Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. Nick82

    Nick82 гость Временно заблокирован

    С 22.08 на 23.08 с ночевкой и я выезжал на Горынь слева от дамбы около пол километра проехали и сели на повороте, яма там очень даже хорошая, росянки не было поэтому все донки кинули на красного червя который насаживали пучками, донок кинули порядка 10, около 23-00 была первая поклевка - небольшой сомик, потом все стихло аж до утра, утром еще пару поклевок и пара маленьких сомиков,+ один подлещик на фидер.
    На воде наблюдалось небольшое движение хищника, был такой период что прямо под самой донкой на растоянии в пол метра были сильные удары, что я только не пробовал, результат - "0", 22.08 был один выход щуки на вертуху но безрезультатно.
     
    • Нравится Нравится x 27

  2. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    28,08,09

    Вирішив вечором порибалить. Так як знайомий ходив на щуку останній тиждень, частенько з 0 результатом, вирішив з’їздить на окуня на старицю в район Суська. Вода досить не погано впала, та і погода не дуже сприятлива, але своїх пару окунів зловив:) Ще було пару окуневих покльовок, активність риби на мінімумі. Спрацювали вертушки, один на серебро, другий латунь.

    фото телефон
     

    Вложения:

    • Зобр000.jpg
      Зобр000.jpg
      Размер файла:
      49,8 КБ
      Просмотров:
      268
    • Зобр002.jpg
      Зобр002.jpg
      Размер файла:
      45,6 КБ
      Просмотров:
      262
    • Зобр004.jpg
      Зобр004.jpg
      Размер файла:
      67,8 КБ
      Просмотров:
      256
    • Нравится Нравится x 33
  3. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Всім привіт!!! Сьогодні був на Горині, на тому місці де і минулої неділі.
    На дуже перспективному перекаті намагався зловити головня.
    З 7 до 8 годин вдалось зловити лише одного окунця і ще було декілька тичків.
    Приманки міняли одна одну і раптом як завжди, неочікувано тріск фракціона, думав що голавль, але окунь на 600гр.:gi-gi:
    Згодом міняю місце і переходжу на ще один перекат.
    На новому місці було без результатно але на лонг Mepps бачу пішла хвиля (думаю зараз довбане:i070522:) і лише слабесенький тичок.:(
    В 12-00 я завершив рибалку.
     
    • Нравится Нравится x 26
  4. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    головень

    Після обіду в суботу виїхав на Горинь з планами пройтись із спінінгом від Оржева до Суйська. Спочатку трохи покидав вертушку, далі джиг. На черговому повороті, безрезультатно обловлюючи вихід з ями помічаю сплески риби нижче по течії біля затопленого поперек річки дерева. Тихенько підхожу, спостерігаю зверху картину як декілька кілограмових!!! головнів затіяли гру, перевалюючись раз-по-разу через притоплений сантиметрів на п"ять стовбур дерева. Чи то вони гралися так, чи то чухали боки... Знімаю 20-ти грамовий ушастик, чіпляю 2-х грамовий Салмо Тіні. Тихенько , зверху пробую закинути трохи вище течії, щоб сплавити воблер перед носом у рибин. Кругом кущі, трава, все заважає, як наслідок нитка чіпляється за траву над водою, воблер встромлюється в затоплений стовбур. Мушу спускатися, головні звичайно ідуть геть. Проте, думаю собі, недалеко. Воблер звільнюю, присівши навколішки, пробую закидати вздовж затопленого дерева. Вода чиста. Видно як грає воблер на 20-30 см глибині. На другій чи третій проводці за воблером з"являється хвиля, яка поступово наближається до приманки і коли до берега залишається не більше метра, рибина різко розвертається і йде в глибину…злякалась. Стає цікаво, з"являється азарт. Кидаю далі, експериментую з проводкою. Невдовзі знову бачу як у фарватері воблера з»являється хвиля, яка стрімко наближається і…. знову тичок і промах. Далі головень вдарив на падінні приманки, але знову не засікся, було ще декілька виходів і врешті-решт - Є! Взяв на рівномірній проводці. Спінінг в дугу, навмисно ослаблений під ніжні губи головня фрикціон співає. Рибина кидається в глибину, а потім під берег, поросший густими водоростями. Намагаюсь рибу зупинити, притримую шпулю, а за секунду головень, пійманий мною на протиході вже був на свободі, зробивши на останок свічку в повний рост.:wo_kakaya: Шкода…,але пульс зачастив, пробую далі.
    За декілька хвилин впевнене клювання, знову ж таки на рівномірній проводці. На цей раз рибину витягаю, проте в ній лише грам 100. Прошу привести тата, маму, випускаю. Але батьки так і не прийшли. Пробував міняти приманки, але нічого більше не добився, на тому і закінчив.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 38
  5. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    В неділю я, і два моїх друга Саня і Толік відправились поспінінгувати на Горинь.
    Погода сильно відрізнялась від суботнього дня, було холодно і накрапував дощик.
    Звісно це вплинуло і на активність риби.
    Всі розбіглися хто куда, і перші закиди робимо в 6-30.
    Я поблище до коряжників і пробую ловити на поверхнисті приманки, з яких розумію що толку не буде. Пробую джиг, і помаленьку просуваюсь по Горині. Підхожу до Толіка а в нього верховодка на мепс номер 2 аглія , я був здивований що така риба взяла на такий розмір приманки.%) Звоню до сані в нього 100 грамовий окунь, теж на вертушку.
    Сам міняю приманку і стараюсь не відставати від інших.
    На одному місці з піщаним дном помічаю стаю верховодки, кидаю до них і на моїх очах одна із стаї бере і під ногами сходить. Повторяю, але риба ігнорує.
    Продовжую обкидувати берегову зону і ловлю три окунця.

