Cпиннинги Ультралайтовые спиннинги

Тема в разделе 'Все о спиннинге', создана пользователем Classic, 27 янв 2008.

  1. tarasyuk

    tarasyuk гость Временно заблокирован

    Маю SilverStream ExtremeLine 802EUL.
    Довжина: 2.4m
    Кастинг: 0.4-6гр.
    Тест по шнурку(жилці): 1.5-4lb
    На мою думку, відмінна палочка, хто б там що не казав. Універсальна. Використовую 90% для джига. По кінчику в тиху погоду з тоненьким шнурком відбиває дно навіть мулисте від 1.9гр, починаючи з 2.5гр навіть в середньої сили вітер. Максимальний розмір мінохи, який нормально анімувати 55 мм (yo-zury arms micro minnow). Палочка допускає перевантаження по приманці 10 гр. (більше не пробував) нормально, без всяких напрягів, тільки заброс при цьому в’ялуватий. Доводилось тягати мепсовский комет №2 в гірський річці проти течиї, запас для підсікання є. Дууже гарно в’яже рибу відпрацьовує різкі ривки, відсоток результативних виважувань високий. Показове буває, коли щучку за краєчок губи тягнеш на вудлищі - все ОК, тільки, підтягнувши до берегу береш за повідок і ОП. Максимальні розміри трофеїв - щучка десь 1.5 кг - польот нормальний, правда бажання перекинути її через голову не виникало, судак десь до кіла, окунь грам 600, головень правда тільки на півкіла.
    Є недолік у цього спіна - дуже легко ламається, коли навалишся на ньго (має бути складений в чохлі) всім тілом десь посередині, а кінці упреш в сідіння маршрутки, а водій в цей момент різко загальмує...
     
    • Нравится Нравится x 2

  2. pasha_dima

    pasha_dima гость Временно заблокирован

    Вот тебе отзыв: "Мої суб’єктивні відгуки про наступні девайси:
    Спінінгове вудлище SilverStream ExtremeLine 802EUL.
    Довжина: 2.4m
    Кастинг: 0.4-6гр.
    Тест по шнурку(жилці): 1.5-4lb ..."
    Полный текст тут: http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=2332
     
  3. tarasyuk

    tarasyuk гость Временно заблокирован

    Прутик, дійсно, не кілок, але й не макароніна. Стрій ближче до фасту. Тут вже кожен обирає по собі. Мені наприкладі жорсткі паловки не подобаються (маю на увазі не місце згину при навантаженні, а силу потрібну для пружної деформацію на якусь певну величину).
     
    • Нравится Нравится x 2
  4. hunt3

    hunt3 гость Временно заблокирован

    У меня сейчас тоже Конгер, но только EQUS Rapier 200 1,5-7. Так по моему, если для микроджига, EQUS Rapier поинтересней Микроса будет, да и легче на 30гр. И реальный тест от 1,5 гр (по кончику) до 7гр, т.е то, что заявлено. Больше осторожно бросить можно, но зачем?. И есть одно но - на глубинах более 5-6м наблюдается зависание (провал) на 7гр и выше, при шнуре ПЕ 6lb. Хотелось бы вклееную вершинку чуть-чуть-чуть пожестче.
     
    • Нравится Нравится x 2
  5. Crank

    Crank Рыболов

    Сообщения:
    496
    Симпатии:
    1.842
    Адрес:
    Винница
    Возраст:
    59
    Ілля, я спорити не буду, бо це дуже суб*єктивно;) Можу сказати одне - мій Екс Лайн до 7 в тому ж рості гнеться так, що деколи хочеться попробувати закинути муху, як нахлистом;) І колись я це таки зроблю:ura: А те, що стрій близький до фасту - це точно:gimmefive2:
     
    • Нравится Нравится x 2
  6. Тегеран

    Тегеран гость Временно заблокирован

    Примерял сегодня на свою новую палочку Diplomat Perch от Robinson c тестом 1,5-7,0 имеюшиеся у меня в арсенале две катухи. Шимана Нексейва 1000, баланс, как доктор прописал, в месте окончания пробковой рукояти, а Банакс Гера 600 четко в месте ножки катушки. В банексе бесконечный винт, да и испытан он, ни петель, ни каких либо негативов за полтора сезона не показал. А вот шимано у меня хоть и давно, а фактически ей не пользовался. Ладно, попробуем и то и другое, оно покажет.
     
    • Нравится Нравится x 6
  7. top1973

    top1973 Рыболов

    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    1
    Адрес:
    Киев
    А что Вы можете сказать по поводу паловки
    CORMORAN CARB-O STAR ULTRA LIGHT Spinning rod
    рост 2.10 тест 1-6 г вес 86 г
    Может кто рыбачит ею
     
  8. pasha_dima

    pasha_dima гость Временно заблокирован

    Интересует вопрос?
    Какова у кого дальность заброса УЛ приманок (джиги 1,2,3 гр. и вертушек Мепс 2,3 гр). А то после тяжелого джигования складывается впечатление, что под ноги себе кидаю. И как боротся с перекручиванием шнура вертушками Мепс, вертлюг на стальном поводке мало помогает.
     
  9. parazit

    parazit гость Временно заблокирован

    pasha_dima,
    со шнуром супер пе 6 лб бросаю:
    1грамм-метров 20
    2г -25
    3 грамма без ветренную погоду летит отлично примерно 40метров
    мепсы не кидаю....но скажу что слабо брошу....летят плохо....

    я на вертушках загиная ушко под 45-70градусов....слегка помогает.......и если не затрудняет после 1015 бросков бросаю раз 5 джигу....выкручивает малёха
     
    • Нравится Нравится x 2
  10. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Можна відгинати вбік петельку, щоб вісь блешні не співпадала лінією жилки. Тоді для кожного обороту навколо своєї осі блешня має підняти сердечник, і він працює як ексцентрик. "На око" гра не змінювалася після таких маніпуляцій.
     
    • Нравится Нравится x 1