с.Колона, ставок

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Ромко, 10 май 2010.

  1. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    В неділю 9-го відвідав вперше цей ставок. На карті той, що найдовший, на супутнику - великий прямокутний :gi-gi:Спуститись до ставка можна або біля церкви, або наступною дорогою, якшо рухатись від траси на Локачі. Навколо самого ставка дорога поганенька, після дощу багато хто буксує, про всяк випадок трактор чекав заробітку, народу дуже багато було. Плата 30 грн, квиток до 17:00, місця займали ще з ночі. Чув, що ніби-то ловити можна тільки на вихідних, але це не перевірена інфа. :) З однієї сторони частково зарослий рогозом, там ловлять карася на манку, доречі карась непоганий, 100-200 грам це стандарт. З риби ще точно є карп, про решту не знаю - не бачив. Розказують про дуже хороші улови і, дивлячись на таку кількість приїжджих, я вірю. Думаю, що тема буде розвиватись, бо ставок гідний уваги. Доречі, його не спускали років 5-7 вже.

    Тепер про свою рибалку. Пробував на кукурудзу Trapper Scopex (можливо помилився) з оснасткою метод, через дві години майже загального безкльов'я переорієнтувався на ловлю карася на пінопласт, іноді з підсадкою опариша. В кормушках Фішка-Карп, розведена 2 до 1 паніровочними сухарями. Від 15:00 до 17:00 (люди роз'їхалися і я змінив місце дислокації, поближче до рогозу, де стояла риба) таки вимучив 8 карасів і мав схід коропа десь на 1кг під берегом (послизнувся, коли шукав рукою підсак), називаю таких колгоспниками. :gi-gi: Перевірені люди розказують, що ловлять часто по 2-3 кг, але не той день видно. А погода була паскудна...холодно, сильний дощ, потім вітер...
     
    • Нравится Нравится x 11

  2. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Звіт за суботу. Буду краток. :D Ловив на пінопласт, в кормушці спочатку Фішка "Карп", потім перейшов на FisDream "Фідер", особливої різниці не помітив (ну хіба що клоьв затих під час використання FisDream'а, але то думаю не через прикормку...хоча в Фішки запах сильніший був, фруктовий...мені подобався більше:D). В результаті 32 карасі=майже 5кг, можна судити про середній розмір риби. Зійшов під берегом карпик десь на 500 грам, то вже якесь западло з ними. :стыдно: Карась нерестився весь ранок, попадались як шершаві, так і гладенькі. На поплавочну на опариша теж були покльовки, взяв одного карася, один зійшов+спортивний окунець. Але з донкаи на березі забагато шуму, тому від поплавочної відмовився. Під берегом на рослинності купа ікри. Багато народу поїхало ще до обіду, видно так і не підібрали ключик до риби.

    Намулу на дні непевно не багато, осткільки кормушка 25г не надто вгрузає, але це тільки припущення. Відмовився від використання повідка прив"язаного наглухо до кормушки, виходячи з кількості реалізованих покльовок на нього. Додаю фото ставка, з одної точки в два кінці.

    Забув розказати про курйоз. Покльовка - витягую на берег остнастку з зламаним гачком...Owner Isada #9...хз шо то могло бути, хіба глоточні зуби коропа або бракований гачок, але ж то Owner, тому навіть не знаю, що ймовірніше...:фигасе:
     

    Вложения:

    • IMG_5633.jpg
      IMG_5633.jpg
      Размер файла:
      362,7 КБ
      Просмотров:
      393
    • IMG_5634.jpg
      IMG_5634.jpg
      Размер файла:
      373,4 КБ
      Просмотров:
      371
    • IMG_5635.jpg
      IMG_5635.jpg
      Размер файла:
      451,6 КБ
      Просмотров:
      413
    • Нравится Нравится x 19
  3. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Чергова рибалка (29.05), все як і минулі рази, от тільки кльов слабенький. Вимучив 8 карасів і окунька. В гісметео прогнозують затяжну непогоду і похолодання, напевно пред ним риба перестала брати "без видимих причин", як каже Сабанєєв. Тиск на той час ще не падав, значить не тільки на нього риба реагує, а можливо й на зміну електромагнітних полів:в_натуре:, які мають циклони/антициклони...ІМХО, але не зовсім, бо десь то вичитав в журналі.

    P.S. Кльову не було ні в кого :gi-gi:.
     

    Вложения:

    • IMG_5695.JPG
      IMG_5695.JPG
      Размер файла:
      918 КБ
      Просмотров:
      332
    • Нравится Нравится x 6