смт. Городок ( біля монастиря)

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Холод, 14 апр 2009.

  1. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Такий вигляд має Устя де водиться голавль і жерех
     

    Вложения:

    • DSC00039.JPG
      DSC00039.JPG
      Размер файла:
      396,9 КБ
      Просмотров:
      505
    • DSC00043.JPG
      DSC00043.JPG
      Размер файла:
      428,6 КБ
      Просмотров:
      452
    • DSC00037.JPG
      DSC00037.JPG
      Размер файла:
      382,3 КБ
      Просмотров:
      485
    • DSC00038.JPG
      DSC00038.JPG
      Размер файла:
      462,7 КБ
      Просмотров:
      459
    • Нравится Нравится x 18

  2. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Рибачив на Усті біля монастиря. Намагався обрибити нову палочку Banax ULTRA us-66lf2
    Спінінгом задоволений на всі 100% чутлива снасть, під вєртло і воби :)
    Зловити мені нічого не вдалось, завтра думаю виправить цей пробєл на Горині.
    Мужик нище шлюзу на поплавочну зловив 2 карпика.:1_0072:
     
    • Нравится Нравится x 21
  3. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Маючи вільну годинку вибіг порибалить до монастиря.
    Активність риби була низькою, і з 9-30 до 11 вдалось впіймати лише шість окунців і два сходи. Всі екземпляри були на лодонь. Риба реагувала на безмотилку, що із мотильом однаково.
     
    • Нравится Нравится x 15
  4. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Всім хто полюбляє фідер, ділюсь корисной інфой...
    Біля монастиря на Усті вже досить жваво клює карась.. Сьогодні батя зловив два десятки карасів, на фідерну оснастку. Приманкою служив мотиль.
     
    • Нравится Нравится x 20
  5. Shamick

    Shamick Рыболов

    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    112
    Адрес:
    г. Ровно
    Всім доброго дня! Риболовля на даній водоймі йде повним ходом, в основному карась на долонь! Старожили села кажуть , що вище по течії в с.Зозів, прорвало дамбу і весь цей карась з іншими рибами з тамтешніх водойм , а саме "Великого", "Малого" озер та Великоолексинського "Земснаряду" пішов крізь дамбу і тепер він тут у великій кількості.
    А що буде по осіні та на наступний рік, коли вся ця риба тут віднериститься.
    Головне щоб місцеві рибалки та жителі села небраконьєрнічали!:trolling:
     
    • Нравится Нравится x 14
  6. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    перепрошую, але яка саме водойма мається на увазі: відстійник біля тракторного заводу чи ставочок навколо монастиря?
    дякую
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    В став що біля РЗТА карась не попав, але його там і так безліч, і попадаються цілком пристойні екземпляри. А на рахунок Усті що біля монастиря цілком можливо хоча чую таке вперше. Він там завжди був і кожен рік біля води багато рибалок.
    P.S Приманкою зараз рулить красний черв’як ( так мені казали):)
     
    • Нравится Нравится x 11
  8. Shamick

    Shamick Рыболов

    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    112
    Адрес:
    г. Ровно
    - червяк рулить!
    на вихідних там дійсно нема чого робить, або приїзжати в 5 годин ранку та занімати місця! я постійно побуднях після роботи туди попадаю і за пару годин збиваю оскому та відпочиваю після трудового дня!
     
    • Нравится Нравится x 10
  9. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    У зв'язку з державним святом всіх трудящих "1 травня" я отримав 4 вихідні поспіль, то було прийнято ріщення - потрапити на рибалку. Спочатку я планував поїхати на якийсь платник в понеділок чм вівторок. Але прогноз погоди показував лише погіршення ситуації з кожним днем після п'ятниці. Саме в п'ятницю мені написав повідомлення kamennieshipy100 з запрошенням на рибалку.

    Він запропонував їхати в Городок, на ставок до тракторного заводу, оскільки напередодні хтось з його знайомих ловив там карасів. Я погодився.

    О 06:10 з залізничного вокзалу я сів на маршрутку, в районі Ювілейного до мене приєднався і Тарас. Як завжди у вихідний день половина пасажирів була рибалками . На місці ми були вже деснь о пів на сьому. Тарась поліз в комиші зі своєю літньою мормишкою, а я пішов шукати місце, де можна сісти.

    Рибаків було багато, через кожні метрів 10 хтось сидів. Я знайшов приємлиме місце зі сторони де крутий схил і ростут дерева та кущі.

