с. Шепель, Луцький р-н.

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем yustar, 27 окт 2008.

  1. Сергій

    Сергій Рыболов

    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    6
    Адрес:
    Луцьк
    в суботу в Шеплі зловив 2щуки 600г і 6,3кг
     
    • Нравится Нравится x 2

  2. Костя

    Костя гость Временно заблокирован

    Рибалив вчора на цій водоймі з 12.00 до 15. 00 год. Ударів було три і всі реалізовані. Щука вся в п'явках. Сподіваюсь що це ще не закриття сезону.
    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/9/7/4/002_103377_thumb.jpg
     
    • Нравится Нравится x 12
  3. Костя

    Костя гость Временно заблокирован

    • Нравится Нравится x 16
  4. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    21.03.09. Відбулась рибалка у с. Шепель.
    Як відомо, с. Шепель славиться рядом ставків, на яких частенько ловлять рибалки. Ось на одному із них, а точніше на „безхозному” ставу вирішили ми дещо покидати спіном. А виїхало нас троє цього дня: Василь, мій дядько та я.
    Отже, натрапили ми на даний став, який знаходиться на р. Серна, що протікає повз село Шепель. Власне від даної річки беруть початок усі ставки та сажавки даного села. Отже, на фото помітно цей став і цю річку.
    І ще одна фотка із протилежного берегу.
    Тут на річці ми довго не затримались. Виходів і тичків не було ні в кого. Лише у дядька, коли виймав приманку утворився бурун. Або риба супроводжувала приманку, або стояла і злякалась дану приманку. Саме цей факт заставив нас затриматись ще на кілька хвилин. Мені ж вдалось покидати у цій річці із обох сторін. Що можна сказати – річка мілка, сильно заростає. Риба ще тут повинна водитись, хоч пресинг сіток тут наявний – бачив сам дві сітки, навіть і господаря сіток потім бачили, який із одним із орендарів водойми у цьому селі перевіряли сітки. Ось таке.
    Із позитивних моментів – вдалось опробувати новий двосоставний воблер Сергія Миколайовича (Siludin), який дістався мені за жеребом у подарунок від 1 Зустрічі-рибалки від 15.03.09 у смт. Деражне – воб поверхневий, гарно грає, особливо на ривковій проводці. Миколайовичу – ПОДЯКА!
    Одним словом, після Шепля, їдемо на р. Конопельку у с. Носачевичі – читай звіт ось тут - http://fishing-ua.com/showthread.php?p=40935#post40935
     

    Вложения:

    • P1050045.JPG
      P1050045.JPG
      Размер файла:
      306,5 КБ
      Просмотров:
      814
    • P1050050.JPG
      P1050050.JPG
      Размер файла:
      320 КБ
      Просмотров:
      608
    • Нравится Нравится x 13
  5. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    05.04.09. Змагання у с. Шепель по спінінгу.
    Приблизно таким видався ранок, як на фото №1. Повно людей, машин. Учасників близько 85 чоловік. Одним словом масовка велика.
    Я приїхав разом із хлопцями із команди Ракета: Валера, Шанік, Андрій Белий.
    Що казати в цілому – пролетів. У двох турах із нулями.
    Перший тур – зона „С”, у якій ловив минулого разу. У цій зоні не отримав навіть клювання, хоча ловив і полював в основному на щуку – позначилась рибалка на Чорногузці від 04.04.09 – адже щупак вже віднерестився. Однак коли вже таке безкльов’я, вирішив опробувати Дроп-шот – все одно нуль. Із позитиву – побачив як працюють аси: Свірик, Щевич. Ще один наш колега Андрій із Луцька узяв щуку на 2720 кг у цій же зоні. І все. Хтось із Ровенських хлопців відзначився також щукою. Решта хлопців уходили від нуля виключно МДЖ – один-два окуня рятувало ситуацію.
    Другий тур (у мене зона „А”) – був дещо складніший психологічно, хоча було помітно, що активізувався окунь. А ось із щукою вже було сутужніше, хоча хтось таки і нею відзначився, однак за всім не вслідкуєш: три зони, багато секторів, учасників змагань понад 80 чол., сектори по 7-8 метрів, місцями довші, місцями коротші. Отже, у другому турі тягну окунчика, якого спускаю неквапом, ще отримую клювання, але не моя вдача! Ще в дорозі до змагань примітив, що забув взяти із собою підсака, садка та інших речей, на самих змаганнях сідає акумулятор для фотіка тощо – не вірилось, що всі ці суєвірні ознаки були ознакою того, що день був явно „не мій”. У той же час за два три дні чітко вималював свою стратегію і поведінку лову. Зловлена напередодні щука та ряд гарних клювань ще раз підтвердили правильність тактики, але на змаганнях все було навпаки. Планувалось одне, а на змаганнях працював вже по інакшому, надто вже ситуація змінювалась. О таке!

