Млинів

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем yustar, 4 сен 2008.

  1. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    Вчора рибачив в Млинові, окунь був не активний зате плотва радувала. В 7 годин були вже на льоді температура по датчику машини -9, за хаилин 10-15 зловили півтора десятка плотви і виставили жерлиці (плотва треба сказати непоганих розмірів для жерлиць аж занадто...), поки виставляв п`яту жерлицю на першій загорівся прапорець, я вирішив що живець збив і пішов її перезарядити, навіть багра не взяв, а виявилося що це реальна покльовка. В результаті 7 год. 20 хв. щука 1,5кг на льоді, ну і звищайно відчуття що сьогодні щукане не дасть відпочивати, але це була перша й остання покльовка в цей день ! Клювання плотви було активне до 10 годин, потім кльов трохи пішов на спад, але покльовувало цілий день як на чортика так і на блоху, лунка підмерзала цілий день, а зранку навіть сильно. Результат риболовлі 3,5кг плотви (лише один окунь грам 300-400) і щука . Лід доволі товстий, місцями на довжину шнека бура.

    P.S. Вибачайте за кількість фото, їздив з колегою який на рибалці перші рази, тому приходилось трохи розпилюватись на рибалку і на навчання, а ще взяв жерлиці це ще додатково витрата часу і на фотосесію часу %) ...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 36

  2. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    13.03.11

    Недільний виїзд... Район від технікума до стадіону
    Десь до 9-ї години покльовував непоганий окунь на мотиля, далі затишшя, збирались навіть переїжджати в Аршичин після розмови з Konstantin"ом. А десь о 15-16-їй знайшли те, що шукали. Окунь від 150 до 600 грам клював не часто, но ж-и-р-н-и-й!! Були і сходи, і обірвані мормишки...
    Колега надибав підлящика і якого! Зловив штук 7 від 200 г і найбільший мабуть більший за пів кіля! Ловили в одних місцях, проте ні я, ні швагро жодного підлящика так і не піймали. Та й взагалі лящ для Млинова на сьогодні рідкість.
     

    Вложения:

    • Photo-0004.jpg
      Photo-0004.jpg
      Размер файла:
      111 КБ
      Просмотров:
      349
    • 13.jpg
      13.jpg
      Размер файла:
      107,9 КБ
      Просмотров:
      348
    • Нравится Нравится x 38
  3. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Вчера,в компании 9 человек,рыбачили в районе Арчишына.
    Народу было море.Рыбу найти было непросто,но клевала она неплохо,если правильно делать проводку(в основном покачивание на опускании).
    Петя(Питон) сразу начал таскать на чертика рыбку,но с обязательной подсадкой местной "казявки".Джус тоже определился с тактикой и потаскивал плотвицу на упомянутою краказяблю.По несколько рыбок с лунки потягивал и я.Прошло немного времени и мне порвало снасть,что -то не маленькое.
    Клев прекратился и мы сели обедать.Во время обеда рыбацюги начали снова махать руками,но когда мы возобновили рыбалку,клев пропал снова.

    На глазах у всех,двое провалились под лед,но успешно выбрались.Через некоторое время еще один чувак провалился в том же месте.Вечером,один мужик умудрился провалится под берегом.Местами лед очень ломкий,особенно опасно возле русла и камышей.

    Во второй половине дня,я нашел рыбу рядом с местом где моют блоху и заметив у меня неплохой клев,народ начал подтягиватся ко мне и даже занимать мои лунки.Пришлось смещатся.
    После 15-ти лунок ни поклевки,но найдя плотву я снова начал пулеметную рыбалку,хотя меня снова начали оббуривать.Кстати,рыба не особо боялась бурения и,как мне показалось,реагировала позитивно на засветление лунки.
    Столько времени на коленях я еще не стоял...с 7:30 и до 17:30!!!Устали все и,казалось,тяжело было даже говорить.
    В итоге,Петя надубасил 4,8кг из которых пару зачетных окуней.У меня и у Джуса около 4кг,ребята тоже неплохо половили,когда поняли что и как надо делать.
     
    • Нравится Нравится x 32
  4. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    20.03.11

    Лід вже крихкий, не скрізь вийдеш і не всюди пройдеш. Ловили і біля стадіону, і біля технікуму, побували і в Підгайцях. Там взагалі на лід не потрапили - б"ється з одного удару пішні.
    Як і минулої неділі рибу знайшли ближче до обіду в заливі навпроти стадіону. Спочатку були йорші, штук 40, а потім пішов і окунь. Багато дрібного, але регулярно влітали екземпляри по 150-400г. Клювало до самого вечора на "козу", "банан".
    Закрив для себе зимовий сезон на мажорній ноті, розчехляю спінінг
     

    Вложения:

    • Photo-0006.jpg
      Photo-0006.jpg
      Размер файла:
      160,6 КБ
      Просмотров:
      386
    • Нравится Нравится x 39
  5. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки. Щось ніхто нічого непише про Ікву, бачу треба трошки обновити тему. Вчора з друзями побував на цій річці результат три головня, які взяли на "Silver creek Z" від SSV і два окунця виловлених на оберталку. Рибалили до 12год. і дальше поїхали в Хріники.
    Фото додаю:

    Фото0211.jpg Фото0212.jpg Фото0215.jpg
    Фото0218.jpg Фото0219.jpg Фото0220.jpg
     
    • Нравится Нравится x 51
  6. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки. Сьогодні відвідали р.Іква, незважаючи на низький рівенеь води рибалка вдалася чудова. В мене в активі один головань, який взяв на "Chabi Minnow", Олексій з Віктором також взяли по декілька непоганих екзимплярів. І на кінець в мене взяв жерех на оберталку "Aglia Long Cast" від "Mepps".
    Фото додаю:

    Фото0248.jpg Фото0240.jpg Фото0243.jpg
    Фото0241.jpg Фото0245.jpg Фото0246.jpg
     
    • Нравится Нравится x 48
  7. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки. Сьогодні побував на р.Іква, на силу вимучив три невеличких головня два окуня і кілька верховодок, працював звичайний чабік і чабік мінов. Вся риба було втоплена. По під берегом стоять досить пристойних розмірів головні, але брати нехочуть. Загорів, покупався, находився, знов покупався, ось така вийшла рибалка.
    Фото додаю:

    Фото0403.jpg Фото0408.jpg Фото0410.jpg
    Фото0413.jpg Фото0414.jpg Фото0404.jpg
     
    • Нравится Нравится x 41
  8. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго вечора. Получилося вирватися сьогодні під вечір на водосховище. Окунь був прошений але все таки вдалося виловити паро екземплярів.
    Зображення0407.jpg
     
    • Нравится Нравится x 29
  9. X-Rap

    X-Rap гость Временно заблокирован

    З берега? На лодках дозволяють плавати(з моторчиком)???
     
    • Нравится Нравится x 1
  10. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    з сьогоднішнього дня можна плавати човнами і з моторчиками. а зловив з берега. а сьогоднішній улов з човна - десяток окунців і один щупачок кілограмовий. трохи штормить на річці.
     
    • Нравится Нравится x 11