(207).Попросили водителя сказать когда будет наша остановка.По приезду,нам всей маршруткой рассказывали как добратся до водоема:)Потом,по дороге,мы еще уточнили у женшини куда надо идти,то она говрит,что налево надо идти,потом направо и т.п. и будете на озере.Я спросил,почему тогда рыбак идет в другую сторону?"АААА...То так набагато швидше...:D
    В 11:00 были с Толиком на месте.В самом начале была расположена лодочная база.Поскольку подходов было не особо много,выбор был очевиден.Прокат лодок:20 грн за день,а членам УТМР-6грн.Я взялся за весла...

    По ходу рыбалки мы встретили только одну лодку с успешными рыболовами.У них в активе было два хвоста щуки до 2кг ориентировочно(сами видели)У остальных зеро...И у нас тоже самое,только было пару ленивых преследований моего микротвистера со стороны полосатого разбойника и погрызанный виброхвост после выхода щуки на троллинг у Толика.Мы протролили водоем по кругу два раза и НЕЧЕГО:стыдно:

    Уже на берегу встретили рыболова,который,по его словам,не часто бывает на этом водоеме-тольо два раза в неделю!:)Сказл,что сегодня погода была неподходящая для рыбали,а клев бывает очень неплохой при оптимальных раскладах.

    Узнали такую информацию:
    Щука ловится лучше всего на колебалки,окунь на микротвистера и малька,судак-на "балду".
    Также поведали про распростроненное на водоеме браконьерство(я не удивился).Работник лодочной станции говорил,что по несколько мешков сеток за ночь порой достает из воды,но на Басовкуте,говорит,намного больше сеток ставят.

    ИМХО:водоем перспективный по хищнику,радует пристутствие большого окуня,щуки,судака и...сома.При правильно подобранном ключике,можно открыть этот водоем для себя,как очень уловистый.

    Думаю еще туда вернутся и взять реванш.
    Кто еще знает полезного про это озерцо,пишите пожалуйста-ветка открыта.
     

    Вложения:

    • PA190002.JPG
      PA190002.JPG
      Размер файла:
      326,7 КБ
      Просмотров:
      916
    • PA190009.JPG
      PA190009.JPG
      Размер файла:
      322,2 КБ
      Просмотров:
      809
    • PA190019.JPG
      PA190019.JPG
      Размер файла:
      378,6 КБ
      Просмотров:
      825
    • PA190021.JPG
      PA190021.JPG
      Размер файла:
      417,2 КБ
      Просмотров:
      813
    • PA190027.JPG
      PA190027.JPG
      Размер файла:
      273,7 КБ
      Просмотров:
      818
    • PA190029.JPG
      PA190029.JPG
      Размер файла:
      343 КБ
      Просмотров:
      829
    • Нравится Нравится x 20

  2. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    В суботу выдался свободный день и я решил снова испытить удачу в Старомльске.

    Рыболовов было очень мало,погода явно не по щуке.За весь день я переполоскал все приманки подходящие и неподходящие для данных условий-ОП.Сумел выманить на "балду" два окуня-недомерка,которых скормил котику,что с надеждой смотрел на меня с берега.Еще было несколько преследований моих приманок со стороны окуня,но до укуса дело недоходило.

    Вот такие дела,а осень все пылает своими красками...ляпота....
     

    Вложения:

    • PB010012.JPG
      PB010012.JPG
      Размер файла:
      265,3 КБ
      Просмотров:
      741
    • PB010014.JPG
      PB010014.JPG
      Размер файла:
      286,2 КБ
      Просмотров:
      631
    • PB010015.JPG
      PB010015.JPG
      Размер файла:
      221,7 КБ
      Просмотров:
      651
    • PB010017.JPG
      PB010017.JPG
      Размер файла:
      205,1 КБ
      Просмотров:
      599
    • Нравится Нравится x 21
  3. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    26 червня зранку приїхав на це озеро, рибаків багато, тільки на лодках десь 15 чоловік, а на березі місце ще треба пошукати. Тягають по-трохи карасіка та плотку. Почав кидати на першому пляжі (біля моста), десь пів години нічого, міняв сілікони, колебалкі, та врешті поставив воблер (Yo-zuri л-міноу) і одразу бере невеликий судачок, згодом ще такий і знову тиша.Вирішив пройтись по березі, кидаю де є вільне місце. Знову невеликий судачок, дійшов до залізного пірса і почав гратися з окунем на дюймовий твістер, кілька сходів, два відкушаних хвоста і чотири окунька на 100-150 грамів.А вже з 11 годин повна тиша. Риба відпущена, настрій на підйомі.:fisher:
     
