Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    6,09,09

    Попередньо передзвонивши другу, та поцікавившись як зараз з покльовками на Горині(він був у середу 2 гр.600-700, четвер 1 900гр., і по пару сходів) отже хоч якийсь рух почався, відносно попереднього затишшя. Ранковий "марш-бросок" з човном на 1км у верх по течії відносно с. Оржів. Шкодую що не прийшов трохи раніше, бо всі покльовки і активність хижака були саме зранку. Отже на воді 7,10 і після першого закидання побачив вихід щуки гр800. Було ще два сходи на віброхвост, в основному біля трав’янистого берегу. Вже значно пізніше 9,30 по середині річки взяла у мене щука 1,3кг на не давно виготовлену вертушку. От і вся рибалка, задоволення отримано, відпочинок на всі 100:rybak2:.
    фото телефон
     

    Вложения:

    • Зобр024.jpg
      Зобр024.jpg
      Размер файла:
      48,5 КБ
      Просмотров:
      242
    • Зобр025.jpg
      Зобр025.jpg
      Размер файла:
      84,9 КБ
      Просмотров:
      259
    • Зобр026.jpg
      Зобр026.jpg
      Размер файла:
      59,2 КБ
      Просмотров:
      282
    • Зобр027.jpg
      Зобр027.jpg
      Размер файла:
      89,5 КБ
      Просмотров:
      242
    • Нравится Нравится x 38

  2. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    В суботу, вместе с будущими тестем и тещей:dewka2: отправились на Горынь в район “Кошары”(справа от Азотовской дамбы).

    В 7:00 были на месте.Я отпрвился вдоль берега со спиннингом,а Сергей Михайлович и Елена Сергеевна закинули донки на горох.Место для меня было незнакомое,потому я решил поставить Басс Ассассин на оффсетнике.Вскоре приманку таки пришлось оставить на одной из коряг.Решил поставить черно-белый Релакс Копыто.Через пару забросов на крючек плотно села щучка 1,300:ura:кг.Возвращаюсь,чтоб похвастатся трофеем.Еще полтора часа со спиннингом не принесли мне в актив мне больше нечего.по дороге встретил двух ребят спиннингистов,у них пойманы три шнурка около 300-500гр.

    Немного подуставши о постоянных забросов я пересел на донку.Не прошло и несколько минут,как будущий тесть командирским голосом прокричал слово: “ПОДСАК!!!”.Около минуты красивого вываживания и лещ 2,100:wo_kakaya: оказался сначала у меня в подсаке а потом на берегу.А какой красавец!!!Этим трофеем самое интересное и закончилось.Потом Михайлович поймал небольшую плотвицу и мы переезджаем в район школьной ямы...

    ...я сумел поймать небольшого голавлика,но больше не у кого поклевок не было.Мы переезджаем на “Подкову”.Там встречаем ребят,у них в активе около пяти килограмовых голавлей,пойманных на фидер.

    Сергей Михайлович взял небольшего голавлика и поставил на “жерлицу”.После заброса из кустов молнией вылетела зубастая и сбыла живца с крючка,так и не сев на крючек.:злой:

    Небо стало затягивать тучами и мы отправились домой...
    фотки фыложу немного поздже
     
    • Нравится Нравится x 35
  3. Чыканец

    Чыканец гость Временно заблокирован

    Ранковий кльов

    В понеділок з ранку виїхав на Горинь навіть трохи зарано реальна активність почалася лише після 6-ї ранку на Мепс 4 був вихід хижака кілограма за два, зі спини і судячи із швидкості Жерех ,але чомусь кінці плавців були червоні вода прозора ,фактично під берегом ,тикнувся і втік,може і голавль ,менші голавлі пропливали там ,але таких розмірів???
    Це спричинило затримку з відїздом додому на години 1.5 проте безрезультатно:wo_kakaya:
     
    • Нравится Нравится x 27
  4. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Вітаю з уловом. Хлопці, а на що ловили, якщо не секрет? І яку прикормку використовували?

    Добавлено через 6 часов 33 минуты
    Зробивши певні висновки з попередньої фідерної рибалки на Горині та почитавши сайт Салапіна, з оптимізмом віправився на річку шукати фідерного щастя.

