с.Горыньгрод Ровенского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Konstantin, 8 май 2008.

  1. Boroda

    Boroda Рыболов

    Сообщения:
    994
    Симпатии:
    3.018
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    54
    Да, за последние две недели, всё очень круто изменилось. Тогда 100 гр. окунь был мелочью, а вчера уже шёл в категории крупной рыбы :wo_kakaya:.
    У меня была не рыбалка, а сплошное «стечение обстоятельств». Сначала, зачёрпывая воду ведром, поскользнулся и частично открыл «плавательный сезон» :diver:. Затем, во время заброса, у меня со спиннинга улетело верхнее колено :somyara: (видимо во время сборки слабо прижал), но было успешно спасено. После этого с забросом как-то не сложилось, кидал очень осторожно, что во время сильного ветра сводило на нет все мои потуги. Потом вытянул чужую снасточку (груз и два твистерка), а на следующем забросе отстрелил свою… Поставил «трофей» и через пару забросов вернул свою назад.
    Позвонил Горыныч и мы начали собираться домой. Окушкам объявил амнистию. А по приманкам оказался даже в небольшом плюсе.
     

    Вложения:

    • 24052009091.jpg
      24052009091.jpg
      Размер файла:
      853,8 КБ
      Просмотров:
      417
    • Нравится Нравится x 29

  2. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Декілька годин провів вГориньграді
    На тандемчик твістерів було зловлено 2 окунці по грам 40-50 і забагрено за хвіст невеличкого товстолоба. Куча холостих клювань.
    А от у товариша на "балду" результат значно кращий - більше 10 окунців.
    Ловили в обідню пору, думаю зранку або ввечері результат був би значно кращим.
     

    Вложения:

    • IMG_0269.jpg
      IMG_0269.jpg
      Размер файла:
      713,2 КБ
      Просмотров:
      348
    • IMG_0270.jpg
      IMG_0270.jpg
      Размер файла:
      575,9 КБ
      Просмотров:
      370
    • IMG_0290.jpg
      IMG_0290.jpg
      Размер файла:
      599,3 КБ
      Просмотров:
      360
    • Нравится Нравится x 21
  3. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Наступні вихідні вирішили присв'ятити вивченню водойми. Буде дуже цікава експедиція. Звіт викладу...
     
    • Нравится Нравится x 10
  4. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Сьогодні вранці вже було взято два карпики. Один більше кг., а другий на 5-ть кг. Члени карпового клубу розмочили водойму...:в_натуре:
     
    • Нравится Нравится x 13
  5. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    В п'ятницю на водойму виїхав мій кум(Кузьма), а я з товаришем(Балтікою) запланували виїзд на суботу, на ранок.
    Ще перебуваючи дома дізнався про коропа від Кузьми, висидіти ще годину було тяжко.
    Вже об 11:00. ми з Балтікой на водоймі. І через десять хвилин тягну тузіка. В цей час Кузьма з Балтікой не відходять від фідерів - кльов як у чорних камнєй..... Власник водойми, дізнавшись про коропа на 4кг., захотів сам особисто відпустити його у водойму . Без фотосесії звичайно не обійшлося..
    Далі вирішили пообідати та погодувати рибу. Маркер стояв за метрів 80-ть від берега і здається, що відстань для нас зовсім навіть не велика, але ......вітер. Трішки довелося попотіти...Нище фото, вигляд з нашого лагеря на "острів".

    Після шостої вечора, приємна звістка - до нас їде(ні не ревізор) - Паша "Полосатік". Так як хлопці вже наловили карася в достатній к-ті, було вирішено зняти пробу з Гориньгродської рибки. Приїзд "Полосатіка" співпав з першою вечерьою. Смажені карасі пішли на ура. :lol: (повезло їм з кухаркою вусатою).
    Чи подіяв допінг чи смачна прикормка, але вечерю мені прийшлось відкласти - ПАРОВОЗ...

