Млинів

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем yustar, 4 сен 2008.

  1. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Сьогодні разом із приятелем по команді Валерієм мали друге тренування на водосховищі. Рибалка та тренування в цілому видались пречудові. По ходу тренування відзначили те, що якщо рибалити із гумором, то получається далеко не гірше, як зазвичай. І хоч перші хвилини старту не дали жодної надії на залікову щуку, однак потім все і почалось. З першу попадає окунь, потім - сніданок. Вже після сніданку гарно сідає підряд дві краснопери, а за ними 3 файних окуня. Що характерно - клювала риба на будь-яку приманку, що не ставили. Потім дещо розігнались по окунях, по ходу добрали ще дві краснопери і один вихід щуки.
    Згодом робили перерву і на обід та вивчення водойми ехолотом. А вже після кількох тестів добрались непогано окунями, по ходу мали два виходи щуки.
    Також сьогодні на водоймі бачили колег із Рівного.
    В цілому, результат як завше порадував - 23 окуня із них 13 пристойних (хоч можливо, що цифру дещо занизизив, оскільки із підрахунку збились) ще 4 залікові краснопірки (більше долоні кожна) та 3 виходи щуки.
    Отже, із нетерпінням очікуємо на 19-20 вересня, коли розпочнеться змагання із човна.
     
    • Нравится Нравится x 29

  2. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    Сегодня решил поехать на щущку в Млынов,в этом сезоне еще ни разу не выезджал сюда. Клева фактически не было. С утра только выплыли,товарищ буквально за 10 минут заработал две поклевки на воблера неизвестного китайского производителя,обе были реализованы-шнурки по грамм 600,на этом с поимкой рыбы и поклевками у нас все закончилось. Прошли весь водоем от фермы и аж до ГЭС-ноль!!!! Пробовали и троллинг и в заброс ничего.Видели где то 5-6 окуневых котлов,бросали прямо в котел но окунь тупо игнорировал приманку.Весь день светило солнце(очень плохо) вода прозрачная. Встретили еще лодок шесть рыбаков,у всех ноль.
     

    Вложения:

    • IMG_0504.jpg
      IMG_0504.jpg
      Размер файла:
      341,9 КБ
      Просмотров:
      494
    • IMG_0500.jpg
      IMG_0500.jpg
      Размер файла:
      222,3 КБ
      Просмотров:
      460
    • IMG_0506.jpg
      IMG_0506.jpg
      Размер файла:
      622,9 КБ
      Просмотров:
      507
    • IMG_0507.jpg
      IMG_0507.jpg
      Размер файла:
      498,2 КБ
      Просмотров:
      504
    • Нравится Нравится x 28
  3. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Сподіваюсь сьогодні закрив для себе сезон відкритої води (спльовую аби не наврочити...хочеться льоду)
    Перший раз виїхали із швагром на Млинів по відкритій воді. Розпочали із дамби, де зимою з-під льоду вдавалося неодноразово ловити гарного окуня. Погода сприятлива, невеликий вітер, хмарно, проте кльов відсутній.
    Поступово рухалися вище. Перебирав приманки. Залізо, воблера, силікон. Першим спрацював Менсовський шед, жовтий із чорною спинкою. Щкуа 1кг. Знову міняю приманки. Декілька разів проходимо по тих же місцях плавом. Коли в черговий раз запланували змінити позицію, знову ж на той же силікон покльовка. На цей раз поборовся довше - 2,8кг. Третя щука - 2,3кг, також, взяла на ту ж приманку, хоча, думаю, це був просто збіг обставин, поте Менсовькі шеди в мене завжди в числі фаворитів.
     
    • Нравится Нравится x 28
  4. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Фото з рибалки
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 36
  5. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    03/01/10

    Схоже відкривати зимовий сезон мені теж доведеться....
    Приїхав до нас в гості Петер - чех,кум, який виявив бажання з"їздити на рибалку з льоду, бо в Чехії подібна рибалка заборонена.
    З"їздили.... Туземці залишились задоволені, а після обіду, поступово перехідного у вечерю, попросили політичного притулку в Україні:gi-gi:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 29
  6. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    Виктор а в каком районе рыбачил???Что там с толщиной льда???На жерлицы кто то ловит,"бегают"?
     
    • Нравится Нравится x 1
  7. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Ловив зі сторони Аршичина в заплаві біля церкви. Товщина льоду - понад 15 см. Жерлиць навкруги вистачало, бачив одну кілушну щуку - один вистріл десь на два десятка жерлиць за пів дня
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Аршичин

    Черговий виїзд
    Розпочали з "ворот", але із-за тонкого льоду до своїх минулорічних уловистих місць не дійшли. Зловили по декілька невеликих плотиць.
    Переїхали на дамбу. Тут повезло мені, попав на підводний горбочок з окунями і на одному подиху висмикнув 10 шт.
    Поскільки у інших кльову не було, їдемо далі на Аршичин. Тут уже обловились усі по краснопірці. Клювала на опускання, мормишка будь-яка. Головне було знайти її місце стоянки. Загальний улов - 4,5 кг. Після обіду помінявся вітер і кльов моментально пропав.
     

    Вложения:

    • 81.jpg
      81.jpg
      Размер файла:
      640,7 КБ
      Просмотров:
      449
    • 83.jpg
      83.jpg
      Размер файла:
      367 КБ
      Просмотров:
      442
    • 84.jpg
      84.jpg
      Размер файла:
      318,4 КБ
      Просмотров:
      452
    • Нравится Нравится x 35
  9. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    Всем привет! Сегодня рыбачил в Млынове на жерлицы ну и заодно пробовал и на мормышку.Подъезджая к месту долго мучился где мне "брость якорь" или на "пляже" или "в воротах"-возле магазина,решил на пляже и зря!!!За день не видел ни одной поклевки ни на жерлицы ни на мормышку(и такое бывает) а в "воротах" мне видно было с пляжа,хмара людей сидела.Проходящий мимо местный сказал что берет краснопера и плотва в основном на "блоху" и "козака"
     
    • Нравится Нравится x 17
  10. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Млинів, р-н "воріт"

    Рибалив в районі "воріт"
    Зранку намагався знайти краснопірку на минулорічних місцях. Я не знайшов, знайшли інші. Риба стоїть дуже локально. Перемістився до русла і там напав на густерку. Потім був безрезультатний перехід під аршичинський берег до церкви. А вже під вечір краснопірку знайшов і я, сповідуючи принцип кількість виловленої риби пропорційна кількості просверлених лунок.
     
    • Нравится Нравится x 23