Обуховский р-н, р. Стугна

Тема в разделе 'Рыбалка в Киевской области', создана пользователем КотикМуркотик, 17 апр 2007.

  1. GSV

    GSV гость Временно заблокирован

    Собирались долго - выехали сегодня ! Вылазка получилась спонтанной! Прибыли на Стугну около 8-00 . Решено ити выше жд моста - там и спустились наводу, но перед спуском по 50 грам за рыбалку. Задача изначально стояла продуть моторы а не наловить... Вышли на место.. первый заброс ... и у двух экипажей одновременная клевака .... и какая - сетка метров 15. Онная была видать только опущена в недра так , как не имела обильного улова , была доставлена на берег и порезана . Далее второй выход - одна точка - 0, вторая -0, на третей задержались.. поклевки окуня вялые и нежные , весь рыб с икрой или молоком поэтому был выпущен. Ветер не слабый... Итог на 4 человека 10 окуней.
    КАЙФ: моторы продули , удовольствия море так как я начинающий спиннингист и сегодя обрыбил подаренный на 8 марта супруге Бионик и подаренныую себе вчера катушку эксию .
    Рыбалка это ... слова подобрать тяжело..... Я КАЙФУЮ....
     
    • Нравится Нравится x 11

  2. Ярослав

    Ярослав гость Временно заблокирован

    Сейчас к речке трудно подойти , почти все застроено, а если и подойдешь попробуй найди ту рыбу на 20 метровой глубине, да еще и среди сетей. Ходили как-то с товарищем на Щуку, все перепробовали ни единой поклевки, только сетку зацепили, а там где всегда ловилась Щука стоят катеджи:(
     
  3. Valera

    Valera гость Временно заблокирован

    Карась в Обуховском р-не.

    Не совсем Стугна, но тоже в Обуховском р-не. Что-бы не создавать новую тему, пишу сюда.По дороге на дачу нужно заехать на бухару купить прикормки и наживки. Раньше все покупал на Героев Днепра, но Фишдрим сравнялся в цене и смысл посещать две точки отпал. Цель рыбалки карась на фидер. Пару слов о месте лова. В километре от дачи есть небольшой ставок. Рыбалка на нем бесплатная и это о многом говорит. Местные выбивали рыбу всеми доступными способами, в прошлом году даже электриков там наблюдали. Ну а сети, пауки норма! Дачники строят вымостки, так как ближе водоема нет, а с удочками посидеть охота. Воскресенье в шесть уже на берегу. Отец занимает вымостку, а Я скромно располагаюсь на берегу. Глубина везде почти одинаковая, не больше двух метров. Дно чистое без коряг. Фишдрим карась в кормушку на крючке опарыш. Первая поклевка через час после закорма. Потом с интервалом в пол часа. Карась почти весь одного размера. Ловили до двух дня,так как клев начал стихать. Время провели отлично. Надеюсь до следующего года рыбу не выбьют.
     

    Вложения:

    • дача1.jpg
      дача1.jpg
      Размер файла:
      361,3 КБ
      Просмотров:
      1.167
    • дача2.jpg
      дача2.jpg
      Размер файла:
      441,3 КБ
      Просмотров:
      1.253
    • дача5.jpg
      дача5.jpg
      Размер файла:
      134 КБ
      Просмотров:
      1.083
    • дача6.jpg
      дача6.jpg
      Размер файла:
      228,1 КБ
      Просмотров:
      1.120
    • дача7.jpg
      дача7.jpg
      Размер файла:
      91,7 КБ
      Просмотров:
      1.159
    • Нравится Нравится x 11
  4. Velos

    Velos гость Временно заблокирован

    щось тут давно вже не пише рибалку на Стугні. Тож мабуть напишу я

    Був сьогодні ввечері в Українці на Стугні. Відверто кажучи ніколи не ловив на цій річці, тож вирішив перевірити чи є там риба. Спочатку вирішив половити на силіконові слаги від Reins. Упіймав пару "спортивних" окунців. Далі перестало клювати. Перейшов до славнозвісного мосту. На мікроджиг окунь клювати відмовлявся і там. Тоді я поставив mepps black fury #2 і буквально на третій проводці був упійманий окунь. Невеликий, але, принаймні, більший за попередніх. Клювало ще щось декілька разів, але через я так і нічого більше не витягнув... Можливо якщо б мав цю блешню в розмірі 0, це б принесло результат, а так, вочевидь, блешня виявилася завеликою.

    В той час, як я вже завершив ловити рибу, за міст приїхав якийсь човен і двоє хлопців прямо з човна пробували ловити на мікроджиг. Чи вийшло в них щось впіймати мені невідомо.

    Додам лише, що уся впіймана мною риба була відпущена
     

    Вложения:

    • DSC_0025.jpg
      DSC_0025.jpg
      Размер файла:
      201,8 КБ
      Просмотров:
      700
    • Нравится Нравится x 11
  5. Velos

    Velos гость Временно заблокирован

    Вчора знову ловив на Стугні і цього разу результати мене приємно здивували. Як не дивно, єдиною робочою приманкою виявився Reins ringer фіолетового кольору (іншої їстівної гуми в мене з собою не було) на однограмовому вушастику. Дрібний окунь клював чи не на кожній проводці. На інші приманки покльовок майже не було. В сумі було виловлено близько двох десятків окунців, котрі були успішно випущені в рідку стихію.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 8
  6. Velos

    Velos гость Временно заблокирован

    Оновлю тему: сьогодні був у м. Українка і вирішив трохи половити на УЛ на Стугні. Вітер був просто жахливий. Ловив на МДЖ з джиг головками 3-4 гр ( меншими кидати було нереально). Ловив від залізничного мосту аж до автомобільного мосту з обох берегів. У підсумку 0.
    П.С. Бачив :trolling: (лише один) та кількох поплавочників. У них, судячи з усього, не густо.
     
