с.Горыньгрод Ровенского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Konstantin, 8 май 2008.

  1. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    Сегодня товарищ рыбачил в Горыньгроде.В обед созванивались,у него было только штук пять матросов,говорил что клева небыло вообще!!!
     
    • Нравится Нравится x 11

  2. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Хочеться внести трішки літнього позитиву...зима-матушка несе тільки негатив та... Повернемося до літа.
    Отже вирішило декілька чоловік змагання провести, по коропу, вірніше по лову коропа. Але без нюансів не обійтися...Так як на дане дійство зібралися майже всі спортсмени карпятники, вирішили дане дійство обізвати "КУБКОМ м. Рівне по ловлі коропа". Але не судилося...вмішалася федерація і заборонила:mult222:мовляв без нас так називати негоже, але не будемо про сумне.
    Отже зібралися на дане дійство:
    1. "Альбатрос" м.Рівне
    2. "КАРП-ПРОФИ" м.Рівне
    3. "Полосатік" м. Рівне
    4. "Ягдташ" м. Рівне
    5. "Фокс" м. Рівне
    6. "Дубно карп" м. Дубно
    7. "Скольмо" м. Рівне
    8. "Ягдташ 1" м.Рівне
    9. "Коблики" м. Рівне
    Були і новачки, були і бувалі, але головне - участь. Завжди приємно відвідувати такі тусовки - можна і підглянути і підсказати комусь. Також цікава боротьба в рівних умовах та застосування маленьких хитрощів:gi-gi:
    Отже сама розповідь...
    Приїхали в п'ятницю десь в 10:00. Декілька годин нервування(чи всі команди приїдуть) і вже збір команд для жеребкування.
    1. "Альбатрос" м.Рівне - 1ий сектор
    2. "КАРП-ПРОФИ" м.Рівне - 6ий сектор
    3. "Полосатік" м. Рівне - 3ій сектор
    4. "Ягдташ" м. Рівне - 9ий сектор
    5. "Фокс" м. Рівне - 5ий сектор
    6. "Дубно карп" м. Дубно - 4ий сектор
    7. "Скольмо" м. Рівне - 8ий сектор
    8. "Ягдташ 1" м.Рівне - 7ий сектор
    9. "Коблики" м. Рівне- 2ий сектор
    Розїхались по секторам і розпочалось маркування. З маркуванням нам пощастило...на відстані в 100м. знайшли приємну бровочку - 2,4м - 2,1м. Розкладання речей та палатки і приготування секретних сумішей для годування...
    15:30 і старт. У воду понеслись ракети та кулі. І приготування оснасток. Далі вечеря та бесіди з сусідами та друзями. Знаючи, що на даній водоймі короп дозволяє вночі солодко виспатись - було прийнято рішення відпочивати.
    Ранок і як в рекламі про каву - в палатці з'являється мій кум з філіжанкою гарячого напою. Мені це додало шаленої наснаги та з'явилось передчуття цікавого дійства. І воно не забарилось.
    В 6:55 сигналізатор сповіщує про клювання риби і я вже тримаю вудилище, а Кузьма підхват. Поволі підходять друзі і перший короп змаганнь вже на березі та готується до зважування та фотосесії.
    Зважування показує 4кг.600гр. і тільки я зібрався його випускати - знову спрацьовує сигналізатор і ще один короп з'являється на березі для зважування. 07:00 і зважування показує 3кг.080гр.
    Після приємної праці пбуло прийнято рішення смачно поснідати разом із сусідами, командою "Коблики". Але ....в Ігоря спрацьовує сигналізатор і починається виважування.
    Декілька хвилин боротьби проходять як вічність...та через декілька хвилин розпочинається зважування в "Кобликів". Вага показує 6кг.160гр.
    Відразу пригадуємо слова Івана з магазину "Ягдташ" , він на правах спонсора пообіцяв 100грн./1кг. В сусідів з'являється шанс отримати два приза за "крупний риб". Другий приз пообіцяли представники магазину "Карп", підхват фірми "Jaxon".
    Нарешті вирішили приступити до сніданку, але сигналізатор спрацьовує в нашої команди і "Альбатрос" виймає ще одного красунчика. Зважування показує 5кг.180гр.
    Наближається 12:00 і потрібно готувати секретні суміші для коропа. Поки проходила підготовка всіх інгрідієнтів, ми звернули увагу на пожвавлення в сьомому секторі. І Кузьма попрямував до команди "Скольмо". І повернувся з гарною новиною - хлопці обрибились.
    Хочеться подякувати спонсорам "Скольмо" за холодне пиво яке рятувало нас в ці спекотні дні.
    Розпочалось годування і відразу було видно, що деякі команди розпочали активніше годуватись. Хтось робив ставку на велику рибу, а дехто на смачні інгрідієнти для приваблення.
    І тиша в клюванні. Тільки незалікова риба нагадувала про себе час від часу...
    Підходить час вечеряти і команди "Альбатрос" та "Коблики" об'єднуються для приготування смачної страви(як каже Кузьма)"Бадзьохи". На вечерю поспіли наші спонсори з магазину "Альбатрос" та підвезли охолоджуючих напоїв. Приємні розмови про клювання та настанови...
    Пригадую як вийшов з палатки в 23:00 і на протилежному березі побачив - Лас Вегас. Все світилось від рибацюг, які готувались до відпочинку. Підходять товариші та розповідають, що команда "Карп Профі" вже обрибилась. Ось і спрацювали їхні секретні суміші. Але дивно, що короп проклюнувся в таку годину . Але радію за друзів та вирішую піти подрімати.
    Неділя. Завершення наших змагань. Прокидаюсь і дізнаюсь, що "Карп Профі" має в заліку ще одного коропа. Знову радість за друзів, але....... Розуміємо з напарником, що якщо якась з обриблених команд візьме монстра - ми пролітаємо. Вирішуємо примінити секретну зброю .
    Після 11:00 зустрічаю журналістів з "Рівне 1" та знайомлю з командами та деякими правилами і мене оповіщують, що мій напарник вже розпочав боротьбу з рибою. Вмикаю 5-ту передачу і долаю 200метрів за лічені секунди. Риб нам попався сильний та хитрий. Діставали його з камишів, але дістали і наблизились впритул до перемоги
    Ще декілька миттєвостей і "Альбатрос" чемпіон...
    Класно, ні - суперово відпочили!!! Отримали масссссу позитиву.
    До зустрічі на водоймі...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 20
  3. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    В воскресенье гостили с женой у тещи(с.Козлын) и я решил на пару часиков выскочить в Горыньгрод...
    На водоеме был не более 1,5 часа.Не видел ни единой поклевки...
    Подходил сторож и убедившись,что я не браконьер,пошел назад откуда пришел,оплату с меня не брал(видно в честь праздника).
    Народу на ставе не было.
     
