ВОПРОСЫ-ОТВЕТЫ......

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем сержик, 30 май 2008.

  1. Bodia

    Bodia гость Временно заблокирован

    миньок

    чи доцільно займатись ловлею минька в Усті.
     

  2. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    З такою кількістю риби яка знаходиться в Усті виділяти якийсь один вид риби. Напевно кожен рибак хто проживає чи приїжджає порибалити на цю річку буде задоволений любому улову і кількості також.
     
  3. Bodia

    Bodia гость Временно заблокирован

    а марена в Усты водиться?
     
  4. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    тiльки пару тон осталось:gi-gi:
    Да стандарний в р.Устi набiр риби, карась, карп, лящ, плотва, окунь, щука, сом, всi остальнi види риби рiдко ловляться, особисто я тiльки таку ловив. Да i ти повинен знать що тут ловиться, вродi не в "три десятом царсве" проживаэш, i сусiди рибаки повинi бути що на рiчку ходять:fisher:
     
    • Нравится Нравится x 7
  5. Bodia

    Bodia гость Временно заблокирован

    живу я тут недавно. сусыди на рычку ходити забили давно кажуть браконьэри там вже всю рибу давно подобивали. ловлять карасиків на ставках, а мене карасики не дуже вставляють от я і зависаю на річці, але таке враження, що рибки і справді майже нема, окрім верхоплавки.
     
    • Нравится Нравится x 4
  6. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    За не давно "сорі" в такій місцевості тільки корінні проживають, в основному. На рахунок о стального повністю з тобою згідний, в даній місцині в твоьому випадку найкращий варіант це місцеві ставки(там є навіть дуже не погані екземляри). Бо на місцевості від Оржева до АЗОту гарний кльов буває коли повінь, і якісь ставки прорве у верх по течії, а в інший час рідкість, в дитинстві краще було:), стількі варіантів, а зараз приходиться десь їхать:(

    Добавлено через 32 минуты
    От де гарна місцевість, і де дика природа і де класно клювало. Років десять назад(перший раз туда попав)риба клювала без подобно, карась, линок(спінінгом тоді ще не займався) зачотних розмірів. Все це свято продовжувалось років три, поки... туда не дістались "любі друзі". Колись там видобували торф, наскільки там по мірі можливостей "чиста" риба, шкода важкувато туда добиратися, пару раз на рік буваю там. Одного разу мій друг(попав в той час і в той момент) сказав "збилась мечта риболова" набив рюкзака щукой в середньому 1,5кг , в остаьну уже випускав і ловив просто по кайфу(сам риби не їсть:)) Шкода що таких місцин мало, а якщо вони є то хтось цю каску псує...:(
    Місцевість знаходиться 11км від с. Суська(р.Горинь) вище по карті України, Костопільськи рибаки дуже добре знають ці карєри.
     
    • Нравится Нравится x 4
  7. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    На рахунок р. Горинь в районі Суйська минулорічні відгуки колег по роботі надзвичайно позитивні. Окрім типової білої риби часто на росовика в уловах була марена і досить крупних розмірів. І завжди нічний сом - порівняно некрупний але результативно (бувало до 10 шт за ніч). Але рік на рік там ніколи не приходиться - закорінілі рибалки говорять що все залежить від весняної повені. Велика вода - велика риба.

    to Bodia:
    на рахунок Усті то на мій погляд там зовсім мало преспектив порівняно з Гориню (навідь якщо Устя зовсім поруч а на Горинь необхідно ще їхати). Набагато приєменіше займатись спеціалізовано Горинню (а не жабячими ставками) не важливо в якому напрямку - чи спінінг, фідер, поплавок та ін. Це гонорова непроста річка і вона того варта.

    Незважаючи на елктриків та інших браків рибка там ще є. Ситуація там не є стабільна і взагалі річка останнім часом міліє. Але якщо найти свою лінію то завжди будеш з уловом. Я особисто по минулому року оркім лящиків, плотви з густерою майже кожної літньої рибалки мав одного або два непоганих головня, ... помітив що той барв тілки в сонячну погоду в півводи десь на 15...20 м нижче прикормленого місця, на якому стіною стояла густера.....
    А бували і такі приколи _http://rybalka.rovno.ua/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=2394#2394
     
    • Нравится Нравится x 5
  8. Bodia

    Bodia гость Временно заблокирован

    ясненько. дякую за відповідь. в цьому році вже так сказать відкрив сезон на Горині біля Оржева поблизу моста ловили на мотиля пару плотвичок та кленів невеличких, яких звісно відпустили Приємно здивувала поява місцевого рибака з підсаком, що мене спочатку трохи розсмішило але потім подумав мабудь таки є велика риба.
     
    • Нравится Нравится x 2
  9. юрий петрович шостак

    юрий петрович шостак гость Временно заблокирован

    Уважаемые колеги.Кто владеет информацией по БАМу вКаменке?в прошлом году по осени неплохо ловил судака, короп проскакивал тоже,использовал теже насадки что и на днепре, Оплата 50 грн. с человека НА СВОЕЙ ЛОДКЕ. Потом резко запретили,мотивируя тем что кто-то драл корпа на драк, Как в этом году?
     
    • Нравится Нравится x 1
  10. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Шановні, колеги-спінінгісти, є одна пропозиція і питання одночасно. Більш детально вона розглядається у темі - http://fishing-ua.com/showthread.php?t=3060
    Буду вдячний за обговорення, пропозиції тощо.
     
    • Нравится Нравится x 3