Бесплатно Хренники, Демидовского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Еще фото в продолжение
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 25

  2. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Сьогодні побували у районі с. Товпижин (Хріниківське водосховище). Їздив із своїми приятелями із "цукрового".
    Рибалка, як завше класна, хоч окунь брав в основному поодинокий.
    Сам же ловив на мормишку із мотилем - окуня взято доволі, хоч в основному спортивного.
    Старший колега ловив "ведьмою" - узяв кілька солідних окунів під 150-200 гр. з десяток буде.
    Ще двоє колег ловили "чортиками" - окунь "рідкий", але траплявся непоганий. Були навіть обриви. Проте в улові у хлопців лише по одному красеню, решта - дрібний.
    Лід у цьому районі місцями нормальний, місцями - слабенький. При нас один чоловік за "сотню кг" два рази провалювався - так і не відловився. Змушений був втікати. Багато промоїн, біля яких слід бути обережним.
    В цілому, навіть до обіду не дорибалили - завадив дощ. Таки від такого дощу лід швидко розмокне. Вже навіть на завтра варто брати із собою пішню. Фоток не робив, оскільки забув взяти фотіка.
    Роблю висновок, що найбільш азартною є ловля саме на мормишку із мотилем, оскільки від такої ловлі бачиш багато клювань і не так довго доводиться чекати. Слід лише пройтися і пошукати того полосатого...
     
    • Нравится Нравится x 29
  3. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Сьогодні вже без мене колеги побували у районі с. Товпижин (Хріниківське водосховище). Зі слів знайомих клювало непогано. Улов склав біля 2 кг - окунь. Лід ще є, але вже куди небезпечний. Відзначили, що дуже багато води стоїть над льодом. Ось таке.
     
    • Нравится Нравится x 18
  4. Bichunya

    Bichunya Рыболов

    Сообщения:
    195
    Симпатии:
    233
    Адрес:
    Луцьк 33-кв
    Возраст:
    55
    Доброго дня чи вечора шановане племя рибалок .Напишу свiй звiт про риболовлю 23.12.09 в Липi.Приїхали ми з товаришем на перший автобус 6.50 Берестечко .Лiд неважнецький. Але приїхали лiземо помалу з пешнею попереду .Перейшли через русло нормально .Пiдiйшли до очерету .Пробили пару лунок .В очеретах дуже багато промоїн.Товариш ловив на жовту i оловяну дробинку ,а я на чортика з пiдвcкою. Результат 2\5 Риболовлею задоволений .Але одне НО Назад вийти була велика проблема Без морозу туди рипатись неварто .Краще в;Лагуну.Один мужичок провалився витягнули слава богу .Ще один помер на ящику .От така екстремальна була рибалка.
     
    • Нравится Нравится x 14
  5. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    А что это за результат такой???
     
    • Нравится Нравится x 2
  6. Mak7

    Mak7 гость Временно заблокирован

    Вчора прийшовши зі школи я не хотів іти навіть на Сапалаївку. Та згодом до мене зателефонував мій тато і запропонував поїхати у Хрінники. Я не вагаючись погодився. Батько висадив мене біля ГЕС і поїхав по роботі. Ловлю я розпочав близько 15:30. На перших закидах виловлюю окунька. Окунь клював хоть і мілкий, але пьиємний. Загалом я зловив 17 окунців. У тата (який приїхав пізніше) близько 10 окунців та одна дуже маленька щучка. Також у батька попався один непоганий окунь грам на 350 - 400. Вже в кінці риболовлі на останньому закиді мені на МДЖ попалась маленька густера. Ловили ми на МДЖ від 1.5 до 3 грам. Сьогодні працювали приманки таких кольорів як моторне мастило, фіолет, кола, перламутр, чорнило, та червоний.
     
    • Нравится Нравится x 23
  7. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    випала нагода і ми з кумом в 5.00 ранку вже в дорозі. Приїхали близько 6.00 закинули донки на хробака. Клювання були но слабенькі, но всеж 2 йоржі зловили. Но мета поїздки головень. В 7.00 сіли перекусили та поправили здоровя після вчорашнього, і він пішов з спінінгом на другий бік. Перекинув я груз на його сторону звязались вчепили поводок з маленьким трійничком вчепили хруща і почали ловити. так як кум ловив на перетяг перший раз трошки прийшлось туговато но до нього швидко дійшло шо да як. За півтора часа тюкання та сплавляння хруща було з 5 виходів один який реалізували, потім ще одна безрезультатна година. Змотали ми снасті. Я зробив 2 вудки просто на леску гачок і на сплав. Кум пішов по березі, я заліз на дерево і сплавляв хруща понад вербами над гіллям. Результат ще 4 головника. в 11.00 зібрались і в 12.00 ми вже дома. Рибалкою задоволений, при нагоді поїду ще. По дорозі ставали в Набережному в магазині купляли охолоджені напої бачили ходячий шашлик, но в сирому стані. Доречі крупний головень весь набитий раками наверно в них линька. Месні казали шо великі головні перестали брати шо клюе тіко мелюзга. Сиділо ще двое рибацюг на консервовану вишню но без результату.
     

