Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    12,08,09 був вільний час17,00-19,00 , вирішив знов з’їздить:rybak2: в с. Суськ на старицю на окуня. Погода вроді би і та, але ще не стабільна, так що клювало не дуже активно. А можливо знов «електрики» постарались, бо бачив двох мертвих полосатих, дістали:censored: вже. Був один цікавий момент, щуреня гр.300 атакувало приманку, таке відчуття ніби відганяє з своєї території. Метрів 3-4 від човна і зверху, разів 5 на різні приманки штовхне 2 рази і тікає, пропонував і вертушки і віброхвости різних розмірів, але брати все одно не хотіла%). Хоча і окуня яких я зловив(5 шт. такого ж розміру як і минулий раз) на жовту вертушку№1 чіплялись на тройнік з боку губи і тільки за один гачок, лише один взяв повністю заковтнувши. Та і в загалі покльовок було не багато.
     
    • Нравится Нравится x 26

  2. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Пишу звіт за батін виїзд на горинь з ночовкой 13 на14.
    Результат рибалки: 5 кілограмів плотви і подлєщіків, середних два ляща один на кілашнік,
    другий заважив рівно 2 кг. Казав що тримав ще більшого але не витримав поводок:somyara:
    Приманкой була мастирка, а крупні лящі були зловлені в ніч.:gi-gi:
     
    • Нравится Нравится x 19
  3. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    В двох словах рибалка фідером склалась досить успішно. Риба активна та добре рухається... Кльов стабільний ... впевнений.. Ловив одним фідером... Спочатку намагався поставити другий фідер нижче по течії на більш крупні екземпляри - кукурузку з опаришем.... але згодом зрозумів, що це зовсім зайве.... Як не дивно з самого ранку кльов середньої інтенсивності... згодом підтягнув рибку фішкою ...
    Після деякого закорму досить важливо було, щоб годівниця попала на самий край бровки - тоді покльовка зразу.... На самому форватері також брала густера.... але потрібно було трохи чекати... Далі фотозвіт.

    1.Вигляд на Азот зі шлюзу. Всім відома труба вже не димить - повний алєс. Навіть якось страшнувато...
    2. Сам шлюз... водичка впала....
    3. На Горині.... вибір місця .... Десь там стоїть косяками густера!!!
    4. Плотва сьогодні не конгурент..
    5. Густера - така красуня порадувала стабільним кльовом..
    6. Весь улов ... справа не в загальный вазі... але на вісьмьорочку потягнув... майже
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35
  4. Жора26

    Жора26 гость Временно заблокирован

    река Горинь за Костополем

    14. 08.09. Поїхав на рибалку на Горинь в раойн Збужа покидать спінінгом:fisher: На місці був десь в 06-20 . Зразу же почав обходити всі пляжики та мої старі місця, перший пляж дав можна сказати свій результат:hook: Щучка 1,2кг , оце то думаю зараз натягаю хвостів , а Х:censored: за 2,5 часа ні одного удара, вже перепробував всі віброхвости і твістера а повний 0 і не видно ні виходів ні всплесків щуки, але правда вже вертався додому і думаю зайду я ще раз на той самий пляжик і дійсно : удар підсічка є ......:hook: залишалося 2 метра до берега і зубаста зійшла , напевно погано підсік ... взяла на жовтий предатор з червоною головою фірми Mans , навіть ще наджиг доставляю тройніка, і то не помогло:в_натуре::в_натуре: І ще на одному з перекатів був слабенький тичок напевно маленький окунець:в_натуре: Ну і все !!!!! В принципі можна сказати що сезон по спінінгу для себе відкрив не погано:) Хочу на слідуючих вихідних поїхати в район села Комарівка що за Космачовом там просто біль глибший Горинь !!!!!!
     
    • Нравится Нравится x 25
  5. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Сегодня были втроем в районе дамбы на Азоте.Пробовали и на донку,и на фидер...поздже переключились на спиннинги.Никто не видел ни единой поклевки...да и рыба гуляла слабовато.Только окунь ганял мальков на противополжном берегу старицы...но на приманки ревгировать отказывался.У других рыбаков ситуация сходна с нашей.а жаль...:(
     
    • Нравится Нравится x 23
  6. Жора26

    Жора26 гость Временно заблокирован

    Сьогодні їздив на Горинь до Комарівки Костопільського району половити спінінгом , нічого правда не впіймав але 2 сходи були: :buee: одненьку непогану щучку підсік:somyara: але за декілька секунд зробила просто класну свічку і зійшла:злой:,, (десь приблизно була до 2-ох кг.) взяла на білий предатор 3 , на виході з ями, а 2-гий щурик:D взяв біля зілля на пляжику, навіть не підсікнувся, а тримався зубами за силікон, який згодом також зійшов,хоч і був не заліковий, але випустити дуже хотілося якби впіймав. Щука сьогодні в даному районі була зовсім пасивна,не побачів ні одного вихода, пару разів вдарив жерех, і пару разів вдарила якась біла риба , а так все ........ але головне що отримав задоволення:ura: і декілька грам адреналіна.
     
