ВОПРОСЫ-ОТВЕТЫ......

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем сержик, 30 май 2008.

  1. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Привіт всім риболовам-зимникам!

    Пропоную для звітів по зимовій рибалці в нашій області не відкривати нові теми і гамбузом туди пихати інформацію, а писати у відповідних темах по водоймах.

    ЩО ЗА ДИСКРИМІНАЦІЯ ЗИМОВОЇ РИБОЛОВЛІ ??!! :censored:

    Як про поплавок, фідер, спінінг - то пишемо по правилах форуму, а як мова доходить до зимової риболовлі - то тут тобі і зневажливе ставлення, і "пінгвіни" (з крутінням пальця біля виска).:злой:

    Мушу зазначити, що зимову риболовлю люблю найбільше :1_0072: саме за її екстремальність і надтонкі снасті, тут найсильніший контакт риболов-риба.
    Тому, шановні колеги,;) пропозиція внесена, ПРОШУ ГОЛОСУВАТИ!;)
     
    • Нравится Нравится x 14

  2. kurs

    kurs гость Временно заблокирован

    Як попасти в Гориньград

    Для початку всіх форумчан та їхні сімї вітаю з Новим роком!. А тепер таке питання, так як я досвіду в зимовой рибалці майже немаю то хотілося б це поправить і з звітів бачу що Гориньград "суперский" варіант. Цікавить все про водойму: як доїхати маршруткою чи автобусом(звідки і в скільки годин вони йдуть), чи платна рибалка і якщо да то скільки, ну і як попасти саме на той став де зараз всі "валять" окуня. Наперед всім дякую
     
  3. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Колеги - рибалки!
    Як на наших водоймах ситуація з льодом? Хочу на вихідні поїхати на Калину, потрібно хоч трохи впевненості, що лід витримає.
    Можливо, хтось бачив на Басіку чи інших водоймах пінгвінів на днях, - дайте знати.
     
  4. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

    По роботе вчера поездил по области...
    Видел пингвинов и на Басовкуте и на Верхове, немного, но человек по 10-12 было точно!
     
    • Нравится Нравится x 5
  5. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    В числі інших У Верхові мабуть ти бачив і мого товариша. Лід там нормальний, а от кльов - ніякий - 20 вимучених невеличких окунців. В Калині на самому великому ставу лід ще повинен бути.
     
    • Нравится Нравится x 5
  6. Vetal

    Vetal Рыболов

    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    82
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    Колеги завтра збираюся закрити сезон зимової риболовлі виїздом в "поля" так сказать. Порадьте куди було б краще поїхати і надійніше у відношення ТОВЩИНИ ЛЬОДУ. Буду вдячний за пораду ......
     
  7. Толик

    Толик гость Временно заблокирован

    На калыну, за трофейным окунем
    ИМХО
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Колеги-рибалки, маю запитання: що нині робиться на р. Горинь у Деражне? Задаю це питання, оскільки на сьогоднішній рибалці колеги надумали якось виїхати у ті краї. Можливо, хтось щось знає? Цікавить рівень води, її прозрість, доступ до берегової зони, ну і сам факт "кльову" або "некльову". Сьогодні вже Рыбачелло відзначив певну інфу щодо Горині (за що - персональне Дякую), однак Деражне куди дальше. Взагалі будь-яка інфа щодо річки Горинь у районі Деражне - буде корисною. З повагою.
     
    • Нравится Нравится x 2
  9. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

    сегодня позвонил специально швагру (как раз собирается на рыбалку :)) - льда нет, уровень воды довольно высокий (по сравнению с летним выше на 1.5 -1.7 м, на луга вода еще не вышла), но относительно стабильный последнюю неделю, вода мутная
    Швагро уже был пару раз, но пока безрезультатно (хотя он не джигит - ловит рапирой и невкой на блесна :)).
    Вот таке - отпишитесь кто отрыбачит там. Интересуют, также, факты поимки судака - у меня там пока по судаку был пролет...

    Добавлено через 35 минут
    Гы гы гы - уже словил, небольшого щупачка - грамм 450 говорит :). На салатовый твистер, из корчиков возле впадения Деражки в Горынь (это сразу возле моста на Дюксын).

    Еще сказал, что вода с субботы упала на см. 15, мутноватая...
     
    • Нравится Нравится x 9
  10. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    За іфну щодо ситуації на р. Горинь у Деражне - Дякую. Цікаві новини також і в темі щодо Горині (також персональне Дякую).
    Однак не можу не задати ще одне запитання, якщо хто знає - скільки ж гребель є на р. Горинь у Рівненській області і де саме вони розміщені (назва села, міста тощо), що можуть вплинути на рівень води. Буду вдячний за інфу.
    З повагою, В.В.В.
     
    • Нравится Нравится x 6