Бесплатно Хренники, Демидовского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. Абракадабра

    Абракадабра гость Временно заблокирован

    1.01.09.їздили на Хрінники в Лагуну.Останніх три сезона практикуюсь ловити на чортики.Замічено, що на безнасадку бере крупніша риба.Зранку добре ловився окунь але крупніші екземпляри попадались рідше(в порівнянні з минулим роком).Хто приїхав з жерлицями думаю що наловив,час від часу щукарі бігали по вистрілах,одну щуку на 3 кг.самі бачили але про результати не цікавились.Під обід зірвався вітер і кльов як відрізало , але там-сям ще щось ловилось.Зловили по три десятка окунів,різні,один приблизно 400г.,не важили та пару плотвиць.
     
    • Нравится Нравится x 13

  2. Абракадабра

    Абракадабра гость Временно заблокирован

    8.01.09 були вХрінниках (Лагуна). Погода помінялась. .Перші пробурені лунки і одинокі покльовки дрібного окуня пдтвердили погані передчуття але надія помирає остання,буремось дальше,авось прорве.Кум виставив 5 жерлиць на пійману дрібноту(окунь,плотва), і не прогадав,три покльовки і одна впіймана щука до 3 кг. В загальному кльов не появився даже під обід коли розпогодилось.Результат більш ніж скромний по мірках водосховища,тішив не логічний "прилов"(щука на жерлицю)
     
    • Нравится Нравится x 17
  3. Vadich

    Vadich гость Временно заблокирован

    Хрінницьке вдсх.

    Знаю, що серед багатьох рибаків часто присутні виїзди на рибалку з результатом - 0. Такі звіти також цікаво буде читати (в усіх темах)- як для загальної інформації, так і для виводу певних висновків.. Мені, особисто, цікаво читати все - від інформації про рівень води в Стиру , до чуток - де і скільки зловив вчора чийсь сусід... (без флуду, звичайно і в відповідних темах)

    Відразу напишу короткий звіт про виїзд на рибалку мого друга . Без моєї участі, нажаль, але інформація достовірна.
    Ловили біля Боремля недалеко, числа 9-го приблизно. На чортика непогано брав окунь грам 100. Попалося два по грам 300 -400. Часом проскакувала плотва.
    На мотиль ловився краще окунь , але дрібніший.. Жерлиць по водоймі хватало. Були свідками, як хтось взяв щуку до 3кг.
     
    • Нравится Нравится x 14
  4. Абракадабра

    Абракадабра гость Временно заблокирован

    16.01.09 субота.Рибачили в Лагуні.Ловимо, в основному,на чортики,декілька годин пошуку риби по старих уловистих місцях не дали ніякого результату( крім 3 плотвичок та 5 окуньків).Поспілкувавшись з рибаками по дорозі на берег склалося враження,що риба відійшла з цих місць або ігнорує всіх і все.Дещо можна списати на погану погоду але це не висновок.У кого був хороший результат,в суботу в районі Лагуни,прошу повідомити для аналіза та обгрунтованіших висновків.
     
    • Нравится Нравится x 9
  5. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Хрінники с.Боремель 11.01.2009р

    Хрінники с.Боремель 11.01.2009р
    Їхали з Луцька в набережному повернули праворуч потім на перехресті в Боремлі ліворуч ще трохи проїхали та зїхали до самої води, там е спуск правда крутенький но їхати можна.
    Машини вже були хоча було ще темно, було вирішено йти і виставлятись. Темно, але коли половину жерлиць виставили вже розвиднелось. Погода порівняно з суботою геть спортилась хмурно та вітер. Поки розставлялись було 3 вистрела 2 вітер і 1 без живця.
    Після того як виставились сіли перекусили і я пішов в сторону великого скупчення рибаків ловити на удочку, клювали в основному маленькі окунці іноді попадались хороші йоржі та непогана плотва клювало в основному на дриг з підніманням (незнаю як точніше висловитись) в цілому я зловив приблизно 1.5 кг. З них 2 хорошийх йоржа кілька хороших плотиць і все остальне окунці. На жерлицю зловили одну щуку на 1.5кг. та одного крокадила не витягнули хоча довелось кілька раз відпускати жилку но все ж таки не витримав поводок в результаті сход. Додом їхали вже коли стемніло.
     
