Грушвиця

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем kesha, 18 май 2009.

  1. Kubinec

    Kubinec гость Временно заблокирован

    только световой день .


    как именно сейчас не знаю, но я звонил позавчера , то сообщили что клевало не плохо, и был пймал амур если не ошибаюсь больше 6 кг, и лускастый тоже где то в этих пределах, и вообще каждый рыбак в тот день когда я звонил поймал больше 5-8 кг только карпиков не считая карасей.
     
    • Нравится Нравится x 13

  2. valer4ik

    valer4ik Рыболов

    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    243
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Вчора рибачив на ставу. Погода порадувала- не було дощу, хоча вітер постійно змінювався. Складувалося враження що на ставу присутній тільки карась (ловив на спутіки), напевне коропу не подобалися мої каші! Десь біля десяти "наловившись" карася, я з`їздив до магазину і купив кукурузу. Ефект відбувся відразу - карпик. Що характерно, ловився під самим берегом в метрах трьох... В обід взявши норму по коропу поїхав додому.
     
    • Нравится Нравится x 13
  3. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Рибалив мій товариш. Результат...самі почитайте http://carp.rv.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=37
    Майже вся риба(13шт.) виловлена на пилящі бойли власного виробництва%)
     
    • Нравится Нравится x 8
  4. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Вирішили з друзями відвідати ставок в Грушвиці.
    Отже! Домовилися виїхати з Рівного десь о 17:00. В мене як завжди...непередбачувані обставини і я на водоймі тільки близько 20:00.Познайомився з п. Олегом, трішки потеревенили. Розмістилися з братушками на березі поблизу будинку охорони. 3-ий сектор - "Скольмо", 2-ий сектор - "2$", 1-ий сектор - "Шалун".
    Доки закинувся вже темно. Вирішую годуватися коброю. Підкормився бойлами і тиша. Покоштували свіженьке пивце з Віктором(2$) і вирішую перекинутися. Час пролітав дуже швидко і вже о 00:20 в мене паровоз. Трішки боротьби і на березі мій перший карп в Грушвиці. Далі прийшла черга "двох баксів" виймати рибу...Швиденько фотографуємо, через те, що вже другий короп на підході у "2$". Доки ми з хлопцями з команди "2$" займаємося виважуванням своєї риби, команда "Скольмо" вже теж взяла декілька коропів. Нажаль немає фото їхніх коропів.
    Знову покльовка в "2$" швиденько фотографуємо і біжимо до мого род-поду. При виважуванні свого коропця нарешті розумію, що місцевий короп надзвичайно сильний. Ще декілька хв. боротьби і довгоочікуване фото. Далі ще був кілограмовий сазанчик і тиша...Чим зайняти руки???Спати не хочеться...вирішую наліпити шарів на ранок. А далі вже і світає. Закормлюю свою зону кульками і лягаю подрімати. А "Скольмо" далі тягає рибу... Просипаюсь близько восьмої, а "Скольмо" далі тягає...ото Дімині бойли.
    В мене далі тиша...Вже десь близько 11:00 вирішую перемістити маркер і прикормити нове місце ловлі. Вже і хлопці починають збиратися по домівках...А в мене тиша. Хлопці проходячи повз мене кажуть, що впіймали щучку не вірю - показують.
    Отже всі покинули місця ловлі, а в мене досі тиша, але близько 14:00 прорвало - тузік за тузіком. Рахувати втомився(близько 20-30 шт.)...і вже збираючись до-дому - паровоз і нарешті гарний супротив риби на тому кінці. Доволі цікава боротьба і короп за метрів сім від берега починає впиратися...з хвилин п'ять точилася боротьба під берегом, але ще трішки і він вже у підсаку. Щеб трішки і була б 5тірочка.
    ПиСи
    Відпочинок - бомба! Тузи запарили Тільки при комбінуванні двох 24мм. бойлів була тиша, але недовго - десь 1,5кг. туз вирішив поласувати такою смакотою. На повний поп-ап - була тиша...Нейтральні комбінації, гарно працюють. "Скольмобойли" - закинув і риба. Пилюка від "Сензор" - риба є але потрібно трішки зачекати...
    І насамкінець - обов'язково мати з собою антисептик для обробки ран від проколів крючком!!!
    "Лисий" короп - ОБОв'язково випускається назад у водойму!!!
     

    Вложения:

    • P6070052.JPG
      P6070052.JPG
      Размер файла:
      678,6 КБ
      Просмотров:
      398
    • P6070053.JPG
      P6070053.JPG
      Размер файла:
      704,4 КБ
      Просмотров:
      377
    • P6070057.JPG
      P6070057.JPG
      Размер файла:
      695,6 КБ
      Просмотров:
      395
    • P6070056.JPG
      P6070056.JPG
      Размер файла:
      670 КБ
      Просмотров:
      358
    • P6070059.JPG
      P6070059.JPG
      Размер файла:
      696,6 КБ
      Просмотров:
      378
    • P6080067.JPG
      P6080067.JPG
      Размер файла:
      684 КБ
      Просмотров:
      633
    • Нравится Нравится x 18
  5. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    І виставляю фото щучки;)
     

