Ставок в смт. Іваничі

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Ромко, 14 сен 2009.

  1. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Платний ставок,ціна - 25 грн. Зарибок: карп, карась, білий амур, товстолоб, присутня щука, окуні, плотва. Побував там вчора, посидів до обіду. Дочекався всього одної покльовки, на медову кукурудзу польського виробництва на волосяному монтажі. Пінопласт мовчав,всього одна плотичка. Погода була "собача": вітерець далеко не теплий, дощ напливами. Про покльовку забув написати...одним словом бачу, що моя вудочка напевно хоче скупатись (ну вершинка точно:gi-gi:) - підбігаю ще в ступорі від очікування покльовки і роблю помилку, щоб підтягнути фрикціон, перехватив шпулю рукою. Ну і само собою, що СЕБ 0,13 від потужного ривка віддає гачок рибі. Дарма я не поставив на поводок теж ПП 0,15, як і основний. Мужик витягнув на хробака карпа десь на 1,5 кг, я ще йому підсобив з підсаком. Колись раніше ловив там на пінопласт, то зловив карася грам на 400. Риба там не дрібна. Розказували, що хтось виволік амура на 6 кг і зразу продав.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 17

  2. Jura p

    Jura p гость Временно заблокирован

    Як проїхати до ставка (не можу розібрати на карті) по якій трасі ?
     
    • Нравится Нравится x 1
  3. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Трасу позначив з Луцького напрямку. До самого ставка машиною (якщо не джип) напевно проблематично буде під"їхати. Можна їхати коротшим шляхом - там буде нормальна дорога вліво, але знову-таки через канави і рови треба буде трохи пройтись ногами. Можна попробувати об"їхати кругом і там вже без водних перепон до самого ставка по луговій дорозі. Згадав про джип,бо спуск з траси трохи крутий і там зразу в одному місці ризиковано сісти на мости (може і ні,давно не був). Далі більш-менш нормальна дорога, легковик мав би проїхати. Не найрівніша, але без топких місць і болота.
    P.S. В одній клітці на карті 1 км...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 4
  4. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    В суботу з самого ранку був схід коропа під 2 кг практично під ногами: розігнувся гачок, OWNER Izu Mezina № 9 з дроту десь 0,4. Ось недолік лову одному - вдвох би швидше засели в підсак,а так я тільки встиг потягнутися до нього, щоб взяти. Клюнув на діповану медову кукурудзу польського виробництва, в кормушці прикрмка "Клевый денек" - карп. Більше до вечора покльовок не було, тільки один мужик з місцевих зловив коропця десь за 1 кг. Місцеві не дуже добре про той ставок говорять, видно треба знайти "ключик".
     
    • Нравится Нравится x 7
  5. Влад Близнюк

    Влад Близнюк гость Временно заблокирован

    Хто знає є ще там рибалка чі ні