    Я замісив прикормку(60% фішка золота та 40% фішка карась), склав фідер і вирішив спочатку закормити місце. Закидую свою улюблену 20-ти грамову гормушку і тільки "бздиньк!" - кормушка летить сама. Сталось от що: плетінка при скиданні з катушки зробила якусь карколону петлю, запуталась сама в собі ще й накинула петлю на кільце фідера. Йопт. Далі я оновив оснастку, закинув фідер і почав збирати поплавчанку. Поки я її збирав отримав перше клювання на фідер, витягнув карасика меншого ладоньки на берег. Закинув вудку на мастирку і прикормив те місце макухою. Справа за зліва від мене сидили рибалки, які ловили на мотиль. У сусіда справа час від часу я спостерігав клювання на вудку, але риба на берег не витягувалась. А сусід зліва постійно тягав карасиків на донку. Його донка представляла собою китайську дубінову вудку метрів 2 завдовжки, на кінці жилки груз, перед ним 5 повідків. Наживка - опариш.

    У мене теж час від часу покльовував фідер, але вдавалось реалізувати лише кожну третю покльовку. Всі ці покльовки були дуже ніжними, а завершальна стадія була майже завжди однакова - в берег. Вся рибка попадалась не велика, розміром до ладоньки та на ладоньку. Цікаво що два роки тому я ловив на цій же водоймі карасів такого ж розміру! Чи це тугоросла форма карася така, чи це вже нове покоління, я не знаю

    Сусід з права мав клювання на мотиль, але ніяк не міг їх реалізувати. Він мені розповів, що тиждень тому він рибалив на протележній сонячній стороні, і вполював за ранок 35 карасиків, а сьогодні взагалі все погано. Пізніше він забрався геть, а на його місце відразу сіли нові рибалки. Вони ловили на пікери, тобто кидали лише грузикі без кормушок. Ловили лише на мотиля, і у них клювало набагато краще ніж у мене. Я попросив трішки мотиля і теж побачив клювання, навіть зловив якусь рибку. Потрібно написати, що кожного разу як я дістав снасть то на гачку, повідку або кормушці виймав з води трупики мотиля. Мабуть мотиля в цьому ставочку дуже багато, і як наслідок це найзвичніша їжа для тутешніх риб

    Взагалі в цей день у всіх на озері клювало лише на дальний закид. Звісно крім мого компнйона я на свою поплавчанку взагалі не мав жодного клювання. Прикормка взагалі не працювала: поплавочники чим тільки не кормили свої місця, все безрезультатно. Мої сусіди справа ловили пікерами на мотиля взагалі без прикормки, і у них брало краще ніж у мене з прикормко, ось так.


    Я пішов до свого напарника подивитись як там справи у нього. Він почувався прекрасно, ходив по камишах і полював на карасів. Своєю елегантною снастю він тягав карасиків раз по раз. Причому карасі були більшими ніж ловив я чи ловили інші рибалки! Він ловив глуху вудку з боковим кивком, на мормишку наживляв малесенький шарик пінопласту, проводку робив на границі між чистою водою і зіллям/комишем. Awesome!

    Джерело
     
    • Нравится Нравится x 14
  10. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    В понедельник 9.05.11, после ночевки на Горыни, решили попробывать половить карася на ставке возле "Тракторного завода" в с. Городок. Приехали с реки мы поздновато около 8.00 и все переспективные места по берегу были заняты. Народ сидел и на фидер, спутники и поплавчанки довольно плотно в тех местах где не было камыша и был подход к воде... Нашли и мы себе местечко, забрасывали по одной снасти, поэтому втроем на 5 метрах береговой линии разместились. Карась клевал бойко, но мелкий, ни у кого из окружающих рыболовов вываживания крупной рыбы замечено не было. Больше результата давала ловля на фидерную оснастку при дальнем забросе. Поплавчанки были менее результативны... Мы пробыли на водоеме около часа и заскучали... Решили поехать искать счастье и более крупного карася в Бронники, там по утверждению знакомого карась брал по 300-400 гр. Там наоборот из-за небольшой глубины и уже поднявшихся водорослей работала поплавчанка на дальний заброс. В Бронниках товарищ взял два карася по грам 350-400 и два меньше ладошки, как тот, что клевал в с. Городок, перекусили и по домам. Отчет о рыбалке на Горыни чуть позже, когда попаду домой...
     
    • Нравится Нравится x 16