    Погода була такою: зранку холодно, вдень - до +22. Вітер Зх, Пн-Зх середньої сили, ясно.

    Вода така ж низька. Було вільне місце на ямі, там і розмістився. План був такий: спробувати супутники з пінопластом, які літом по ставках вставляли фідер 3 до 1 як мінімум. Заодно поганяти фідери на оснастку The Method з коротким повідком і стандартну саморобну кормушку, як на сайті Салапіна, але квадратну і трошки модернізовану (додав півдуги із проволки для надійнішої фіксації на дні). Кормушка навіть легкої ваги стала тримати дно !

    Закинув супутники і не вспів розмотати фідер, як - покльовка. Густирка більше долоні - на пінопласт. Невже знайшов ключ до горинської риби? Але за весь день супутники більше не спрацювали ні разу.:(

    Закидаю фідер на кукурузку із кормушкою метод і із звичайною на опарика. Зразу ж пішли покльовки на опариша - брала некрупна густера, але не більше пів-години, потім - штиль.

    Прикормку замішав суміш сухарів та фішка-лящ+перловка+кукурузка.

    Найкраще себе показав фідер із кормушкою метод. На нього зловив найбільшого підлящика (коло 400 гр), та мірні густирки. При препаруванні риби побачив, що жерла вона кукурудзу, аж за вушима (яких у неї немає) лящало. Та риба, що зловлена на стандартну кормуху із сипучою прикормкою, мала лише трішки корму в нутрощах.

    Говорив з рибаками, казали, що вчора, в суботу, (як в приказці) клювало набагато краще, хоча погода була гірша: вітер, дощ. А сьогодні - і прекрасна погодка, і - досить слабкий кльов. Брало більш-менш зранку і чим далі в обід - тим гірше.
     
    • Нравится Нравится x 19
  5. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Горинь 08.09.2009

    У вівторок, повний оптимізму, їду на те ж саме місце на Горинь з фідерами і донками Метод. Все-таки робочий день, має бути мало людей та й рибка може бути активніша, ніж у вихідні.

    Погода стабільна, зранку - холодно, вдень - пригріває, тиск 751, вітер Пн-Сх помірний.

    Замічаю, що вода піднялася десь на 5 см мінімум.

    На цей раз вирішую донки на кормушку карповий метод ставити на горох, заряджаючи їх гороховою мастиркою в перемішку із тим же горохом (на кукурузку в попередній раз брало, а от горох - треба перевірити). Фідери - на опариша, геркулес. Прикормку використав Фішку суміш фішка-фідер+фішка-лящ+пшоно+геркулес+додавав опаришів в кожну кормушку.

    Фідери - на ближній звал ями і на дальняк під коряжник.
    Здається, все робив правильно. І горох зварив класно, і мастирка свіжа і пахуча, прикормки покупні свіжі. А кльову не було. Фідери час від часу переставляв у інші місця, і один раз спрацював на ближньому звалі на границі течії - підлящик на 350 гр. І все. Кілька верховодок і окунця не рахую. Правда, був один удар на донку з горохом, але напіврозігнутий гачок Gamakatsu (із тонкої проволки) не дав шансу поборотися із суперником.

    Батько був зі спінінгом, так взяв таки судака на 1.1 кг під берегом.
     
    • Нравится Нравится x 26
  6. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Вот фоты с моего предидущего отчета...
     

    Вложения:

    • P9050008.JPG
      P9050008.JPG
      Размер файла:
      785,1 КБ
      Просмотров:
      274
    • P9050019.JPG
      P9050019.JPG
      Размер файла:
      411,4 КБ
      Просмотров:
      252
    • P9050028.jpg
      P9050028.jpg
      Размер файла:
      455,7 КБ
      Просмотров:
      298
    • P9050032.JPG
      P9050032.JPG
      Размер файла:
      758,1 КБ
      Просмотров:
      249
    • P9050044.jpg
      P9050044.jpg
      Размер файла:
      174,3 КБ
      Просмотров:
      281
    • P9050048.jpg
      P9050048.jpg
      Размер файла:
      406,9 КБ
      Просмотров:
      241
    • Нравится Нравится x 33
  7. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Був з друзями сьогодні на Горині, я і мій друг Толік. На воді в 7-20
    Роблю перші закиди і зацеп... прощай приманка (BlueFox):злой:
    Зміщаюсь по річці і біля заваленого дерева ловлю голавлика! (мій перший):)
    Риба була бережно знята з крючка і відпущена.
    Дзвоню до Толіка, в нього окунь.
    Переходим блище до стариць, там мали зустрітись ще з одним рибаком Саньком.
    В Санька щука на кілашнік, взяла на саморобну вращалку. На протилежному березі в мужика взяла щучка і заплуталась в зіллі, то він, від азарту попояс воду заліз (а там лише 300-350 грам):gi-gi:
    Згодом почав падати дощ, і ми закінчили рибалить.
     
