Cпиннинги Лайтовые спиннинги

Тема в разделе 'Все о спиннинге', создана пользователем Classic, 7 апр 2008.

  1. volodya

    volodya гость Временно заблокирован

    Я не обзиваю, а цитую інших, в самого є дешеві прути такі, як Тіка чи то Кінгфішер і радості від них мав багато, але хотілось гарного надійного універсала. Щодо нахлисту ,так там по-моєму 9 класівбланків пo потужності А в тебе спін буде з яким строєм Fast чи EXFast, Moderate? конусність палки така як в басовиків?
     

  2. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    volodya, ясное дело, что не ты обзываешьбыгы
    Гарний надійний універсал в тєбє вжє є - 842, но только в своем классе,
    но одним спинингом ты не обойдешься никак, это ограничение способов ловли,
    даже если ловить только в классе ультралайт.
    Строй по сути своей фаст, конусность небольшая, но бланк жесткий и довольно толстостенный
    поэтому позволяет работать с не совсем мелкими минохами.
    Вот появится Саша Crank и если у него будет желание,
    то он отпишется подробнее, он свой Талон ТХ юзает года два уже.:ura:
     
  3. volodya

    volodya гость Временно заблокирован

    Будемо чекати розповідіей і порад Cranka:)
     
  4. Crank

    Crank Рыболов

    Сообщения:
    496
    Симпатии:
    1.842
    Адрес:
    Винница
    Возраст:
    59
    volodya, Хто в кого молодший брат:;): виясняти не будемо. А стосовно епопеї по прутах - один дядько з Пітера, якого я дуже поважаю, написав так: "Главное уши не оттопыпивать. Иначе на них сразу начнут вешать лапшу:gi-gi:) Це я про те, що прут доведеться вибирати під свою руку. Універсальних прутів немае. Тре рішати, для чого потрібна палка, поритися по різних форумах - зібрати інфи максимально. А тоді питати, що неясно. І знов ритися. Або буде ГЛ842 ГЛХ - друга серія.....
    з повагою. Кренк
     
  5. volodya

    volodya гость Временно заблокирован

    Рив, читав, спілкувався, тряс в руках досить багато палок, тому дооо...вго роздумував, що саме взяти і Луміс виявився золотою серединкою, тому, що має запас міцності гарно кидає легкі воблери (що не зробить басовик) і загалом він мені сподобався, в крайньому разі завжди зможу його продати він ж як (мерсовський кубик:gi-gi:) Почав про нього питати, тому, що розповіді щодо величини приманок і їх довжини (воблери) з якими йому під силу і комфортно працювати різняться. Одні кажуть до 56 ріджа інші і магалони і рапали 8 твічать(як наприклад один знайомий) просто ціківа думка багатьох.:solnce2:
     
  6. tarasyuk

    tarasyuk гость Временно заблокирован

    Ще є така думка, що різні спіни дреба по різному смикати. І звертати увагу не тільки на те, як і де гнеться вудка, а і на те, як веде себе приманка. Факт, що у одної людини спінінг чудово твічит якусь міноху, а у іншої людини такий самий спін провалюється на такому самому воблері. У мене, наприклад, чудово анімується Орбіт 80 спіном СерРучей екстрімлайн 2.4м до 6гр. кастінгом, про 6см мінохи взагалі мовчу. Так що, просто треба буде підібрати правильні рухи вудкою. Все, звісно, ІМХО.

    П.С. Знайомі твітчать 842-м 7-8см мінохи без питань.
     
    • Нравится Нравится x 2
  7. Shcherbak

    Shcherbak Рыболов

    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    22
    Адрес:
    Кривой Рог
    А что скажете Shimano Catana BX 240 L тест 3-15? под что ее лучше использовать? твичинг? посоветуйте подходящие приманки...
     
  8. Fedor

    Fedor Рыболов

    Сообщения:
    239
    Симпатии:
    1.716
    Адрес:
    Херсон
    Возраст:
    57
    Не верю!!! По меньшей мере Вы вводите начинающих рыболовов в заблуждение. Лично у меня твитчинговая анимация Орбита 80 получается (как это задумывалось производителем воблера) бассовой палкой Легенда торнамент басс тестом до 14 гр, а джиговая Дайва Эмблем до 28 гр при разких рывках Орбит 80 Дип даже проваливала кончик.
     
    • Нравится Нравится x 2
  9. Crank

    Crank Рыболов

    Сообщения:
    496
    Симпатии:
    1.842
    Адрес:
    Винница
    Возраст:
    59
    Повністю підтверджую слова Тарасюка;) Маю такий самий прут, тільки з тестом до 7 гр. Пруту 4 роки. З твічом вобів типу Орбіта проблем не було. Все залежить від техніки анімації.
     
    • Нравится Нравится x 5
  10. volodya

    volodya гость Временно заблокирован

    Згоден на рахунок анімації(довгі ривки, короткі, різкі, м`які)тому потрібно придивлятись і відчувати, як справляється палка з певним вобом (об`єм, вага)тим більше, що відчуття кожного риболова різні, як на поведінку палки так і воба. Наприклад в мене є МІРАКЛ 3,5-14 різкий твіч до 8 грам добре до 5 см легкі мішношки, як на мене ніяк(не відчуваю). Тому і взяв 842 Луміс щоб відчути малі воби і закинути їх подальше, крупнішими вобами потвічити, голавлика на річці половити виходячи з того запитував про його можливості. Щодо басової палки згоден, але дешевих кітайців наприклад треба підбирати дуже я б сказав обережно тому, що тести не відповідають дійсності:).
     
    • Нравится Нравится x 1