    Трішки боротьби і перемагає сильніший. Карпуша на 4.2кг
    Друга вечеря затягнулась до 23:00, а далі відпочинок до четвертої ранку. Хлопці почали тягати на фідер, а я солодко спуняв і чекав паровозів.
    О сьомій годині вирішив перезакинутись і яке було моє здивування 8O коли на двох вудочках була риба. Дзеркальному коропцю прийшлася до снаги моя наживка :lol:
    В годині десятій Полосатіку прийшлося відкласти фідер та бігти до коропових палок...
    виважування та зважування і Паша рекордсмен - 7кг. :P

    Хочу зауважити, що клювання коропа було як на горох так і на бойли, але крупний короп вибирав бойли(любить він ці кульки). Перевага надавалась бойлам від фірми Bratfishing та смак - ананас та слива(брали в маг. карп профі). На фідер кльов був і на черва і на опариша.
    Власник водойми п. Ігор, наперед дякує всім хто відпускає крупного коропа та гарантує одну безкоштовну рибалку за кожного випущеного красеня.
    Фото, нажаль, видалили модери...Прикро...Ось повний фотозвіт http://rybalka.rovno.ua/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=61&start=45
     
    • Нравится Нравится x 18
  6. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    shalun_99, Ты правила Форума читал ?
    нарушаешь пункт 3.14, если не перезагрузишь сейчас же фото снесу все !
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Увага! Всім риболовам! 3-5 липня буде закрито половину даної водойми в зв'язку з проведенням коропових змагань. Для лову буде відкрито дамбу та другий берег(навпроти острівця). Детальніше про змагання(а також якщо хтось захоче прийняти участь) див.тут http://fishing-ua.com/showthread.php?t=3698
     
    • Нравится Нравится x 7
  8. Nick82

    Nick82 гость Временно заблокирован

    Видел я этого карпушу, красивый однако, сам тогда спустил на 3кг с копейками ( первая поклевка в 6 утра, еще не успел второй спининг размотать), Леша тогда ну очень красивого карася взял гр.800, вообщем половили неплохо карпики и приличный карась))))

    shalun_99, еслиб я знал что ты на бойлы ловишь, то сам бы переключился, темболее с вечера закормил

    Да, чуть не забыл, кто будет ехать не забывайте брать подсак - если ловить напротив островка то без подсака будут одни спуски, обрыв до воды около 0,5 метра, воду достать сложно
     
    • Нравится Нравится x 15
  9. Син рибалки

    Син рибалки гость Временно заблокирован

    Довго спав, та "змушений" прозвітуватибыгы. Хоч готуюсь зарез на Горинь, щоб день рибалки не провести на 4-му поверсі... :somyara:
    Приїхав позавчора ввечері на став, бо був в батьків в В.Межирічах. Можна сказати, що по дорозі в Рівне знаходиться цей Гориньгрод (жарт). Від "Райзу", що в Білій криниці по вбивчій бруківці - вперед до ставу!:i070522: На водоймі народу не дуже багато. Вирішив поміняти місце дислокації, захотілось чогось новенького...:ura: Отож зупинився між дамбою та "базою". Ввечері встиг злапати одного карася. Замісив приваду, прикормив - і в люлю. Вранці приїхали мої друзі, вони вирішили розміститись на старому місці (знаю, що Льоша читає мої звіти, отож констатую - що шашлик-башлик був смачнющий,:applodesments: ням-нямка). Карась клював, але не так як раніше, малувато стало карася, одначе... :(Зліва розмістився Вентель (Віталік), і відразу спробував шокувать місцевого карася кількістю та якістю привад. %)Надіюсь, що йому це вдалося. Відносно риби, то згадав чиєсь: РИБА ТУТ Є, АЛЕ ВОНА СИЛЬНО РОЗБАВЛЕНА ВОДОЮ! :poplavok:
    У підсумку - пятнадцять залікових карасів, три сходи карася, чотири окунці (відправлені додому підрости), спечена спина, та гарна компанія з шашликом-башликом. Життя - прекрасне! :присоединяюсь:
    Всіх - з наступаючим ДНЕМ РИБАЛКИ! :ura::73562:
    Зустрінемось на водоймі!:ura:

