Грушвиця

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем kesha, 18 май 2009.

  1. kesha

    kesha наложен кляп

    Сообщения:
    28
    Симпатии:
    514
    Адрес:
    м.Рівне
    Шкода тому, що хотів на св"ято приготувати карпа.Про акваріум звучить оброзливо, а ви спробуйте зловить , щось більше 2 кг на цьому ставку ,якщо це так просто. А по розмові з охороною я думаю ставок буде використовуватись більше ,як рибацький.
     
    • Нравится Нравится x 2

  2. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Мушу відповісти, так як слова - в мою сторону.
    Я не думав ображати людей, що ловлять на даному ставку. Кожен має своє бачення риболовлі. Щодо ловлі трофейного карпа, то тут ви абсолютно праві - зловити його тяжко навіть на зарибленій водоймі. А ще враховуючи його непростий норов та теперішні переміни погоди ... :censored:

    Але ж маємо визнати - якщо став для риборозведення, то не відро ж карпа туди впустили. Звідси - акваріум. Мій дядько ловив там (мав можливість халяви): вудочка, черв"як, кидає в область "муло" - і є. Одна за одною. Як нахаляву, то прикольно.
     
    • Нравится Нравится x 10
  3. valer4ik

    valer4ik Рыболов

    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    243
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Ніяких секретів, звечора беру звичайну баночку консервованої кукурудзи або гороху і подрібнюю, добавляю макухи і манки. На водоймі вже доводжу до кондиції. Вам попали на очі висівки, в яких обкатую кормак.
     
    • Нравится Нравится x 7
  4. Vetal

    Vetal Рыболов

    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    82
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    Запізнілий звіт за відсутності доступу до мережеі Інтернет на роботі. Був на ставку 15 серпня результат - 1 карпик 1.100 на спутнік, два по 600 грам і один карасік. Карась взагалі не клював, клювання коропа було лише зранку далі з 10 до 15 нуль навіть мастирку не зїдало. І ще був обрив коропа на манку, біля двушкі був. Висновок, риба є. Але її там так годують шо капець.....При мені привезли ГАЗОН комбікорму і висипали на дамбі. Риба звісно є, але впіймати її не просто....
     
    • Нравится Нравится x 16
  5. Vetal

    Vetal Рыболов

    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    82
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    Суботня рибалка в Грушвиці. Готувались з пятниці, зварили 3 види мастирки, приготували прикормку. І в 4 ранку вихід до ставка, дорога від моєї хати до ставка зайняла 45 хвилин, темно погано йти. О 5 снасті були вже закинуті, але результату не було. Біля 8 години пару клювань на "спутнік" 6 карасиків у садочку, гарні 150-300 грамів. Далі тиша......Карпи скачуть наче дельфіни у дельфінарії....Що варто зазначити, вода впала на 30 сантиметрів, незнаю чим це зумовлено, чи тим що граються рівнем води, чи відсутністю дощів..... О 15 годині пішли на маршрутку до Рівного. Злі як "собаки". В улові товариша 3 карасі у мене 6, жодного карпа і жодного клювання НЕ БУЛО. Серед наживки були: ГОРОХ, Кукурудза, манка, мастирка, картопля....... НУль.... Певно мій останній візит на цей став, - 100 грн., та ще й гратись рівнем води для відсутності клювання....Тільки наш народ може таке робити....То Нехай буде оплата 200 грн., але не чіпайте рівень води....От такі ось пироги Наступна рибалка буде на Горині, і безкоштовно і різновидів риби більше
     
    • Нравится Нравится x 9
  6. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Коли рівень води знижується - на кльов(відсутність) ніяким чином н е в п л и в а є!!! Перевірено і неодноразово...Ось коли води прибуває, інша річ, відбувається перенасичення води киснем і риба відмовляється клювати...
    Потрібно, коли вода падає, вдало вибирати місце лову і все.
     
    • Нравится Нравится x 11
  7. valer4ik

    valer4ik Рыболов

    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    243
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Багатьох цікавить: як і коли в цьому році можна буде ловити. В квітні? травні?
     
    • Нравится Нравится x 3
  8. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    В этом году там рыбачил зимой и слышал как охрана говорила что с 1 апреля до 10 июня на ставу будет запрет на рыбалку,так что на 2.5 месяца про ловлю рыбы здесь можна забыть!!!:predator:
     
    • Нравится Нравится x 4
  9. valer4ik

    valer4ik Рыболов

    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    243
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Привет, Васёк!
    В прошлом году ведь давали ловить с апреля, может и в этом? Просто на спортивных условиях?
     
    • Нравится Нравится x 3
  10. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    Ну не знаю,я разговаривал с охраной и они говорили что это точно(может что то и перекрутят)
     
    • Нравится Нравится x 2