    • Нравится Нравится x 28
  4. сок

    сок Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    257
    Адрес:
    Квасилів
    Возраст:
    Вибачаюсь за дуже пізній звіт але неміг ніяк зареєструватись.
    Був на початку серпня із ночівлею , ловив перед металевим пірсом на закидуху (резинку), хоча потім пошкодував що невзяв фідери , Ловив на мастирку та перловку, опаришем не запася (а зря). Улов 2,5 кг в основному плотва попадались підлящики 100-600 грам.
    Вночі було тільки дві підтяжки не реалізованих. На лодках із другої сторони в лататях ловили карасика із лодки.
    Деякі мої друзі нащупували косяк підлящика і умудрялись в таку жару наловити його до 8 кг.
    Доречі позавчора розповів мені один рибак що прокинулась щука із лодки десь в районі труби. :142: поки все.
     
    • Нравится Нравится x 26
  5. сок

    сок Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    257
    Адрес:
    Квасилів
    Возраст:
    У неділю 5 грудня із товаришами вирішили перевірити наявність риби у Старомильську .Прибули десь після 11-00 .І давай шукати , в районі 30 м від берега клює дуже багато і жадібно дрібний окунчік рідко трапляється йоршик та плоточка. Прийшовши на водойму було біля 18 рибалок о 16-00 30 чоловік навідь дехто умудрився роставити жерлиці але результат нуль.
    Риба стоїть пятнами, пройшли від лодочної і метрів 200 до труби . Улов біля кг. Ловили і на мотилика, і на безмотилку та і на чортика брало на все.
     
    • Нравится Нравится x 19
  6. phantom

    phantom гость Временно заблокирован

    Старомильськ

    Вирішили перевірити ставок у Старомильську, тому що вже давно не були. Приїхали о 8 ранку, на перших же лунках клювала мєлка плотва для живця, виставили пару жерлиць. Здвинулись в район пляжу, у товариша клюнув підлящ грам 300, і один непоганий сход, другий товариш зловив окуня десь так грам на 350.

    Всі зловили десь по кілограму мєлочі. Ловили на чортіка, а також один раз вистрілила жерлиця. Свій результат викладаю на фото...
     

    Вложения:

    • З 003.jpg
      З 003.jpg
      Размер файла:
      84,5 КБ
      Просмотров:
      573
    • Нравится Нравится x 19
  7. Bulick

    Bulick гость Временно заблокирован

    В День Конституції України вирішили з друзями трішечки відпочити, підсмажити шашличка і покупатися на новому пляжі в Старомильську, не зважаючи на "нельотну" погоду :) Користуючись нагодою, поки смажились шашлики, я розмотав одну поплавчанку:poplavok: і вирішив трішки порибалити. Як результат, 15 непоганих плотвичок та одна червонопера в садку за годинку ловлі:)
    Снасть - махова вудка Flagman Senatra Mesh 5 m, однограмовий поплавок Venturieri, основна волосінь 0,12 мм, поводок 0,08 мм і овнерівський гачок 12-го розміру. :poplavok:
    Наживка - манка :)
    Незважаючи на мінливий та сильний вітер і відпочинок, і риболовля вдалися!!! :gimmefive2:
    IMG_2417.JPG IMG_2422.JPG IMG_2423.JPG IMG_2427.jpg
     