    Віктор, зверніть увагу на пункт 3.4 діючих правил форуму
     
    • Нравится Нравится x 14
  10. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Виїзд на риболовлю вирішив зробити експерементальним. Відкинув всі старі інгридієнти для прикормки та для насадки. Отож зідзвонююсь з товаришем і вперід на водойму.
    Мій товариш був дуже здивований "Спортивному лову коропа", але в процесі риболовлі отримав масу позитивних емоцій та задоволення...
    Прибули на водойму орієнтовно в 18:00. Розбили лагер і вперід до годування. Різані бойли, пєлєтс, трішки гороху(для смаку) і сипучка.
    Наробили кульок та розпочали маркування. Знайшли бровочку на відстані 90м. і вперід. Декілька разів нас спіткала невдача(рвався парашют), але вже до 20:00 ми закормили місце лову...
    Повечерявши закинули одне вудилище на карасика(як виявилось потім, даремно). Знову перекинувши палки на коропа, вмостились дивитись кіно...Вже біля 23:00, Андрій вирішив піти подрімати в палатку. Але довго дрімати йому не судилося...23:50 і писк сигналізатора відриває мене від фільма. Як виявилось пізніше - карасик біля 500гр. клюнув на оснастку товариша і погнався до коропових палок. Це миле створіння зібрало жилку з двох палок і зробило доволі цікавий моток жилок...Розбирання і розрізання, а потім перекидання двох коропових прутів в нічний став...
    Близько першої години ночі чую голос за спиною: - А Ви знаєте що вночі ловити рибу заборонено??? Сторож з охоронцем робили обхід ставу...Впізнали мене і балачка затягнулася до другої години ночі...Товариш знову пішов дрімати. Я залишився наодинці з нічною тишею та поодиноким гавкотінням собак десь далеко в селі.
    03:20 і сгиналізатор сповіщує мене про коропа, але свінгер опускається і доволі інтенсивно. Підбігаю до род-пода - точно покльовка в берег. Роблю з десяток оборотів катушки і нарешті відчуваю супротив коропа на тому кінці жилки. Товариш вже з підсаком напоготові та вже через декілька хвилин красень-короп на березі. Вагу з собою не брав, але приблизно 5кг. він був...Фотографуємось і відпускаємо нічного бешкетника у водойму...
    Приємно здивував той факт, що короп проклюнувся на щойно куплену та перемотану жилку. Радію цьому та знову закидаю палку з свіжим бойлом. Товариш знову відправляється спати, але в 04:00 я його розбудив та вручив вудилище з коропом на іншому кінці. Взявши підсак чекав коропця. Хвилинна боротьба та тузик десь на 1кг-1кг300гр. вже на березі. Фото і додому малечу...Блязько шостої ранку знову писк сигналізатора і короп на 1кг. - 1кг.500гр. вже в нас в руках.
    Приємно дивує той факт, що у цій водоймі короп є різний: є схожий до сазана(продовгуватий),попадається широкий, але короткий і є дзеркальний...Дуже цікаве різноманіття...
    В 06:00 вирішив і я піти подрімати, попросив Андрія щоб він розбудив мене о восьмій годині.
    І рівно 08:00 та будить мене не товариш, а писк пейджера в палатці...
    Спрацювало поєднання одного цілого бойла та половинки іншого. Декілька хвилин боротьби і карп сходить за десять метрів від берега. Андрій в розпачі, перший сход коропа у хлопця, але не варто падати духом...вперід перезакидання і тиша. Зібрались ми в 12:00 та поїхали в Рівне.
    Наступного разу хочу годувати тільки цілими бойлами(вже не різати навпіл), також буду використовувати пєлєтс більшого розміру. Та доведеться придбати бойли(на які активно проклюнувся короп) більшого діаметру, щоб відбити тузиків.
    P.S.Горох (продіпований) простояв на двох оснастках, але безрезультатно. Робіть висновки.
     

    Вложения:

    • p0148917.jpg
      p0148917.jpg
      Размер файла:
      795,8 КБ
      Просмотров:
      352
    • p0148929.jpg
      p0148929.jpg
      Размер файла:
      692,9 КБ
      Просмотров:
      312
    • p0148968.jpg
      p0148968.jpg
      Размер файла:
      516,1 КБ
      Просмотров:
      367
    • p0148981.jpg
      p0148981.jpg
      Размер файла:
      749,5 КБ
      Просмотров:
      355
    • p0158997.jpg
      p0158997.jpg
      Размер файла:
      782 КБ
      Просмотров:
      394
    • p0159018.jpg
      p0159018.jpg
      Размер файла:
      699,8 КБ
      Просмотров:
      309
    • Нравится Нравится x 29