    Свої враження про змагання - дуже гарні. Організація, судді, спонсори, гості, команди, господарі ставу і т.д. - все нормально. Однозначно, таких заходів має бути більше.
    Чув від спортсменів щодо слабенького кльову, однак ті, хто більш менш тактично підійшов щодо МДЖ, місця лову і т.д. - у лідерах.


    Знаю, що багато наших учасників із Волині лишились із нулями, але і колеги-профі із Рівного та Львову також були із нулями. Досвід у всіх різний, майстерність і клас також – проте склалось так, як багатьом не судилось.
    У собі був впевнений більш як на 200%, хоч хвилював ще за кілька днів. Перед цим практично усю пізню осінь, зиму, початок весни працював над МДЖ. Тобто, готувався до цих змагань тривалий період, однак на змаганнях – уви, нагонився до схочу. При цьому опробував практично увесь свій арсенал ходових приманок, а мав 3 коробки. Про проводки і таке інше – мовчу. При цьому приглядався і до конкурентів: вже по тому, як кидаєш, як робиш проводку – відразу робиш оцінку учаснику, помітно де новачок, а де спец. Бачив, що були сильні хлопці, були і слабші. Вразила мене робота Щевича, багато почерпнув для себе і від інших учасників. Відзначив, що на цих змаганнях були опробувані стилі Харківської, Вінницької, Київської школи спінінгу, якщо так можна умовно виділити.
    Не можу однозначно стверджувати, що клас учасника чи досвід однозначно вигравав на цих змаганнях, адже багато спеців були із нулями (і це при тому, що хлопці тренувались на цій водоймі і вже дещо знали про саму водойму) – як це не дивно, але на цих змаганнях „фарт” також зіграв своє. Тобто, рейтинг багатьох учасників змагань був куди вищим, ніж у Волинських хлопців, але і їм не судилось.
    Пригадую, був момент у 1 турі, коли підходив до початку зони „С”. Саме там стояв колега із Рівного із команди „Стартер” М. Свірик – познайомились ще на минулих змаганнях. Так ось, до фінішу лишалось вже дуже мало, а Микола на запитання „що там?” – відповів просто „Баранка”. Дещо був шокований, але таки за 5 хвилин до фінішу йому вдалось уйти від нуля…
    Однозначно – змагання були важкими психологічно і фізично, і як відзначили лідери – риба була трудовою. В одному місці можна було проганяти джигу у 1-2 грами – і пусто. Поруч біля тебе – та ж сама картина, але вихід одного окунчика і все. Що це? – досвід, клас, фарт тощо? – сьогодні – це вже історія.
    Для себе почерпнув багато цікавого. Ловити на березі у два-три чоловіка – одне, а коли перед тобою у 3-8 метрах стоять інші колеги і так цілий ряд спортсменів – тут слід мати вже відповідний досвід лову і віднайти те козирне місце, якщо його, звісно, ніхто не зайняв. Тобто, такий досвід у плані змагання – є цінним.
    Іншу цікаву обставину примітив, що ті учасники, які на минулих змаганнях відзначились відносно непогано, то на цих чомусь слабувато або слабше. Тобто, з результатом були нові учасники, або ті, хто на минулих проявив себе гірше.
    В цілому, змагання цікаві і корисні.
    Багато спостерігав за учасниками, навіть за суддями – помилки, порушення і прогалини були та і сам не без гріха. Особисто мені сподобалось робота спіном Свірика та Щевича та ще одного колеги (на жаль, не знаю імені), що активно працював смикінгом вобом у формі minnow. Інші гості також непогано себе показали. І хоч з рибкою було „туго”, однак це досвід …
    Отже, все було добре. Федерація – молодець, як і всі учасники змагань. Ну і кілька фоток, що встиг зробити, оскільки потім сів акумулятор.
    Більш детальніше про змагання тут http://www.rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic.php?f=7&t=96&start=80
     

