Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. Wasьka

    Wasьka гость Временно заблокирован

    Сегодня отдыхал на реке в районе Ходосов.Жалею только о двох вещах что не взял с собой удочки и фотоаппарата.Где то в часов шесть вечера начался массовый вылет поденки!!!!Зрелище неописуемое!!!!!!!!!Просто красота!!!!!!!! Я "бросил" компанию,шашлыки и т.п и начал "метаться" по берегу в поисках рыбаков и они были,ловили неплохо(в уловах в основном подлещик и густера) один старый местный рыбацюга мне сказал что поденка тут в этом месте реки летит уже второй день и завтра клев должен быть "как на черных камнях". Я бы с удовольсвием завтра рванул сюда,но работа,работа,работа......
     
    • Нравится Нравится x 30

  2. Андрей-80

    Андрей-80 гость Временно заблокирован

    Всех приветствую.Ребята,у меня случилось страшное горе,31-го мая умерла моя Мама(51 год),позавчера было 9 дней,понемногу начинаю приходить в себя,но руки всё ещё трусятся и страшная слабость во всём теле,а в душе всё сжалось......Я это всё время не рыбачил,хочу поинтересоваться у братьев-сомятников по поводу сома,если кто ездил с ночёвкой на горынь то отпишите отчёт пожайлуста.Ребята,берегите Матерей,роднее Мамы нет никого на свете!
     
    • Нравится Нравится x 28
  3. Льоша

    Льоша гость Временно заблокирован

    Привіт. Співчуваю. Їздив на ніч з суботи на неділю на Горинь в район деражного. Наживка жаба. Була одна покльовка але без результатно. Настуупний раз поїду через неділю.
    Буду надіятись що Горинь стане в своє русло. Як на мене то вода висока. Буду чекати та надіятись спаду води
     
    • Нравится Нравится x 22
  4. pushustuy

    pushustuy гость Временно заблокирован

    Был на прошлих виходных. Поймал 3 шнурка по грам 200 клювали на огромние черви в районе 23-00. зачотных екземпляров не наблюдал. мелоч утопил.
     
    • Нравится Нравится x 21
  5. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Привіт всім!!! Випала можливісьть порибалити на Горині, і я в 16-20 вже біля шлюзу.
    Ціленаправлено був настроєний на ловлю жереха. І в хід пішли спершу пількери, а потім мінохи.
    Скажу чесно нерви вже не витримували бачити те, що виробляв на воді цей красень.:bm:
    Перепробував все і всі проводки, в результаті два тичка і схід.
    Влупив на ріджа прямо під ногами три секунди фрекцеонного співу і все...
    Потім в п’ятнадцяти метрах відпочивальники почали купатись, і бій жереха відразу припинивсь.:злой:
    Я теж припинив рибалить.
     
    • Нравится Нравится x 32
  6. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    коротенький звіт про суботню фідерну риболовлю.....

    з самого ранку верховодка та дрібна густера з любої глибини ... агресивна.... в цілому не дуже весело.... ближче до обіду після невеликого дощику ситуауція дещо покращилась.... риб побільшав ... але бонусів не було .... лише одна яскрава нереалізована покльовка - нормальна протяжна та сопливий повідок...

    зі: на фото №2 хто бачить щуку :ps_ih:

    Ну я побачив. А щоб ще хтось побачив, уважно читаємо п 3.14 діючих правил форума, та вставляємо фото так як потрібно.
     
    • Нравится Нравится x 13
  7. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    20,06,2010

    Відпишусь нарешті і я, за неділю 20,06. Причиною такого періоду перерви в отчотах була не велика кількість риби (1-3 нормальних окуня) ато і в загалі "0". С таким уловами виручала стариця, і туда добралися електрики:злой:(фото з кілограмовою щукою нище) Погода була екстремальною, з дощом та громом, добре що одягнув костюм водостійкий. Вода нарешті почала падать 40-50см, до нормально літнього залишилось 30-40см. Хоча стакими опадами є можливість що буде підніматися знов. Окунь клював досить жадно(настроївся на окуня, бо не чув щоб щуку ловили), хоча було чімало сходів полосатого. Взяв собі більші на тараньку, ну а дрібноту на мізинець випускав. Вся виловлена риба була на вертушки№0,1,2 колір "латунь", "мідь"

    Р.С. знайомий ходив в середу на ночовку на "соміків"(крупніша назва напевно не підходить), зловив14шт, 30-ти сантиметрові(всі випущені) і 2шт до 1кг.
     

    Вложения:

    • 00 003.jpg
      00 003.jpg
      Размер файла:
      148,4 КБ
      Просмотров:
      362
    • 00 004.jpg
      00 004.jpg
      Размер файла:
      137,7 КБ
      Просмотров:
      362
    • Нравится Нравится x 33
  8. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    Минула фідерна риболовля на Горині була досить несподіваною та додала добрячого адреналіну. Чесно кажучи такого я не чекав і не гадав. Основною метою була ловля ляща та по можливості головня, якщо той буде активний. Але сталося не так як гадалося. Одна із перших яскравих підтяжок і через 4-5 хв. дуже пристойний окунь в підхваті. Наживка - пучок опаришів - червоні та білі - 5 шт. На корм стіною стала дрібна густера, яка ну просто дуже не байдужа до лакомої наживки. Тому на одному з фідерів я вже не звертав увагу на тремтіння кінчика до тих пір поки фідер ледь не вибило зі стійки. Потім місцевий житель розматав десь 30 м. шнура з фриціона і почалась боротьба. після 10 хв. я всеж таки підвів екземпляр до берега та трохи його підняв в пів води але в тойже час в останній виплюнув наживку, якою йому послужила густерка трохи менше ладоні, що на фото.
    Далі поміж підляща прокльовувалась щука - чисто на оариша в прямому розумінні ... все без обману з чесною боротьбою з повідком 0,14 ... А покльвок крупного ляща не було жодної ... навіть і близько до того. За те ще два рази щука зрізала повідок....
    Ось такі калачі....