    • Нравится Нравится x 21
  4. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Неожиданно для меня,товрищ предложил поехать на рыбалку после обеда.Я предложил Горынгрод-на том и сошлись...

    За всю рыбалку Макс поймал 5 окуней,поскольку он не любитель деликатной ловли,больше увлекается ловлей щуки...

    Я поймал более 50 шт. от 40 до 100гр...
    Сначало отлично работало моторное масло 3\4 на равномерной проводке,потом матовый преламутр 3\4 на равномерной,а под конец вечера снова моторное масло с блестками с тремя поддергиваниями и короткой паузой...
    Время провели отлично,только жалко,что пришлось уехать в разгар клева,хотя такого интереса к ловле уже не было.
     

    Вложения:

    • P4230430.jpg
      P4230430.jpg
      Размер файла:
      704,4 КБ
      Просмотров:
      426
    • Нравится Нравится x 15
  5. Rovenchanin

    Rovenchanin гость Временно заблокирован

    24.04 заскочив на став в Гориньград. Сторож повідомив що сезон розпочнуть цього року дуже рано - 1 травня. Але поки, що там крім окуня нічого не ловиться. На радощах забув запитати про оплату :) :( .
     
    • Нравится Нравится x 7
  6. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Сегодня рыбачил с Юрой(Vob Ler) и Сашей(Boroda) в Горыньграде.На место прехали после обеда...Саша решил пойти на противоположный берег,а мы заняли точки со стороны острова...

    На водоеме было несколько компаний карасятников...По их словам никто не увидел не единой поклевки,только окунек попался на червяка:пардон:
    Также видели товарищей Горыныча,у них по окуню не очень густо но все были с уловом.Говорили.что кто то поймал около 50шт...

    Так же парлельно с нами на водоеме был Вова(shalun_99)со своей компанией(ждем отчета).Был и Андрюха(a-platon) со своим братом,который умудрился поймать пескаря на дюймовый твистер...
    С острова доносилась музыка с песнями.Народ праздновал по полной...И на лодке катались и в футбол играли и рыбу пытались ловить...Каждый отдыхает по совему))))

    Ветер был восточный и на бешанный клев расчитовать не приходилось.Окунек был довольно таки трудовой.Были периоды бесклевья больше часа.Мне удалось подобрать рабочую проводку и окунь часто реагировал на мою приманку.В отличае от предидущей рыбалки,было очень много нереализованных поклевок и сходов...