    Вложения:

    • P1050336.JPG
      P1050336.JPG
      Размер файла:
      553,3 КБ
      Просмотров:
      559
    • P1050340.JPG
      P1050340.JPG
      Размер файла:
      555,3 КБ
      Просмотров:
      565
    • P1050342.JPG
      P1050342.JPG
      Размер файла:
      582,1 КБ
      Просмотров:
      545
    • P1050344.JPG
      P1050344.JPG
      Размер файла:
      530 КБ
      Просмотров:
      1.571
    • P1050348.JPG
      P1050348.JPG
      Размер файла:
      589,7 КБ
      Просмотров:
      681
    • P1050362.JPG
      P1050362.JPG
      Размер файла:
      569,9 КБ
      Просмотров:
      571
    • Нравится Нравится x 21
  6. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Був учора у с. Шепель. Мав нагоду кинути кілька разів.
    Пощастило, як ніколи – до десятка окунів та ще й щука на додачу десь до 1,3-1,5 кг.
    Що цікаво, що повідець із монки у 0,12 мм витримав зубасту.
     

    Вложения:

    • P1090270.JPG
      P1090270.JPG
      Размер файла:
      312,2 КБ
      Просмотров:
      519
    • P1090275.JPG
      P1090275.JPG
      Размер файла:
      305,1 КБ
      Просмотров:
      502
    • P1090278.JPG
      P1090278.JPG
      Размер файла:
      300,8 КБ
      Просмотров:
      546
    • Нравится Нравится x 28
  7. Gennady

    Gennady гость Временно заблокирован

    Вчора відвідав цю водойму перший раз. Був з товаришами з 14 до 20 години. Рибу зловили всі :)
    Я блукав зі спіном, а друзі засіли на карпа. Всі зловили по декілька десь півкілограмових карасів та линків, попадала верховодка та плотвичка. Мені ж вдалось зловити одного їстівного розміру окуня, декілька окунчиків та отримати багато сходів... Хоча їхав у пошуках щуки, але нею там як кажуть і не пахло. Але місцевий казав що два дні тому зловили щуку 9 кг.
    Плата становила за пів дня: спінінг - 30 грн., карп,карась - 60грн.
     

    Вложения:

    • Фото0321.jpg
      Фото0321.jpg
      Размер файла:
      326,2 КБ
      Просмотров:
      474
    • Нравится Нравится x 21
  8. Gennady

    Gennady гость Временно заблокирован

    Вчора знову побував у Шеплі, ловив з обіду до вечора. Результат десяток окунів і під кінець дня схід крупної щуки (розігнулася застібка на 5кг). Взяла на салатовий півторадюймовий твістерок на джизі 3 грама. Адреналін отримав :)
     
    • Нравится Нравится x 17
  9. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    В свою чергу теж поділюсь інфою щодо лову на ставку. Вчора приїхав десь о 15 год, бродив по берегу (там де глибина) з годину, пробував різні проводки на тридюймовий віброхвіст, результат нульовий, хоча в Горзвині на нього досить непогано ловилося. Потім поставив колебло і на рівній проводці витягнув щуку півторачку (важив вдома), взяла майже під берегом (метрів 5 від нього). Після того було ще з пять невпевнених вялих тичків і все. О 18 год поїхав додому. День пройшов недаремно :somyara:
    П.С. за інформацією, що надійшла від охоронця, там щороку запускають малька щуки. цього року запустили 10 тис, по логіці мало б клювати як навіжене.
     

    Вложения:

    • IMAGE_376.jpg
      IMAGE_376.jpg
      Размер файла:
      429 КБ
      Просмотров:
      435
    • Нравится Нравится x 19
  10. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    одним словом - непощастило. сьогодні цілий ранок полоскав воблери, гуму і різні бляшки - повний нуль, жодного удару :(
     
    • Нравится Нравится x 7