    Вложения:

    • 323.JPG
      323.JPG
      Размер файла:
      109,5 КБ
      Просмотров:
      470
    • 231.JPG
      231.JPG
      Размер файла:
      92,8 КБ
      Просмотров:
      426
    • Нравится Нравится x 19
  8. a-platon

    a-platon гость Временно заблокирован

    мав нагоду провести вихідні в хрінниках.
    приїхавши в пятницю ввечері по 50грам і спати:присоединяюсь:.
    з ранку десь о 8-ій годині вийшов покидати спін.
    кльов був десь 30-40хв. но який окунь.:gi-gi:
    ввечері знову попав на жор але здоровий
    глузд взяв в верх над азартом.
    за три дні було виловлено десь 5-6кг окуня та схід
    конкретної щуки а було це так :відірвавши кілька приманок
    перестав ставити поводок тож клює тільки окунь і після першоїж
    проводки наказаний щука десь 2-3кг підпливши до пірса і не захотівши
    знайомитись повернула голову під час чого завела шнур на зуби сказала ПОКА.
    ось такі вихідні.

    далі буде...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 34
  9. ar_ni

    ar_ni гость Временно заблокирован

    Немного запоздавший отчетик о рыбалочке в Хренниках.
    Субота и воскресенье с утра, пока все спали, удалось выбраться на речку! Уж очень хотелось розмочить накануне приобретенный силикончик В суботу пробовал счастья ниже ГЕСа на русле. Результат почти нулевой: один матросик грамм на 70...
    Воскресенье выдалось по интересней! Прибыв на реку ещё до того как первые лучики солнца прорезались сквозь линию горизонта, собрав спин, трезво оценив ситуацию, делаю выбор в пользу большой воды. Начал облавливать акваторию около шлюзов медленно продвигаясь в сторону пляжа. На первом же забросе - чёткий удар! Второй заброс - глухо, третий - удар, подсечка, есть:somyara:!!! Приятная тяжесть на том конце шнура. Спин дугой, треск фрикциона, несколько минут борьбы и .... каким было мое удивление увидев окуня:фигасе:(по покльовке и сопротивлению думал соблазнил щучку), но какого! Не вооружонным глазом видно что за пол кило:wo_kakaya:!!! Прогулявшись метров 50 по берегу, зарабатываю 2 не реализованых поклёвки и достаю ещё одного такого же красавца. Потом минут 30-40 полной тишины, сход мелкого матросика под самым берегом и пора домой....
    Клевало только на резину красного цвета разных оттенков(от кислотно красного до темно бордового)

    Как показали домашние весы окушки оказались чуть побольше чем я их оценил на первый взгляд 650гр и 550гр(давно я таких красавцев не ловил в этих местах)
     

    Вложения:

    • DSC08998.JPG
      DSC08998.JPG
      Размер файла:
      136,7 КБ
      Просмотров:
      310
    • DSC09002.JPG
      DSC09002.JPG
      Размер файла:
      152,6 КБ
      Просмотров:
      305
    • DSC09003.JPG
      DSC09003.JPG
      Размер файла:
      196,6 КБ
      Просмотров:
      344
    • DSC09004.JPG
      DSC09004.JPG
      Размер файла:
      95,4 КБ
      Просмотров:
      355
    • Нравится Нравится x 35
  10. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Годину назад як приїхали з Хрінників були я кум і вовка. Погода клас дождь,дождь.дождь. супер поплавка не видно а про хруща зовсім мовчу. Правда одного головника зловив грам на 250 ковтнув тройника мусив витягувати риба була травмована пришлось забрати. На нашу наживку жовті черешні нічого не брало тільки 2 повідка за камні у воді обірвали. Біля нас рибалка ловив на консервовану вишню но тільки збивало. Збоку кілька рибаків ще сиділо на вишню в декого було щось в садку. напроти було видно як на поплавчанку рибалка в підсак підбирав щось крупне, лящ або карп. наверно лящ. карп йому давби більше опору. в 10.00 змотались і додому. Сьогодні риба у нас не клювала. Доречі мій тесть був сьогодні в Конюхах, Привітному та Коршеві і там рибаків повно но кльову ніде не було. Сьогодні риба святкуе но без закуски, клювати буде завтра. З днем перемоги ВАС, За здоровя ветеранів. Будьмо.
     
    • Нравится Нравится x 22