с. Хотинь (озера-стариці)

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Толик, 22 апр 2008.

  1. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    День добрый честному сообществу рыболовов! :)
    Сегодня утречком с коллегой по работе выскочили в Хотынь на карьеры спин покидать...
    В пять стрелочка, около шести на водойоме, еще темно, переодеваюсь (снял костюм, сегодня по работе на выставку еду прям с рыбалки :) ), собираю спин и уперед!!!
    В воду не полез, решил облавливать с берега, хотя вода не холодная и на воздухе приятно, не холодно, небо в тучах, моросит мелкий дождик, по хищнику класс!!!
    Но активность нулевая...
    Коллега в забродах полоскал приманки на косе, без результата... Я сначала покидал попер, потом перешел на вертушку "блюфокс черный № 3" и на очередном забросе тычок, подсечка, вроде вхолостую, потом немного сопротивления, ближе к берегу подтянул, смотрю в прозрачную воду карьера, показался жмут травы... Думаю как он сопротивлялся, может я еще не проснулся, но потом вижу сидит, матрос ;)
    Трава за карабин поводка намоталасть уже под берегом... Окунца снял бережно, зацепился только за одно жало под нижнюю челюсть и назад домой.
    Дальнейшее полоскание приманок, смена их (силикон, попер, железо, воблер), эксперименты с проводками и горизонтами, результатов не дали, но вывод у меня такой, что "блюфокс" конкретно раздражает хищника, потому как после последних проводок перед сматыванием спина и выдвижением обратно в стольный град Ровно, именно блюфоксом в месте его проводки начал лупить малька крупный окунь... Но спин уже был зачехлен и машина грелась...
    Хотя может это и совпадение...
    Да, кроме нас было еще пару рыболовов, один спинингист и троих удочников и фидерменов видели по дороге назад...
    Всем ни хвоста ни чешуи!
     
    • Нравится Нравится x 32

  2. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    От і я пишу звіт за недільній вихід на стариці.
    В основному похвалитись нема чим. Я Толік і Саня розпочали рибалку з закоряженої стариці. Обкидали: вертушками, колебалками і пробомбили джигом повний 0.
    Перейшли по трубі на другі стариці, там Толік ловить щурьонка на 400 гр. в мене удар і сход аналогічного.
    В подальшій ловлі Саньку попадається окунь.
    Помічено як вода на старицях піднялась, але водорості ще не упали.
    Йшли на хотинську маршрутку. Бачив велику кількість рибаків на кар’єрах і Горині
    Можливо хто готовився до 5 зустрічі то будь ласка відзвітуйте.:)
     
    • Нравится Нравится x 22
  3. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Неділя 31.01.2010

    В неділю вирішив розвідати місця на стариці чи то кар"єрчику Горині, що зразу зліва за мостом, тим паче, що мав інфу про "жор" десь в цьому районі. Часу було небагато і поїхав сам, так що виїзд був пробним, особливо щось зловити не розраховував.

    На водоймі ще затемно. Вже 5 рибацюг є. Лід побитий лунками, є й недавні, є розсипані сухарі. Лід дуже крепкий (майже на повний шнек). Вода впала десь на 20 см.

    Пробурююсь на п"ятачку, який всипано лунками. Запускаю "чортика" і тут же покльовка. Непогана густирка. На інших лунках - мовчок. Беру іншого "чортика" і час від часу попадаються густирки набагато меншого розміру. Потім бере гарна плотва ,яка сходить в лунці. :( Я такої ще на Горині не ловив. Справжня красуня. Після сходу настало затишшя. Прикормив лунку і після цього перестало клювати у всіх, хто був поблизу :стыдно:. Місця було небагато, тому зміститися не вдалося. Пішов далі подивитися, як улов на кар"єрах. Там також було не ахті. Відповідь - дуже слабо. На Метковских старицях та сама картина.

    Завернув на невеличку закоряжену старицю. Та там майже не виявилося води під товстим шаром льоду.

    Назад до села йшов Горинню по санному шляху. Підводами возять дрова по Горині, от такий уже лід.
     
    • Нравится Нравится x 27
  4. Чыканец

    Чыканец гость Временно заблокирован

    Горыныч, і я в тому самому місці ловив сидячі на тій корязі і доречі теж витягнув зелений трофейний твістерок
     
    • Нравится Нравится x 5
  5. Vob Ler

    Vob Ler гость Временно заблокирован

    А шо там лёд не думает таять???
     
    • Нравится Нравится x 4
  6. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Льда на карьерах уже нет :) В пятницу там рыбачил с друганами. Друзья опять поплавчанки зарядили и в бой. Война велась как и в начале рыбалки в Мочулках с небольшой плотвой... Никто крупнее из белой рыбы на наши наживки не повелся...
    Перед карьерами Хотыни мы заехали на болото за милицейской школой поискать карася, но карася мы не нашли, там успешно "порыбачили" до нас, возможно браки куча чешуи много дохлой мелочи и лягушек..., но видел и обшырные кладки лягушачьей икры в воде. Водоем не произвел вречатления живого вообще... Нашли мы там только приключение для машины. В попытке подъехать к нему, заехал на площадку. Она производила внешне вид вполне надежной поверхности, но под ней оказался плавун, колеса сразу провалились в мягкий грунт и авто село на днище... Вышел из машины, ноги вязнут в грунте по шиколотку, Дима потяжелее меня с Серегой, так он вгрузал так, что еле ноги вытягивал... С горем пополам из ловушки выбрались и решили ехать на карьеры.
    Я там поплавочные снасти даже не стал доставать, сразу спин в руки и пошел прочесывать акваторию. Обошел первый карьер по периметру, на оранжевый силикон взял одну щучку до полукила и отдал Сереге. Больше я ничего не выловил и ударов не было.
    Но рыбалкой очень доволен, отдохнули душевно. Фото чуть позже прицеплю.
    Всем НХНЧ!
     