    • Нравится Нравится x 1
  7. Velos

    Velos гость Временно заблокирован

    З поліпшенням погоди рибалка стає веселішою...
    У першій половині дня погода була по літньому спекотною. Вирвавшись на кілька годин на Стугну в середині дня певний час довелося витратити по пошук риби. Оскільки рибалив не з самого ранку, кльов був не занадто активний. Тим не менше вдалося спокусити кількох окунів.
    Один з окунів фактично на моїх очах атакував мій Chubby minnow вельми специфічно із закритим ротом судячи з усього сприйнявши воблер за конкурента.
    Мало не забув біля мене ходив талісман - вагітна кицька!
     

    Вложения:

    • DSC_0321.JPG
      DSC_0321.JPG
      Размер файла:
      202,2 КБ
      Просмотров:
      542
    • DSC_0319.JPG
      DSC_0319.JPG
      Размер файла:
      182,2 КБ
      Просмотров:
      565
    • Нравится Нравится x 3
  8. Velos

    Velos гость Временно заблокирован

    Сьогодні, після тривалої перерви, рибалив на Стугні в Українці. Все почалося з того, що одна "добра душа" побажала мені удачі. Після того хотілося піти додому, але вирішив все ж таки спробувати перехитрити свою долю.

    На водоймі з'явився досить пізно, десь після 8-ої. Після кількох тижнів спеки нарешті настала довгоочікувана прохолода. Щоправда, ситуація на воді була не вельми втішною Дув досить сильний вітер і найгірше було те, що дув вітер і дув він проти мене.

    Почав ловити на старих місцях, які чомусь мовчали. Пробував розловити всім відомий Keitech swing impact, який у мене кольору під піскаря. Чомусь не на всіх водоймах цей колір робочий. Потім поставив hoggy hog від lucky john і відразу отримав покльовку маленького окуньця. Правда це була єдина покльовка на тих місцях, де раніше стабільно клював окунь. Ставлю Рідж 35 і тут мало не трапилося найстрашнішого. Не не щука намагалася його атакувати. Все набагато гірше. У метра 10 від мене чайка робить піке у бік мого ріджика і.... промахується!!! Ще кілька разів кидаю рідж і бачу що вона продовжує кружляти над ним. Вирішую не випробовувати долю.

    (між іншим, минулого року на тій же Стугні я бавився з наноджигом і впіймав чайку. Оскільки наноприманка падає на дно дуже повільно, чайка встигла схопити її ногами. Подібні відео я бачив тільки в Інтернеті. Тож будьте уважні на Стугні біля Українки!)


    Змінюю місце і знову ставлю Keitech swing impact. Кілька проводок і таки спокушаю окуня на жадну покльовку! окунь взяв фактино повністю приманку. Опісля кидаю ту сам приманку попіддерева. Там знаходжу ділянку з твердим дном. Через кілька кидків щось клює. Витягаю і бачу що це невеликий судачок :) Кидаю щнову у те саме місце. Щось вішається на гачок. Спочатку було враження що то якась трава. Потім та "трава" ожила і знову судачок (мабуть брат чи сестра попереднього, бо розміри тотожні). Роблю ще з десяток кидків, але безрезультатно. Йду далі. І знову Keitech swing impact приносить мені окуня. Далі було ще багато спроб щось упіймати, проте нажаль, безрезультатно.

    Повертаючись бачив як на місці я де я упіймав судачків стояв якийсь чоловік і намагався щось впіймати на воблер.

    P.S. Уся риба була відпущена у воду. Вибачте за не дуже добру якість фото другого судачка. Руки тряслися від несподіванки :)
     

    Вложения:

    • DSC_0758.JPG
      DSC_0758.JPG
      Размер файла:
      242,7 КБ
      Просмотров:
      552
    • DSC_0759.JPG
      DSC_0759.JPG
      Размер файла:
      254,5 КБ
      Просмотров:
      532
    • DSC_0762.JPG
      DSC_0762.JPG
      Размер файла:
      289,1 КБ
      Просмотров:
      537
    • DSC_0764.JPG
      DSC_0764.JPG
      Размер файла:
      140,7 КБ
      Просмотров:
      538
    • DSC_0766.JPG
      DSC_0766.JPG
      Размер файла:
      249,9 КБ
      Просмотров:
      526
    • Нравится Нравится x 8
  9. Берсерк

    Берсерк Рыболов

    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    3
    Возраст:
    (50.1815813,30.1427263) Порыбачил в отпуске на славу. М.салтановка

    р. Стугна. Щука, окунь. На фидер карп, линь, белый амур. В основном горох, кукуруза, чесночные пуфы. На этих выходных взял два карпика 3 и 5 кг. Сын на вертушку пару щучек до 1,5кг. взял. Правда подходят деятели типа у них там общество и ловить можно только на удочку, спросил документы, а документов нет никаких. Культурно отослал, по-бурчали и ушли, на лоха не получилось, рыбачу там 20 лет. Сидел на дамбе, хотя мои знакомые в ночь, на противоположной стороне от леса, 6 карпиков взяли. Правда корабликом кормаки завозили.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 3