    • Нравится Нравится x 23
  8. Єгор

    Єгор гость Временно заблокирован

    В субботу с кумом и другом впервые рыбачил на этом водоеме. Доехали на маршрутке до автовокзала Здолбунова, а дальше километра полтора - ножками.
    Рыбалка была не из легких, так как с водоемом были совсем не знакомы. Поэтому пришлось много ходить, бурить и искать рыбу. К тому же погода была с ветром и снегом. Прошагав по озеру метров 700-800 и пробурив около двух десяток лунок, наконец нашли место где поклевывала плотва и окунек. Но клев был очень вялый - либо не угадали с погодой, либо с днем. Правда был один эпизод заслуживающий внимания - что-то явно не мелкое оборвав козу у друга ушло восвояси :пардон:. Поймав до обеда с десяток рыб, приняли решение – раз уж добрались на озеро, надо пойти и разведать карьеры.
    На карьере оказалось еще пять рыбаков. Трое ловили на удочки, а двое местных – на жерлицы, по озеру их стояло больше десятка. Проходя мимо заметили лежащую на льду щучку – грамм на 400. Позже на протяжении часа наблюдали сработку еще двух жерлиц. Глубины тут оказались приличные и не все наши снасти подошли. За час нам удалось выловить лишь одну неплохую плотвичку. Пообедав опять вернулись на озеро, где успели застать вечерний клев. В результате около трех десятков рыб за день. Честно говоря ожидали большего. Зато открыли для себя еще одно клевое место, даже два – день прошел не зря.:ura:
     
    • Нравится Нравится x 13
  9. lukscom

    lukscom гость Временно заблокирован

    DSC_1301.JPG DSC_1302.JPG DSC_1301.JPG
    Доброго часу доби усім риболовам!
    Вкотре пересвідчився, що чим більше будуєш планів-тим менша вірогідність їх здійсненя:))) Особлив це актуально дня рибалки!. Спонтанно вибрався на рибалку і результативно. Почну з того, що в неділю, 7го жовтня вранці проснувся о 7-00 і за вранішнею кавою прийшла "геніальна" думка - а не махнути на рибалочку...доки дружина і діти сплять... Та і дуже вже хотілося "розмочити" мій перший спінінг. А то де-кілька виходів з нульовим результатом :(((.
    Початок був багатообіцяючий - на доріжці перед лодочною станцією "перебіг" мені дорогу....РАК ! :)))) Матьорий такий...з однією клешнею....пре собі по асфальту...на червоне світло...в недозволеному місці!!!:в_натуре: Коротше був покараний, узятий у полон ! Ну все, думаю...поперло!:1_0072: Беру лодку і вперед!:rybak2: . От тут пруха і закінчилася.%) Кидаю...переходжу...знову кидаю....Галяк. НІЧОГО!!! ВЗАГАЛІ!!! Я в холоді !Обійшов пів озера...і нічого. Кидаю...відпрацьовую заброси...проводки міняю , відпрацьовую...з наживками експерементую. І тут, як завжди несподівано - хоп- ЄЄЄЄЄ!!!!!!! Кончик спінінга в дугу, "приємно важке" удилище, підсікаю, хвилювання аж через край!!! Тягну що є сил!! І ось він, момент істини! Щука в лодці! Перевожу дух, тремтячими руками витягую з пащі щуки воблера. Клас! Ось в такий момент по класиці жанру головний герой мав би закурити! Не курю. :( Та все одно в кайф!:1_0072:
    Знімаю целофан з ручки спінінга : все..."розмочив".
    Знімаю воблерочка, чіпляю блесну... я ж тепер крутий....мені тепер більшу щуку подавай! :rjaka:

    Два-три заброса ... і є!!!! Знову приємна важкість і вібрація по удилищу, підтягую ближче... Щука ...Троши більша та "борзіша"... Перекинув через борт і вона майже одразу відчепилася з блесни...Хапаю за жабри...гарячково думаю що з нею робити, бо бачу що в лодці їй явно сумно:rjaka: Дістаю Беккеровський важкенький ніж і б"ю три рази по голові (трошки ближче до спини) чим її заспокоюю .Друга щука більша. Як показав "розтин" перша щука був "він" (550гр), а друга, крупніша, - "дівчинка"(650гр). І в шлунку в неї уже був карась! Так що жадібність до добра не доводить!:predator:
    Так що день у мене був удачний! Моя довольна!:smok:
     
    • Нравится Нравится x 10
  10. X-Rap

    X-Rap гость Временно заблокирован

    Дивився на карті, але чомусь село називається Новомильск, а не Старомильськ, колись я навіть там рибачив, але на лодці не дозволяли. Хотів уточнити... Дякую