Млинів

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем yustar, 4 сен 2008.

  1. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки. Звіт за рибалку 11.09.2010р. Приїхавши на р.Іква перше що побачили дуже високий рівень води, але робити нічого розмотуєм спінінги і приступаємо до рибалки. З ранку риба не проявляла активності і було зловлено тільки три окуня на оберталку "Bleck fury" від "Meps". Після обіду риба активізувалася і як результат двять невеличких головнів і ще один окунь.Приємно те що розловив "ION XS" від "Kasadaka" головнем і окунем, а фаворитом цього дня був "Chubby" від "Jackall".Загалом рибалкою задоволений, сезон на головня закривати ще рано думаю, що на Ікву ще виїдем.
    Фото прикладаю:
    DSC00816.jpg DSC00819.jpg DSC00820.jpg
    DSC00825.jpg DSC00827.jpg DSC00828.jpg
     
    • Нравится Нравится x 42

  2. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні форумчани.Звіт за рибалку 14.09.2010р..
    Приїхавши в Млинів вирішив покидати трохи на водосховищі, десь біля години полоскання оберталок і мікроджига принесли трьох невеличких окунців і кілька сходів.Дальше йду на річку ситуація дещо краща, було зловлено шість головнів і пя'ть окунів.приманки які приносили результат оберталка "Black fury" від "meps" воблери "Camian" від "Smith" i "Chubby" від "Jackall", доречі "Chubby" знову був кращим окуні і три головні це його робота.
    Фото прикладаю:
    DSC00830.jpg DSC00833.jpg DSC00839.jpg
    DSC00840.jpg DSC00841.jpg DSC00847.jpg
     
    • Нравится Нравится x 45
  3. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки.Звіт за сьогоднішню рибалку.
    Приїхавши в Млинів наскоро пройшовся по водосховищу і немаючи жодних результатів перейшов на річку.Майже на одномі із перших закидів біля старого мосту сідає непоганий головень на "L-minnow33" від "Yo-zuri", дальше на "ION XS" від "Kasadaka" один окунь і верховодка.Ще один головень був зловлений на "Red-Rag" від "Pontoon21".Ставлю чабіка на якого виловлено ще чотирьох окунців і одного головня, подальші намагання взяти щось на оберталки або на мікро джиг неприносять результату.Подорозі назад біля старого мосту знову сідає щеодин непоганий головань на чабіка.
    Хоча рибалка видалась трудова, намотав багато кілометрів, але риба є і задоволення отримав.
    Фото прикладаю:
    P1010571.jpg P9190574.jpg P9190576.jpg
    P9190582.jpg P9190583.jpg P9190589.jpg
     
    • Нравится Нравится x 39
  4. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Привіт рибалкам. Звітую про сьогоднішню рибалку на Млинівському водосховищі. Виплив з товаришем на воду о 13.40. Так як дув сильний вітер, то зразу погребли на другу сторону від пляжу де було тихіше. Кідали на силікон, вертушкі МАСТЕР, воблери і все по нулям до 16 години. Взяла перша щука на падінні на віброхвіст АКВА №3 . Друга і третя клюнули о 16.45 з інтервалом в 5-10 хв. на ратлін РАПАЛА RNR07 BG . Після того проплавали майже до темноти і більше ударів не було. Така рибалка була в мене сьогодні.
    Фото
    Зображення0210.jpg Зображення0211.jpg Зображення0212.jpg Зображення0213.jpg Зображення0214.jpg :rybak2:
     
    • Нравится Нравится x 30
  5. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго дня. Розкажу про вчарашню рибалку в Млинові. Виплив на сховище десь о 10 год. і зразу поплив в сторону Совхоза шоб потім спускатися за вітром до пляжа і моста. Допливаючи до Совхоза обганяють мене 2 охотніка на моторці. Метрів 50 від мене один з них стріляє. Я думав по качці хоча її не бачив. Пропливаю ті 50 м. і бачу водолаза, а в нього все лице в крові. а охотнікі вже за метрів 150 від нього. Але вертаються і давай водолаза матюжити шо той плаває під час охоти, хоча там ше була не зона охоти. Вони доправили його до берега і попливли далі на охоту. Через 30 хв в мене удар на копито№1 салатовий. щучка на 700-800 гр. але вона сходить. Далі через годину на джексоновський карась виходить окунець - не доганяє. і вже в кінці рибалкі на ратліна ловлю окуня на 600гр. Отака була в мене рибалка, мало шо не з кримінальним відтінком. Доречі той водолаз через пів години знову поплив на рибалку. Зображення0215.jpg :diver:
     