    Вложения:

    • P4020409.jpg
      P4020409.jpg
      Размер файла:
      334 КБ
      Просмотров:
      495
    • P4020410.JPG
      P4020410.JPG
      Размер файла:
      1,1 МБ
      Просмотров:
      347
    • P4020411.JPG
      P4020411.JPG
      Размер файла:
      1,1 МБ
      Просмотров:
      387
    • Нравится Нравится x 22
  7. pushustuy

    pushustuy гость Временно заблокирован

    Прогуляв я сьогодні парад , тай вирушив у Хотинь з ціллю помахати трохи спінінгом, щоб не забути, як це робиться . Спочатку пішов на першу старицю, що праворуч від мосту, результат нульвий , був один гарний удар хижака на якийсь воблерок срібноно кольору. Спостерігав, як окунь ганяв малька, біля того місця де стариця з"єднується з Горинню - видовище просто супер, так як активнісь окуня дуже висока
    Повертаючись по Горині назад до мосту наблюдав як під гіллям що схилялось над водою, біля протилежного берега бушували головні чи жерехи :bra_vo: , та на приманки не відповідали. Я вирішую спробувати на хруща, тоже нуль:.
    Пішов на третій карєр покидав , ще там, під ногами нерестилась дрібна плотка.
    Порадувало те що в воді дуже багато малька,дасть Бог виросте багатенько риби...
    але з такими риболовами як я то не виросте
    ще такої великої риби я на спін ніколи не ловив
    Прочтите внимательно Правила , пункт 3.14
     
    • Нравится Нравится x 13
  8. Олег-Ровно

    Олег-Ровно гость Временно заблокирован

    Хотинь, кар"єри

    30.09.10 з 9.00 до 11.00 відвідав останній кар"єр, вода дуже прозора. спочатку ганяв сальмо слайдера в надії на гарну щупачку - ОП. потім, взявши в руки улюблену зброю, одразу отримав клювання - щучка виявилась упористою, почала з далека свої танці, бідна КФ"УДИ" в бублік , в кінці кінців ми домовились
    було ще пара шнурків в приглядку, один розвеселев: бачу несеться, я зажмурився ... мимо, розвертається і знов атака ... даже приманку не торкнув: у чувака явно збитий приціл.
    2-е фото - підводник, зустрічаю вже другій раз, ловить раків. з його слів в останьому карьєрі живе стара, велика щупака, ну дуже велика, він її бачить вже кілька років підряд....
     

    Вложения:

    • kotin_0005.jpg
      kotin_0005.jpg
      Размер файла:
      242,1 КБ
      Просмотров:
      437
    • kotin_0006.jpg
      kotin_0006.jpg
      Размер файла:
      241,2 КБ
      Просмотров:
      420
    • kotin_0008.jpg
      kotin_0008.jpg
      Размер файла:
      243,1 КБ
      Просмотров:
      453
    • Нравится Нравится x 30
  9. Вадлімка

    Вадлімка Рыболов

    Сообщения:
    78
    Симпатии:
    719
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    33
    Сьогодні батько поїхав на рибу в Хотинь, на стариці. Жаба душила цілий день, він на рибі, а я на роботі:( Дай думаю хоть звіт напишу за нього. Їздив він з двома колегами, каже що льод просівший, сантиметрів 10. До години 10-ї нічьго а потім зловили пару живців і виставили жерлиці. Результат на трьох- 1 плотва, 1 окунь, 1 щучка грам 700.
    Каже що на льоду води по косточки. Такшо треба ждати морозів.
     

    Вложения:

    • Фото124.jpg
      Фото124.jpg
      Размер файла:
      13,2 КБ
      Просмотров:
      380
    • Нравится Нравится x 25
  10. Вадлімка

    Вадлімка Рыболов

    Сообщения:
    78
    Симпатии:
    719
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    33
    Спорили з батьком куди поїхати на рибу в середу, в результаті я в Хотинь, а він на Галове озеро. Приїхав я о 9.00 на перший кар"єр. Зловив пару маленьких окунів і поставив жерлиці. Десь о 10.00 перший і останній вистріл- тільки пожувала живця.:predator: потім сів під комиш та зловив з два десятки плотвиць, найбільша грам 200. Клювало на мотиля, на стоячі вудки. Страшенно сильний вітер і мороз не давали довго поседіти, хоча клювало порівняно нормально.

    P.S. Деколи приїжджає рибінспекція, перевіряють чи рибаки ставлять не більше як 5 жерлиць на чоловіка - що не може нерадувать!:gi-gi:
     
    • Нравится Нравится x 23