    В итоге у меня 30 окуней,у Саши 7,а у Юры 14.Как всегда,время провели отлично!!!:solnce2:
     

    Вложения:

    • P4250457.JPG
      P4250457.JPG
      Размер файла:
      908,8 КБ
      Просмотров:
      375
    • P4250463.JPG
      P4250463.JPG
      Размер файла:
      712 КБ
      Просмотров:
      405
    • P4250467.JPG
      P4250467.JPG
      Размер файла:
      729,1 КБ
      Просмотров:
      403
    • P4250471.JPG
      P4250471.JPG
      Размер файла:
      1,1 МБ
      Просмотров:
      402
    • P4250476.JPG
      P4250476.JPG
      Размер файла:
      550,8 КБ
      Просмотров:
      377
    • Нравится Нравится x 17
  7. Чыканец

    Чыканец гость Временно заблокирован

    Підскажіть б-ласка як доїхати до цьго ставу з Рівного і скільки коштує рибалка
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. Толик

    Толик гость Временно заблокирован

    СХЕМА ПРОЇЗДУ
    Рибалка коштує 10грн + 5грн. екологічний збір! (якщо не помиляюсь)
     
    • Нравится Нравится x 4
  9. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Вирушили на водойму близько 14:00. Спочатку виїхав Юра з Мєлею(artcool, команда "Максимус") та забрали мене з моїми пожитками...
    Вже на водоймі до нас приїднався Вєталік та пізніше Вітя(Dersieger) з своїм напарником Володимиром. Зимова перерва далася взнаки...на збори обладнання та маркування з закиданням, пішло більше часу ніж зазвичай. І нарешті, близько 20:00, вже можна було сісти повечеряти. Трішки про місцину на якій розмістилися - наші 5ть род-подів були розміщені на відстані 15м. один від одного. Особливо цікавих місць при маркуванні не виявили. Зупинилися на глибині 2,7 - 2,8м. Звичайно, що поблизу було знайдено невеликі перепади, туди і цілили.
    Віктор закормив свою місцину сумішшю гороху та "самокатів". Моя точка була закормлена бойлами та пєлєтсом, з додаванням прожарених конопель. Команда "Максимус" закидала шари з горохом та бойлами. А наш товариш Віталій щось закидав, але нажаль, що саме, я не знаю.
    Отже все загодовано та закинуто. Сіли повечеряли, позгадували цікаві історії:gi-gi: І так як вже темп. повітря почала наближатися до 0, вирішили залазити в спальні мішечки і на бокову.
    З минулорічного досвіду можна спокійно лягати спати, короп в цю пору, зазвичай не клює вночі. Але на ранок виявилося, що час проходить і короп змінює свої повадки...Просипався від кожного "пику" мого пейджеру, але "паровозу" так я і не дочекався. Нажаль, хлопці свого "паровозу" не почули...Просипаюсь о шостій ранку і бачу, що свінгер моїх товаришів, лежить і жилка під берегом...на другому свінгері, схожа ситуація. Отака от прикрість...було два коропи і ....загуло. Як виявилося спрацювали "самокати". До вечора ми покльовок більше ми не побачили...Зустріли нашого форумчанина Андрія(aplaton), він нас шалено виручив, привіз прохолодне пивце...Загалом відпочили суперово, в мене навіть ніс обгорів:gi-gi:вже другий день кремом обмазую.
    Потренувалися - класно! Розімялися - суперово! Хочу ще:gi-gi:
     

    Вложения:

    • P4130041.JPG
      P4130041.JPG
      Размер файла:
      676,8 КБ
      Просмотров:
      339
    • P4130043.JPG
      P4130043.JPG
      Размер файла:
      679,5 КБ
      Просмотров:
      343
    • P4130045.JPG
      P4130045.JPG
      Размер файла:
      669,6 КБ
      Просмотров:
      331
    • P4130046.JPG
      P4130046.JPG
      Размер файла:
      676,9 КБ
      Просмотров:
      384
    • P4130040.JPG
      P4130040.JPG
      Размер файла:
      700,8 КБ
      Просмотров:
      338
    • Нравится Нравится x 17
  10. a-platon

    a-platon гость Временно заблокирован

    метою поїздки був відпочинок.
    ловили рибу всі і кожен зловив мінімум по одній рибці, а що
    саме дивне це піскарь, на дюймовий твістер:i070522:
    який зловив мій брат
    дружини також відзначились по одній рибці :gi-gi:
    зсутрів на водоймі наших форумчан
    ось такий відпочинок.
     

    Вложения:

    • 1.jpg
      1.jpg
      Размер файла:
      780,3 КБ
      Просмотров:
      354
    • 2.jpg
      2.jpg
      Размер файла:
      834,7 КБ
      Просмотров:
      327
    • 3.jpg
      3.jpg
      Размер файла:
      742,1 КБ
      Просмотров:
      330
    • 4.jpg
      4.jpg
      Размер файла:
      776,3 КБ
      Просмотров:
      362
    • 6.jpg
      6.jpg
      Размер файла:
      767 КБ
      Просмотров:
      412
    • 7.jpg
      7.jpg
      Размер файла:
      788 КБ
      Просмотров:
      323
    • Нравится Нравится x 24