    • Нравится Нравится x 27
  8. Олег-Ровно

    Олег-Ровно гость Временно заблокирован

    13/09 Олександрія

    В недію, вечорі випробував свій новий Kingfisher Light Jig, в районі олександрійського з.д. моста. В улові 1 щучка 320 гр, окушок 80 гр на попер ривер ту си, і одна невеличка щучка на дюймовий твістер зійшла. Вяла спроба пошукати судачка в сутінках на перспективному повороті з ямкою і коряжками, без результату.

    п.с. санлайн ПЕ 6лб рветься на узлах шо паршива моно! мабуть треба користуватись безузловкою!?
     
    • Нравится Нравится x 21
  9. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    12.09.2009 Горинь в районі Азоту

    В суботу їду туди ж на Горинь в район Азоту набиратись майстерності по фідеру.

    Погода була чудова, вітер слабкий, ясно.

    Прикупив ФішДрім Лещ Спорт, сподобався запах - пахне коріандром, та й колір - темний. Начитався на форумі у Салапіна про ефективність даного ароматизатора саме по лящу. Коли вже замісив прикормку, явно відчув ще запах какао. Не зовсім добре поєднання, як на мене. Але рибалка покаже.

    Поставив кілька донок на кукурузку. Як завжди, не вспів розкласти першого фідера, як - покльовка і плотвичка 200 гр в садку. Добрий початок. А ще темнувато. Потім ще кілька разів сіпнуло, та не підсіклося. Як тільки вийшло сонце жодна донка більше не спрацювала.

    Фідери поставив на границі струї і обратки, почав ловлю. І тишина... Пробував опариша, перловку, кукурузку, пшеничку і різні їх комбінації. Лише кілька верховодок, хоча глибини в місці лову пристойні. І стоять кормушки на скаті в яму.

    Через кілька годин переставляю фідери на течію під протилежний берег на звал в фарватер. І діло пішло, та вже клювала некрупна рибка та й жерех почав лупити в місці приводнення кормушок, розганяючи все і вся.

    По результатах кількох рибалок із фідером зрозумів наступне: на ямах і близ них ловля можлива лише в вечері, вночі і рано зранку. Потім рибка починає рухатися на перекати або прямики із течією або ще хто її зна куди:gi-gi:. За нею саме в цей час і виходить судак. ;) Ловити фідером більш результативно саме на добрій течії на бровках близ рослинності. Місця, що активно кормляться доночниками горохом, не кращі для ловлі фідером, бо риба там реагує лише на те, чим її кормлять.
    Поки найкращий результат дала прикормка Фішка-лящ (до речі, вона світлого кольору).

    Ще, поки не було клювання, слухав розмови сусідів по рибалці. Всі не задоволені результатами. І це я ще культурно перевів їхні емоції. Із платників - такі ж самі вісті (з розмови сусідів).

    Вода в Горині прозора, але на запах - ужас :buee: : чи то сірководнем, чи ще якою гидотою тхне, як виймаєш кормушку і її понюхаєш, то :buee: ... Чи то водорості починають активно відмирати і розкладатися, чи що.
     
    • Нравится Нравится x 26
  10. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    17,09,09

    невеличкий звіт за 17,09,09 ранковий похід на старицю в район с. Суськ був не поганий. Відпочив добре та ще й рибки зловив. 6,30 на місці, перша проводка (вертушка) і окунець на березі, от думаю зараз насмикаю, але всі інші зловлені були після 9,00 7шт. загальною вагою 1кг.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35