Рибалка в с.Поляни

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Смерть електроудочникам, 6 апр 2008.

  1. paranoid

    paranoid гость Временно заблокирован

    А может это просто не щука была ??
     

  2. Олег-Ровно

    Олег-Ровно гость Временно заблокирован

    А может это просто не щука была ??


    так пару раз выскакивала у меня на глазах, и не маленькая! да и характерные круги, малек в рассыпную...
     
    • Нравится Нравится x 2
  3. Костя

    Костя гость Временно заблокирован

    Підтверджую інформацію що на цих вихідних щука гуляла. Рибалив в суботу і теж бачив як щука вискочила з води, і не подалік від мене ганяла малька, але мої приманки ігнорувала. З бровки вдалося виманити одну кілушку і ще мав декілька ударчиків при падінні колебалки.
     
    • Нравится Нравится x 6
  4. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    "Недоказуемо, профессор, недоказуемо" - цитата із фільму "пригоди Шерлока Холмса". Маю власну думку - все відносно. Правил бути не може. І водойми і річки різняться між собою, навіть якщо і ловити в один і той же день і в одній георгафічній полосі.
    Особисто я ловив у четверг 04.12.08 та у неділю 07.12.08 на р. Стир в районі с. Малево - за дві рибалки одна щучка у приловку і це при тому, що полював виключно на окуня. Однак ті спінінгісти, яких бачив у ті дні, не відзначились по щуці зовсім. Вибачте, що не зовсім у темі. Без образ.
     
    • Нравится Нравится x 3
  5. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Те, що щука - це однозначно. В цю пору там більше і немає кому вискакувати:) Так часто буває в Полянах, коли щука активно жирує, а на спінінг не йде. Але, мабуть помітили, що щука б"є тільки в очереті, а на відносно чистих місцях - ні. В таких випадках або під самий очерет кидати, виманювати, або робити мало зручні короткі проводки у вікнах між очеретом. А декілька разів виманював щуку без закидання - опускав віброхвіст і водив із сторони в сторону.
     
    • Нравится Нравится x 8
  6. Олег-Ровно

    Олег-Ровно гость Временно заблокирован


    Cамє так і було! Виробляла викрутаси на межі очерету і чистої води, причому наша присутність завсім їй не заважала! Крутилась інколи просто в ногах:predator:
    Вітя, спеціально ставив офсет, кідав і в очерет, і вздовж, і в вікна, приманка- твістер від маш.масла до білого... Знущання або... такі рибакі :bm:
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Прошу вибачення, що вмішуюсь. Цікавить питання, які проводки використовували?
     
    • Нравится Нравится x 2
  8. Олег-Ровно

    Олег-Ровно гость Временно заблокирован

    Я в основному користуюсь наступною проводкою: падіння на дно, пауза 1,2 сек, 5-7 оборотів катушкі в середньому темпі, пауза 1,2 сек.... на паузі легеньки подергування, гра кончиком спінінга... і т.п.
    якщо місце проблемне, зокрема по типу очерета в полянах, то плавно підтягую приманку спінінгом, потім вибираю зайву леску катушкою (здаеться америк. джиг проводка) , пауза і т.д.

    і так також не клювало! :gi-gi:
     
    • Нравится Нравится x 5
  9. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Проводка називається - закидаєш і тягнеш. Найбіш ходові в Полянах - різне залізо і на першому місці - силікон на рівномірній проводці.
     
    • Нравится Нравится x 8
  10. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    05.04.09.

    Схоже щука ще хворіє.
    Клювання практично відсутнє, прада всі обрибились по одному екземпляру від 850г до 3,6 кг. По приманках спрацювало все - в мене срібна Аглія №3, в швагра - сиилікон, у товариша - коливалка, здається мепсовський циклоп.
    Починає прокидатись карась, але крупного в Полянах практично не залишилось, поскільки всі карасині стави були спущені минулого року
    Оплата залишилась 30 грн, хоча ходили слухи про 45. Проте самі розумієте, коли всі стави спущені, хто туди буде їздити?
     
    • Нравится Нравится x 20