    Перекусивши на природі вертаємось звідки починали.

    Згодом в мене на лонг срібло бере щучка по середині річки, і під берегом сходить.
    Повезло... я ловив без поводка, а могла і пірсінг собі оставить.:gi-gi:
    По відсутності клювання завершили рибалку і відправились додом
     
    • Нравится Нравится x 27
  6. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Домовившись з другом у суботу:gimmefive2: про рибалку на ранок у неділю на Горині приготовив снасті. Вирішили сплавитись по течії річки, з місця впадання р. Усті в р.Горинь, до місця де знаходиться дамба до с. Суськ. Після суботнього пекла у неділю була повна протилежність, нижча температура і не великий дощик. По ходу зустрічали рибацюг на мирну рибу, всі казали що треба було вчора ганяти хижака був він набагато активніший. Улови у поплавочників були не великі, 1) три окунці, 2) лящ 1,5кг, 3) пару бичків, але всі жалілися на слабий кльов на різні приманки, у нас то же було майже те саме. Знайомий виманив віброхвостом (чорно-лимоний) біля трав’янистого берега щуку на 1.5кг і був задоволений хоча б таким результатом, бо за остані походи(два тижні) на Горинь повертався навіть без покльовок. У мене окунець 150гр на вертушку №4(латунь) і ще одна покльовка не великого хижака. Рівень води дуже низький, місцями приходилось гребти веслами щоб виплисти на течію, також занадто чиста вода. В принципі задоволений:), не поганим відпочинком.
     
    • Нравится Нравится x 28
  7. Valdus

    Valdus Рыболов

    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    6
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    Хочу поехать в субботу на фидер на горынь, куда лучше подскажите
     
    • Нравится Нравится x 5
  8. Андрей-80

    Андрей-80 гость Временно заблокирован

    Всем привет!Вчера вечером меня клемануло рвануть сегодня с утра на рыбалку(горынь,азот),сварил с вечера горох и утром зацепив с собой дружбана мы рванули на горынь.Приехали около 7-00,туман очень густой стоял над рекой,спустились левее плит на шлюзе и стали разматывать нашу батарею спиннингов(14 шт.),позакидывали всё красивенько на горох на ямку,поразворачивали стульчики,махнули по 50 коньячку для сугреву и стали терпеливо ждать первой поклёвки((((и на этом всё и закончилось.До 20-30 вечера мы не увидели даже поклёвки(((галяк(((,лишь только щука возле плит страстно ганяла живца с самого утра!Вот так!Но если чесно то я и мой дружбан не капельки не огорчаемся по поводу порожняковой рыбалки сегодня,ведь рыбалка на р.Горынь это как лотерея)))Значит словим в следующий раз!Спасибо за внимание и удачки вам ребята!
     
    • Нравится Нравится x 20
  9. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    Були на Горині... сьогодні в суботу... Вудили дврома фідерами ... майже тандемом... :lol: :lol: :lol: Народу більш як достатньо ... дужеже шкода що всі привабливі місця були зайняті... Кльов досить посередній та періодичний ... Клював лящик та густера... Мій товариш впіймав досить пристойного головня...
    Та й таке....
     

    Вложения:

    • DSC01287.JPG
      DSC01287.JPG
      Размер файла:
      371,7 КБ
      Просмотров:
      276
    • Нравится Нравится x 21
  10. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    В неділю рушив на Горинь. На річку чуть запаздав, і був аж у 8 годин .
    На малиша Strike Pro була одна нереалізована покльовка, і окунець на 120гр.
    Далі перепробував все...всі воби і вертушкі які вмене були(запас в мене скромний)Але безрезультатно.
    Вирішив підійти до труби, там на старицях кидали паро спінінгістів. Один похвалився щучкой до кілограма( взяла на Mepps Long срібло 1+).
    Покидавши біля труби, вертаюсь по тому ж самому маршруту, біля коряжника на Mepps Aglia получаю сильний удар з водоворотом. Прозівав підсікнуть.
    Одне радувало що обрибив спінінг разом з воблєром. :)
     
    • Нравится Нравится x 17