    • Нравится Нравится x 15
  6. Vadich

    Vadich гость Временно заблокирован

    Хрінницьке вдсх. с Боремель 19.01.2009
    Приїхали близько 8:00. Швиденько збираємося - і на лід. Серед нас один місцевий, тому приблизні розклади по водоймі за останні дні знаємо. Та й вони не дуже втішні - глухозим'я.
    Якщо по першому лоьду добре йшли горбачі, то зараз і з кльовом гірше набагато та й розмір здобичі не дуже радує. Рибаків не багато. Місцеві на перший день свята на рибалку ще не йдуть, а святкують вдома.
    Ловили майже до темна. Мотиль, чертик. Результат - десь 2.5 кг дрібного окуня на трьох людей. + декілька намотаних по слизькому льоді км. Брала риба прошено, багато треба було рухатися . А так по 1- 2 окуньку з лунки,
    часом з десяток можна було витягнути , якщо знаходили рибу. По остальним рибакам - теж без особливих успіхів. Хтось знайшов плотву невелику, хтось перебивався окуньками. Хтось взагалі сидів без натяку на рибу... Як завжди - куча жерлиць і взятий тільки один невеликий щупачок. Як завжди розповіді про те, що було по першому льоді і буде по останньму. І вже традиційні спогади про те, як риба брала 5 - 10 років назад...
    Будем ждати сезона...
     
    • Нравится Нравится x 15
  7. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Хрінницьке водосховище, с.Боремель. 01.02.2009р.

    Хрінницьке водосховище, с.Боремель. 01.02.2009р.
    Виїхали з доми було -4 градуси, приїхали на місце в 6.40 було ще темнувато підїхала ще одна машина рибаки зібрались і пішли. Ми ще трохи посиділи і вирішили йти, но на лід зайти не можна з берега вода. Згодом нашли в метрах 300 нормальне місце де заходять і пішли жерлиць одна на одній люди по 2 дні вже ловлять то прийшлось іти десь до 1 км від берега аж під саме русло. Компанія та сама я, мій тесть та його швагро. Розставили жерлиціі я пішов на удочку попробувати половити. Результат, з десяток гарних плотиць і кілька хороших окунців а остальне мелюзга плотва брала на поплавочну удочку. На жерлиці зловлено 2 щучкі до 1.5 кг. і кілька халастих покльовок. В 16.00 поїхали додому.
    Погода трохи підкачала вітер, температура в районі 0-1 градусів лунки не пришерхали тільки замітало снігом і велика сирість.
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    21.02.09 – рибалка у Боремлі – база „… лагуна”.
    Виїхало цього дня нас п’ятеро. Саме на передодні колега Василь на зимову блешню непогано відловився, а тому спланували на цей день рибалку. Однак уся наша компанія, окрім Василя налаштувалась ловити мормишкою.
    Особисто для мене, ця поїздка є першою у цю зиму.
    Отже, ще затемна в районі бази „Лагуна” робимо свою „вилазку”. Погода дещо вітряна, із самого ранку сніжок притрушує.
    Виходимо на лід і мандруємо у бік протилежного берегу. Відразу зазначу – місця там небезпечні, доволі промоїн, до русла ми так і не дійшли. Були змушені повертати. А тому звернули у бік очерету. Лід там нормальний, місцями менший, місцями більший, та ловити можна. Двоє із нашої компанії пішли геть в очерет, Василь пішов на край очерету, ближче до протилежного берегу – ловив там цілий день на блешню, я із своїм дядьком з першу зупинились в районі перед очеретом – саме там із самого ранку вдалось упіймати кілька хвостів. Вже перед 9 год. ранку роблю фотки із своїх лунок, одну із яких прикладаю.
    Відзначу, що до обіду ловив виключно одним „чортиком” без усяких підсадок та мотиля. Клювало гарно. Десь так до десятої ранку можна було з добрих три-чотири десятки в „лупити”. Серед риб – окунь та плотвичка. Розмір риби однак був спортивний. Іноді траплялись більші, але як виняток.
    Згодом в районі очерету ми натрапили на цікаве місце, із якого вдалось гарно відловитися.
    Ось зокрема один із трофейних окунів у мого дядька – фото прикладаю.
    Приманкою у мого дядька слугувала вольфрамова мормишка золотистого відтінку із пучком мотиля. Проводка – дрібні акуратні піднімання приманки із дна із малою амплітудою, якщо так можна виразитись. Зрештою саме таким чином, йому вдалось узяти кілька гарних окунів та плотвичок. Однак частота клювання була куди низькою, як на цей день. Тобто, із нашої компанії троє чоловік ловили „чортиком” – і результат був непоганий.
    Мені ж цього дня довелось половити і „чортиком” (до обіду) і звичайною мормишкою із мотилем (після обіду) – мормишка фірми „Finnex” (шарик із гранями золотистого відтінку). Можу відзначити, що ловля і „чортиком” і мормишкою приносить приблизно однакові результати. Якщо для „чортика” підбирав гру більш частотну, то для мормишки можна було експериментувати – брало і на частотну гру, і менш частотну, із дотриманням паузи під час підіймання. Тобто, кльов був непоганий. Єдине що, рибу треба було шукати. Можна було засидіти в одному місці і піймати два-три хвоста, тоді як в іншому місці за той же час – було б два-три десятки.
    Отож у нашій компанії найменший результат припав на Василя – в активі два окуні на 300-400 грам. Як відзначив сам Василь із блешнею цього дня було сутужно. У мого дядька десяток непоганих окунів із плотвичкою – або як він сам відзначив – на одну „зажарку” та ще кілька дрібних хвостів. Свою „денну норму” викладаю на фото.
    У решти колег – улов приблизно однаковий із моїм, однак екземпляри риб дещо більші.
    Ось такою видалась у мене перша зимова рибалка в цьому році (зими) з-під льоду.
     