    ps:
    Зовні по поверхні ріки хижак не дуже активний - лише раз показала себе невеликим буруном щука та й разок хлопнув окунь - це за весь день і то з ранку... Сутність всього - це звичайно табуни густери (ну дуже обємні ), що стаяли на фідерній годівниці та приколеному місці. Хижак таке явище ну просто не міг проігнорувати і час від часу наносив візити із засідки. Проста донка з живцем без годівниці була зовсім неефективна.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35
  9. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Щука змінила кваліфікацію. Бо що дивно, я вчора зранку пройшовся по р.Устя, потім перейшов на р.Горинь був один адарчік, може окунь, або не велика щука. А можливо перед вихідними "попрацювали" електрики. Зловив 6 окунців, розміром вказівний палець, які всі втопив. На поверхні не спостерігалося активності хижака, єдиний всплеск був, і то напевно мирної риби. Ще зодва рази окунь на мілині ганяв мальок.
    Зустрічав знайомих рибацюг, по хижаку те саме, на Усті на поплавчанку сидів сусід, зловив карася, більше лодоні(на красного) і ще на одну удочку обрив, було щось більше. Знайомий який ходить на сома, сказавщо клює тільки дрібнота.
    Рівень води падає.
     
    • Нравится Нравится x 28
  10. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    10.07.2010 Горинь

    10-го числа, в переддень Дня рибалки, виїхів на Горинь з фідером.
    Задумка була перевірити новоприкуплені прикормки та ароматизатори Фіш-Дрім, карповий "Метод" та, звичайно, відпочити.

    Погода була чудова: помірний вітер, похмуро, часом з дощиком, але Пн вітер, досить жарко.

    Зайняв відоме по попередніх рибалках місце. Ловити вирішив на знайденій косі із ракушечником на глибині 3,5 -4 м.
    Використовував 3-ри снасті : фідер із маленькою трубочкою та двома повідками, фідер на Метод та живцьовку.

    Замішав прикормку: своя база+ фіш-дрім лящ (не спорт!) + фіш-дрім плотва+перловка+пшоно+трохи давленого гороху+3-ри ковпачки ароми фіш-дрім Brasem (Лящ). У останньої запах кокосово-ванільний. Прикормка мала темний колір з крупними фракціями. А аромат ...

    Зразу ж на опариша зловив пічкуря, який відправився на живцьовку. З пів-години риба не реагувала на мої снастї, я вже почав сумніватися у правильності своїх дій. Влітали то бички, то піскарики. Аж ось нормальна покльовка - і перша нормальна густера у садку. Далі ще кілька, білоглазка, пара нормальних плотвиць і ,нарешті, перший підлящик. На Метод сильна покльовка - і обриб повідка 0,18 біля гачка. А снасть-то ковзаюча, не глуха. :censored: Тут же затремтів дзвіночок на живцьовці, але потім притих. Подумав, що живець ожив і почав борсатися. А треба було підсікати. Хтось йому переламав хребет та наніс рани, несумісні з життям.

    Відмічаю, що поки-що дрібота не турбує. Це додавало оптимізму. Та після підлящика настало затишшя. Я надіявся, що це став на прикормці льоша. Та не тут то було. Чергова сильна покльовка на опариша (0,15 поводок) і почалася боротьба. Риба рвонула на середину ріки, потім під берег, жалібно пищав фрикціон. Що це? Гарний лящ? Але коли промайнули червоні пера, зрозумів, - головень. Вимучений він легко дав себе завести у підсак. На око - більше кіло. Обережно звільняю його і несу в підсак. Та тут наші погляди зустрічаються і я розумію, що буде далі. Сильна рибина кілька разів вигинається і в карколомному стрибку відправляється в рідну стихію. :( Жаль, але кажуть, що головень несмачний. Хай живе.

    Надалі, як пригріло сонце, кльов затих та на місці приводнення кормушки постійно виникали буруни від хижака. Видно, розлякав головень мені всю рибу з прикормки. Згодом підійшла дрібна густера, яку відразу топив.

    В результаті 1 кг нормальної жарочної рибки. Як потім виявилося, достатньо для моєї родини.
    І кілька розмірковувань:
    1. Прикормка, використана мною, подіяла. Рибалки, що ловили тут з ночі, жалілися на відсутність кльову і всього 1-н підлящик в улові у них. Але наскільки вона ефективна сказати не можу: все ж ляща я не взяв.
    2. "Дика" риба незалежно від прикормки має свої години виходу і навіть найсмачніший корм не заставить її довго затримуватися і відхилятися від щоденного ритму. Така закономірність на цьому місці спостерігалася мною і на осінніх рибалках, і зараз, і на кар"єрах.
    3. Риби небагато або вона сильно "розбавлена" водою.
    4. В шлунках густери повно темної прикормки, у підлящика та білоглазки в основному жовта маса з крупинками - горох та пшоно, в плотві - лише зелень.
     
    • Нравится Нравится x 36