Cпиннинги Арсенал ваших палок

Тема в разделе 'Все о спиннинге', создана пользователем Rensi, 1 мар 2009.

  1. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Вліплю сюди враження від нової палки, якими обіцяв поділитись :) Norstream FAS II-732L - як і варто було очікувати, палка спеціалізована і для твічу як на мене підходить на всі 100%, щодо цього претензій нуль. Твічив від Jackall ColtMіnnow 65SP і до Pontoon21 GreedyGyts 77SR (найлегше і найупористіше з мого арсеналу). Провалів не було, таке відчуття, шо можна і більше. Слайдер тонучий 6см силовим кидком без напрягу. Стрій швидкий, можу порівняти з черівудом 7 футів 7-22 грами - норстрім здається швидшим, якщо взяти до уваги тест 3-15 грам. Хотілось би більше чуйки на джигу по вершинці (від 5-7 грам вже можна відслідковувати, це впринципі цілком очікувано що палка не для того) чи в руку, чуйки на проводці вертушок/кренків, але спеціальне хорошим не буває (тим більше бюджетне, видно треба було чимось пожертувувати в умовах обмеженого бюджету)...може я забагато хочу від палки, чи шнур затовстий, але...Щоправда покльовка відчувається на ура, навіть маленького окунька. Є невеликі косячки в збірці. (Косо примотані кільця на вершинці, не зовсім рівно приклеєна заглушка на комлі...зовсім не критично і можна легко усунути, або і взагалі не звертати уваги). Кидає непогано, як на мене. На виважуванні навантажити не вдалось, бо розловив шнурками і окуньками. В балансі з блуарком 9200 спочатку здалось не дуже, хотілось легшу катушку, але швидко звик і навіть почало подобатись. Отакі будуть перші враження, поверхневі, тому не сприймате як беззаперечну істину - в процесі багато зміниться. Палка цікава, пробуйте.

     
    • Нравится Нравится x 16

  2. homer20296

    homer20296 гость Временно заблокирован

    Ромко. Что не понравилось в этой палочки толстый комель хлыста. Конечно понятно что палка чвичевая и жёсткость и злость должно вней присуствовать. По виду как мне кажется тест немного занижен. Ну а по ценику вопросов нет бюджетная палочка. Невкоем случае нехочу навязывать своё мнение. Кому то эта палочка ляжет в руку и будет человеку счастье.
    С Ув. Валера
    P S. Большое спасибо за перевод. Со временем думаю буду балакать на Украинском языке!.
     
    • Нравится Нравится x 4
  3. Magalon

    Magalon *Bilogorodka Fishing*

    Сообщения:
    2.076
    Симпатии:
    5.695
    Адрес:
    Київська область.
    Возраст:
    58
    Вставлю и я свои 5 копеек.Был сегодня у друга в рыбацком магазине,получил он хваленые TWITH SPEZIAL DUNAMIK II, от NORSTREAM как по мне, ничего особенного! Не сними Шанин фильм...За 1 600 грн можно купить палку намного достойнее!!! ВСЕ ИМХО.;)
     
    • Нравится Нравится x 5
  4. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Olleg, В мені той Dinamik II на потрях теж особливих емоцій не викликав, можливо на воді він себе покаже на всі свої 200 баксів, хз. От тільки не згадаю наскільки в ньому явні паразитні коливання після струсу. Я по тому оцінюю "дзвінкість" палки. Напевно у всіх моделях twich special є щось спільне, дубове :gi-gi:
     
    • Нравится Нравится x 3
  5. Magalon

    Magalon *Bilogorodka Fishing*

    Сообщения:
    2.076
    Симпатии:
    5.695
    Адрес:
    Київська область.
    Возраст:
    58
    Згоден.Є вSALMO палочка X- TWITH ,в рості 1 89 в руку лягла краще,та ціна 500 таньше ніж 1600!:D
     
    • Нравится Нравится x 2
  6. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    Для обсуждния можно создать Тему и обсуждать на здоровье.
     
    • Нравится Нравится x 1
  7. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Почав звикати до палки - здається відчуваю, як шершавий шнур (ПП) треться в тюльпані, зачепи за листочки на дні, як через рукоятку, так і через палець на бланку.. Як я й казав, з часом враження зміняться. Нарешті мав можливіть опробувати палку на більш-менш серйозній рибі. Це була щука 2кг на течії, і тесту 3-15 виявилось цілком достатньо, як на мене, щоб почуватися впевнено. Можливо, я не зовсім розумію, як спін "в'яже" рибу, але мені здалось, що він це робить.
     
    • Нравится Нравится x 3
  8. kulibin

    kulibin Рыболов

    Сообщения:
    43
    Симпатии:
    571
    Адрес:
    Днепропетровск
    Возраст:
    у меня: 7.0" 8-20 lb. 1/4-4/8 oz. X70 MXS
    но самый любимый второй,тот что длинный,я думаю на фото все ответы есть,а свинец это я делал из плавающих суспендеры.Кстати и отрабатывает большой магнетик на ура.Извиняюсь что не в тему этот пост.
    Ах да,забыл добавить длинна магнетика от петельки до петельки почти 14 см.
     

    Вложения:

    • DSC00301.jpg
      DSC00301.jpg
      Размер файла:
      177,1 КБ
      Просмотров:
      560
    • DSC00303.jpg
      DSC00303.jpg
      Размер файла:
      149,6 КБ
      Просмотров:
      502
    • Нравится Нравится x 3
  9. kulibin

    kulibin Рыболов

    Сообщения:
    43
    Симпатии:
    571
    Адрес:
    Днепропетровск
    Возраст:
    Да ты прав 7/8 ошибся :)

    По X 96 MTS только могу сказать что лучшего берегового спиннинга для себя не нашел особенно джиг,именно не коло образный,а с работающей вершинкой,бросает супер,не впремер X 70 MXS,и тут даже речь не в длине а в строе,последний рапира.С X 96 MTS использую груза от 10 до 25 гр.,хоть и тест до 17 гр.,и при этом именно силовым забросом,сразу боялся,а потом :).Разумеется вертушки колебалки,нет вопросов,очень удобен для" Московской" оснастки,это та что с отводным поводком,длинны спиннинга хватает.Самая большая пойманная рыба щука 9 кг.Здесь мой пост об этом под ником : kulibin : http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=1965&page=8
    Теперь минусы,и он один,так как он длинный то баланс никудышный ,т.е. явный перевес вперед и за полдня рыбалки предплечье устает порядком,ну и конечно нужно смотреть за деревьями и кустами так и норовит зацепиться.Вроде все.
    Написал как мог :),
     
    • Нравится Нравится x 5
  10. Витамин

    Витамин гость Временно заблокирован

    Фаворит Лагуна 2.10, 3-14 гр. Бюджетная твичевая палка,отлично справляющаяся и с Тини Фрай 50 и с Зуриком Кристалл Минноу 90. Хорошая бросковость и вяжущие способности. Для джига-глухарь-глухарем, но твич-на Ура.
     
    • Нравится Нравится x 6