    Вложения:

    • P1040529.jpg
      P1040529.jpg
      Размер файла:
      366,3 КБ
      Просмотров:
      550
    • P1040538.jpg
      P1040538.jpg
      Размер файла:
      379,5 КБ
      Просмотров:
      529
    • P1040548.jpg
      P1040548.jpg
      Размер файла:
      639,9 КБ
      Просмотров:
      630
    • Нравится Нравится x 17
  9. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Хрінницьке водосховище, с.Боремель. 01.02.2009р.
    На жерлиці зловлено 2 щучкі до 1.5 кг., а ще в той день брала непогана плотва на стоячу наживку даже по 2 зразу витягував.
    Ще в кадр ящик попа, сам собі зробив з твердого пінопласта трошки громісткий но легкий та теплий.
    Просто раніше не міг по тех. причинам викласти фото.
     

    Вложения:

    • DSC02760.JPG
      DSC02760.JPG
      Размер файла:
      276,1 КБ
      Просмотров:
      584
    • DSC02761.JPG
      DSC02761.JPG
      Размер файла:
      294,9 КБ
      Просмотров:
      562
    • DSC02759.JPG
      DSC02759.JPG
      Размер файла:
      356,8 КБ
      Просмотров:
      677
    • DSC02758.JPG
      DSC02758.JPG
      Размер файла:
      477,6 КБ
      Просмотров:
      502
    • Нравится Нравится x 17
  10. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Короткий звіт про рибалку у Хріниках (майже тренування перед Зістрічю-рибалкою у смт. Деражне).
    Результат лову спіном із ранку у Хріниках - 9 окунів та кілька тичків окуня.
    Приманки, що сьогодні спрацювали: віброхвіст фірми Relax №2, дюймовий твістер фірми Manns, віброхвіст фірми Manns (один із найменших розмірів - точно не знаю), воблер Воблер Damiki Pirami 70 SP.
    Дуже висока вода за два дні на річці. ГЕС відкрили дві шлюзи, що помітно на фото. Отже, рівень води на р. Стир пішов істоно "до верху".
    Отже, перших 6 фоток викладаю у даному повідомленні, інші фотки викладаю у наступному.
     

    Вложения:

    • P1040780.JPG
      P1040780.JPG
      Размер файла:
      312 КБ
      Просмотров:
      502
    • P1040749.JPG
      P1040749.JPG
      Размер файла:
      282,3 КБ
      Просмотров:
      522
    • P1040756.JPG
      P1040756.JPG
      Размер файла:
      290,5 КБ
      Просмотров:
      477
    • P1040759.JPG
      P1040759.JPG
      Размер файла:
      285,6 КБ
      Просмотров:
      508
    • P1040761.JPG
      P1040761.JPG
      Размер файла:
      319 КБ
      Просмотров:
      491
    • P1040765.JPG
      P1040765.JPG
      Размер файла:
      290,2 КБ
      Просмотров:
      506
    • Нравится Нравится x 25