Озера в Дунковиці

Тема в разделе 'Рыбалка в Закарпатской области', создана пользователем Юра777, 9 мар 2010.

  1. Юра777

    Юра777 гость Временно заблокирован

    Я кілька разів їхав рибачити на платні озера біля с. Дунковиця. Ловиться там в основному короп і невеликий карась. Великих екземплярів не ловив, а так 4-3 кг в основному ловив невеликого карася і коропа іноді попадався окунь. Ловив в основному на опариш на донну оснастку. Хто ловить там, ловив то пишить які успіхи і секрети ловлі на цих озерах?
     

  2. vova_

    vova_ гость Временно заблокирован

    26-27 квітня ловили на озері в Горбку (Дунковиця). Ловився лише невеликий карась, ні в нас, ні в когось з сосідів карпа не було. Карась клює дуже активно, нема різниці на шо ловити. Кльов активний вдень, десь після 9-10 годин і до вечера, вночі покльовок мало.
    Озеро просто супер, одне погано - кругом море мусора.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 3
  3. Юра777

    Юра777 гость Временно заблокирован

    28 квітня ловив на озерах в Дунковиці. Зловив 3кг невеликого карася, короп не попадався.
     
    • Нравится Нравится x 1
  4. Юра777

    Юра777 гость Временно заблокирован

    21 травня ловив на озері. Ловив не довго близько трьох годин від 15:00 до 18:00. Попадався невеликий карась самі великі екземпляри на 200г. Вперше ловив біля самої дороги, там велика глубина, якщо далеко закидувати спінінгом то не клювало, клювало в метрах 10-15 від берега, насадка опариш. Одне проблема від машин що їдуть дуже великий шум, а так рибалкою задоволений інші рибаки роззповідають, що в даний час за цілий день кілограм 5-6 карася можна зловити. Сильно дуже піднявся рівень води на озерах такого ще не бачив до цього.
     
    • Нравится Нравится x 1