    • Нравится Нравится x 30
  6. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго вучора. Шено прийшов з рибалкі. Вирвався на 2 годинкі. Проплавав біля мосту технікумського і все по нулям. Але рибалкою задоволений. Бачив як на міст приїхав ман із бочкою для перевезення живої риби. Випускали малька в річку. Кажуть амур, товстолоб. линок. Не знаю хто ініціатор цієї дії , але приємно шо хоч шось роблять.:(:)
     
    • Нравится Нравится x 28
  7. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго вечора. Вирвався сьогодні на рибалку з 15.30 по 18.00. Плавав з другом в районі совхоза . Проплавали до 17.00 і все по нулях. Але на руслі на вертушку мастер покльвка, і невеличкій щупачок в човні. Не хотів їхати додому з нулями то вирішив забрати. Але хвилин через сорок підпорядок дві покльвкі на карася джексоновського і два окуні. Більше покльвок в нас не було. Чоча як почало сутеніти то трохи риба почала шевелитися як мирна так і хижак.
    Зображення0228.jpg
    :somyara:
     
    • Нравится Нравится x 27
  8. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго вечора. Нарешті вдалося вирватися на 2 годинкі на рибалку. Рибачив на течії за ГЕСом з човна на УЛ. Впіймав декілька окунів на дюймові твістера чорного і малинового кольорів від Релакс. Ловив на трьох ямах. Але тількі одна виявилася результативною. На двох нерезультативних бачив явні ознаки промислу браконєрів ( повно ракушок. гіляк і всякого мусору). А взагалі рибалкою задоволений. Набрався азарту до завтрашньої рибалкі.
    Зображення0234.jpg
     
    • Нравится Нравится x 25
  9. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго вечора. Хвилин 30 як з рибалкі. Вдалося вирватися з роботи з обіда. Рибалив як і минулого разу з човна на течії за ГЕСом. На першу яму приплив о 15.00. Кідав хвилин 15 покі не підібрав колір. Хотіли окуні малиновий. І брали тількі на повільне волочіння по дну з легкім подьоргуванням. Покльовкі продовжувалися з годину,а після 16.00 як відрізало. Вговорив ще 2 штукі і все. Можливо шо вода дуже прозора. Бачив сусіда на човні. Він ловив на букася на удар. Казав що зловив тільки 3 окунця. Також все спирав на прозору воду. Вибачаюся за фото. Фоткав коли стемніло телефоном. Рибалкою задоволений, адреналін получений.
    Зображення0236.jpg
     
    • Нравится Нравится x 29
  10. Rostislavovich

    Rostislavovich гость Временно заблокирован

    Сьогоднішній ранок і до 13.30 разом з Батьком провів на водосховищі . З самого ранку клювало не очєнь –виловили чотири окушка. Ближче до 11 години в мене був перший сход щуки . Що це була щука оприділив по покоцаному шарнірчику і флюру. За пів години ,біля човна на воблер отримую знову потужний удар з послідуючою роботою фрикціону і знову сход (гачки в юзурі ще ті) . Далі переплив і на новому місці на друге копито попередня ситуація повторилася . Пройшло декілька хвилин і чергова покльовка але вже сидить , не сходить, пів хвилини і перша щучка в човні. Зміщуємся ,знову ловлю щучку такуж саму. Переплив знову але легенькій тук на друге копито і мімо. Одразу беру другий спінінг і пробую добити . Тут Батько говорить що шось тягне ,я обертаюсь щоб подивитись і тут і в мене клює -обоє витягуємо по щучці . Після цього в мене ще дві покльвки і ще дві піймані щучкі .

    Почав накрапати дощик ,і Ми завершили суботню рибалку.

    Звиняюсь за якість фото ,фотографував телефоном.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 31