    Вложения:

    • P6080065.JPG
      P6080065.JPG
      Размер файла:
      684,4 КБ
      Просмотров:
      398
    • Нравится Нравится x 17
  6. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Нарешті Шалун-молодший виїхав на риболовлю з ночівлею
    Отже...
    Купа справ на дачі, але вже о 16:00 я в Рівному. Швиденько збирається Альона, а Влад вже давно напоготові.
    Домашні справи ще затримали нас до 19:00 і вирушаємо до Діми(СКОЛЬМО) за деякими прибамбасами.
    Близько 20:00 вже на водоймі. Нас зустрічають величезні хмари та гарні блискавки. Приймаю рішення, що насамперед - затишок для сім'ї, а риболовля вже на другому плані. - Палатка, одіяла, матраси, спальники...все для сухої ночівлі. Залишаються лічені хвилини до наступу ночі і вже прути закинуті. Нажаль закормитися, вірніше точно закормитися, часу не було. Отож, приймаю рішення - 2ва прути на СКОЛЬМОбойли, інші 2ва на спецпрогу від СКОЛЬМО. Тільки один нюанс - без годування...Вирішую, що потрібно використовувати стрінгери або сітку ПВА. На ніч закидую з сіткою.
    Готую вечерю на мангалі, малеча сидить в очікуванні "монстер коропа" , дружину від свіжого повітря морить на дрімоту...і підходить до мене рибалка з сусіднього сектору аля потеревенити. Розмова була доволі змістовною через те, що мій співрозмовник був з Донецька. Почув я і про Донецьке море і про Харківське вдсх. і про.....ой багато про що. Тільки о 00:30 ми з сім'єю сіли повечеряти. Швидка вечеря і вирубон в моїх близьких.
    Пообіцявши сину, що він буде повідомлений про покльовку, вирушив готувати на ранок стіки та на ніч сітку із смакотою для коропів. Вже реально задовбавшись мастирити ту трахомудію, вирішив перекурити поблизу род-поду і тут як не...запіщить, ні не так - він просто взяв бойла і пішов, незупиняючись. Підхоплюю палку та відразу до намету щоб повідомити своїх про покльовку...ага, місцеве повітря звалює ліпше будь-якої анестезії. Догукатися я не зміг. Вже взявши коропа у підсак намалювалася дружина. Швиденьке фото і у водичку красеня. Із записів 02:00 - 3,8кг.
    І знову монтажі, перекидання, приготування сумішей для вранішнього закорму...і вже близько 05:00 мене все це притомило і заведений будильник-палатка та сон, правда коротенький. Вже о 06:00 вийшовши з палатки, зрозумів, що навіть гарячі напої не допоможуть - холодно, блін. Відразу беру до рук ракету і вперід зігріватися...Нарублені бойли(1 кг.) та пєлєтс(2 кг.) полетіли в першу точку. Далі експеремент - горох, експерементальна прикормка, шалена порція конопель + бойли = "апельсини". Вже і мої напарники проснулися та синок почав нагружати мені парашут кулями і вперід до годування другої зони. Не пройшло і декількох хвилин після годування як результат не забарився - клювання в берег - вручаю тендітного прута(2,75Lbs)для дружини і розпочалося протистояння...Але так як в моєї половини вже є досвід і теоретичний і практичний, вона вийшла переможцем в цьому поєдинку. Короп на око десь біля 4 кг. вже на березі. Кидаю погляд на розміщення крючка і серце кровю обливається - в риби величезна рана між верхньою та нижньою губою. Дружина швиденько несе антисептик і як тільки я виймаю крючок, відразу пирскаю на рану. Коропу відразу стало шалено боляче і декілька потужних стрибків і риба у воді. Нажаль фотосесія та зважування стали неможливими.
    Декілька годин без клювання, ставлю "скольмобойли" і результат незабарився. Тузік був взятий у підсак сином. Та відразу фото і риб у воду.
    І вже близько 15:00 зібралися та поїхали в Рівне - спека була невиносимою.
    Як висновок хочу добавити, що я орієнтувався тільки на крупного коропа, чого і досяг. Але якщо задатися ціллю - натягати тузів, все це робиться можливим(чому? - читайте вище ). Є підібрані бойли для даної водойми, використовуючи які можна відірватися по коропу...
    ПИ. СИ.
    "Скольмобойли" красавци! Грушвиця вже на них присаджена :gimmefive2:
     

    Вложения:

    • P7110054.JPG
      P7110054.JPG
      Размер файла:
      704 КБ
      Просмотров:
      535
    • P7110055.JPG
      P7110055.JPG
      Размер файла:
      679,6 КБ
      Просмотров:
      491
    • P7110056.JPG
      P7110056.JPG
      Размер файла:
      695,8 КБ
      Просмотров:
      499
    • Нравится Нравится x 32
  7. phantom

    phantom гость Временно заблокирован

    31.07. їздили на ставок, о 4-тій годині вже були на місці, і відразу закинули снасті. Погода була сонячна, стояв штиль. Першу покльовку побачили в 7 год. і продовжувало покльовувати до обіду, а потім і зовсім стихло. Три снасті стояло на мастирку, дві на горох та кукурудзу. В загальному піймали 9 карасів по 0,2кг. Здивувало те, що по ставку плавало багато мертвої риби в основному товстолоб, рідше карась. На ставку пробули майже до вечора.:пардон:
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Я теж був здивований, але після розмови з власником все стало на свої місця... Висока температура робить свою чорну справу. Плотність риби на ставу велика і особливо це пагубно впливає на товсого, який являється поверхневим мешканцем водойми. Отаке...Але саме цікаве буде 6-8 серпня, пройде "Кубок Грушвиці" по коропу. Подивимося як на таке дійство відреагує короп.
    ПиСи
    Зауважу, що риболовля в цей час буде закритою. Економлю Ваші кошти на пальне :)
    Нажаль до того дійства відношення не маю, отже і про відвідини даного дійства нічого сказати не можу, але :
    Зважаючи на маленькі розміри секторів, що на даній водоймі, можна припустити негативну реакцію у команд на відвідини зі сторони...
     
    • Нравится Нравится x 17
  9. Kubinec

    Kubinec гость Временно заблокирован

    Был сегодня с друзьями, время на природе проведенное - всегда только радует!
    что касается рыбалки. сегодня клев был слабенький, видать смена погоды + холодные ночи, дали о себе знать, но тем неимение поклевки были, и карпик радовал своим сопротивлением, поймал 4 карпика , и 7 карасей, и как бонус , фидерной удочкой случайно заарканил лобастого на 4 кг, который заарканился крючком маленьким за спину, и мне дал жизни по полной!! - после 20 минут борьбы, уже у берега он рванул на меня. и что бы не запутаться в другой удочке я по не осторожности опустил кончик удилища в воду и заработал бороду, которая привела к поломке удочки (сломался кончик), но тем неимение ещё через минут 10, он оказался в подхватке, кстати руки до сих пор побаливают, очень бойкий лобастый попался!! у друзей результаты скромнее, но думаю они сами виновны, не так часто экспериментировали с наживками..

    P.S. Всех охотников поздравляю с открытием!! ( убедительная просьба , стреляйте на трезвую голову, и не в рыбаков :) )
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 39
  10. Kubinec

    Kubinec гость Временно заблокирован

    сегодня решил поехать в Грушвицю, погодка по инету внушала надежд на отлично проведенное время, и вот я в 9 утра приехал на водоём, солнце как летом, греет, ветра нет, водоём как зеркало, и то там то там выпрыгивает рыбка, сел как всегда на своём любимом месте, и стал мудрить со снастями, и выявилось, что забыл распаренную макуху дома, эх.. досада, ну ничего, кое что удалось сфорганить из того что было, и стал рыбачить с женой, обучая её дальним забросам на фидерок, карпик по началу вовсе не клевал, я уже и то и сё, ни в какую, стал грешить на отсутствие макухи, карась за то клевал хоть и не часто, но красавец, от 300гр и до 500
    Тут жене звонит сотрудница, мол на работе ЧП, нужно ехать, думаю ладно карпик всё равно не хочет клевать, будем ехать, только стал поплавочные сворачивать, снова звонок, всё решилось, без нас, решили дальше рыбачить.
    И где то в 15-30, у меня поклевка на волосяную оснастку, я подсекаю и понимаю что там зверюга, так как фрикцион даже ни на секунду не останавливая раскрутил остаток шнура (шнура было 90 метров) смотрю на шпулю начался отматыватся совсем не тронутый и как при покупке цвет шнура, понимаю что скоро будет конец, начинаю затягивать фрикцион, рукой держать палку становится труднее, а рыб даже не думает останавливаться, ощущение что как за катер зацепил, такое у меня впервые, с горячки стал ещё сильнее затягивать, и когда оставалось метров 5 шнура, обрыв.. я секунд 20 приходил в себя, всё перекручивал, что ж и почему именно сегодня и именно мне не повезло, пролетела в голове ранешняя дисскусия с другом, который говорил что шнур хоть и крепок но не имея мартизации как леска.. эх досада.. Вымотал шнур, и увидел что застежка на карабинчике расстегнутая и выгнутая.. а ЕГО монстра с моей оснасткой нет, да и оснастку жалко, из дорогой флюровой метод, и на клипсочке грузилце на 90гр..
    Не знаю что там за рыба была, видать правильный боец, и который уже с опытом, раз даже не остановился..
    Дальше понимаю что такой рыб уже не клюнет, стал ловить карасей без особого энтузиазма..
    И как утешение поймал 5 карпиков общим весом 6,020, а карасей набомбил до 7 вечера почти 8 кг

    Приехали после обеда на 3-ю беседку рыбацюги, и когда я уезжал, то у них кажется клюнул не плохой рыб, так как слышно было на весь водоём, ПАЦАНЫ, БЕГОМ СЮДА С ПОДХВАТКОЙ !! :)

    В очередной раз я получил на этом водоёме не забываемые приятные и волнительные моменты!!
    фоток не делал, сорри.
     
    • Нравится Нравится x 25