    • Нравится Нравится x 19
  7. Андрей-80

    Андрей-80 гость Временно заблокирован

    Всем привет!Хочу поведать вам друзья что мой хороший знакомый поехал на горынь с 15-го по 16-ое августа на рыбалку.На следующий день около 17-00 звонит ко мне и говорит что бы я к нему зашёл(благо через 2 дома живёт),ну я пришёл к нему И НА МЕСТЕ С ПОРОГА ЧЕЛЮСТЬ ОТВИСЛА У МЕНЯ!!!В коридоре стоял большой тазик а в нём 12 лещей и 4 голавля,самый маленький лещ был около 2 кг. а самый большой 6кг.,последний был в единственном экземпляре!Короче словил он это всё ТУПО НА ОДИН ВАРЁНЫЙ ГОРОХ.Говорит что на ночь ставил спиннинги на росянок,утром достал спиннинги а росянки так и не тронутые.Говорит что брало аж до 3-00 ночи,потом стихло и с рассветом снова прорвало,говорит что сходов было очень много по непонятным причинам,так же остаётся загадкой почему в этом году на росянка сом практически перестал брать!Одним словом классно он попал на рыбалку.....ЭХ))))Кстати ловил возле азота слева от дамбы,за поворотом!Я вот тоже решил сегодня туда рвануть с ночёвкой в 15-00 и до завтрашнего обеда,посмотрим как будет брать!Всем спасибо за внимание!Завтра приеду,напишу отчёт!
     
    • Нравится Нравится x 29
  8. Андрей-80

    Андрей-80 гость Временно заблокирован

    Всем привет!Вот отчёт о прошедшей рыбалке!Приехали в 19-00,всё закинули на горох,нарубмли дров,разложили палатку,хряпнули (флайнер) для сугреву)))и стали ждать!Первая поклёвка была в 23-00,достал подлещика мелкого,через 5 минут после этого последовала вторая,достал снова мелкого,после этого всё заглохло аж до 4-00 утра.В 4-00 услышал звон погремухи,посветил фонарём в ту сторону а спиннинг гнёт аж УЖЖАССС....,подсечка и лещ почти на 2кг.,после этого леща клёв как бабка отговорила,аж до 14-00 не увидели и поклёвки,потом смотались и погнали домой!Всем спасибо за внимание!
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 28
  9. Craft

    Craft гость Временно заблокирован

    Сьогодні в 3 год був на Горині. Думав під вечір попаду на активний кльов окуня.
    Але не так сталося, як було задумано. Без жодного удару вирішую скористатись можливістю пошукати перспективні коряжники, по такій низькій воді, їх зараз всі видно, пізньою осіню буду знать куда краще ставати.
    Ось коли обкидував затоплене дерево, справа від нього почав бити сильно якийсь хижак.
    Вирішив підібратись поблище до місця бою. Це було складно зробити, бо добирався над обривом через кущі, але коли наблизився до місця то обомлів. %)Стая головнів штук 12 стояли під невеличким коряжником. Як я не мучився їм правильно подати приманку та ще при довжині спінінга 2-70 в мене все летіло не туди куда потрібно.
    Змушений був спуститись з обриву. Голавлі від шуму втікли:в_натуре:. Подальшій рибалці я зловив окуня і було ще два окуневі сходи. Ще була покльовка невеличкої білої рибини, і зразу зійшла думаю що то був голавлик. Дуже часто в мене сходить риба з L-Minnow44.:в_натуре:
    От і вся рибалка. :)
     
    • Нравится Нравится x 25
  10. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    23.08.2009 Горинь район Азоту - Фідер

    Прочитавши звіти форумчан, що ловлять на Горині мирну рибу, приймаю вольове рішення: їхати освоювати фідер на Горині.

    Це мій перший рік з фідером, на стояку я вже трохи його освоїв, навіть мав непогані улови. А от ріка, течія ... :i070522:

    Погодка видалась непогана: сонячно, вдень навіть жарко, слабкий Пн вітер.

    Вода в Горині сильно низька, і, незважаючи на це, ями все-одно досить глибокі, коли стоїш під 6-ти метровим обривом і дивишся, як жилка стрімко йде вглиб %), робиться не по собі.

    Отже, з самого ранку я на місці. Вже всі вдалі місця зайняті з ночі (нашими ж форумчанами :1032::D), вибираю досить незручне з точки зору забросу місце під крутим обривом. Пів-години пішло на розчистку підходів до води і вирізки лишньої лози, так сильно все заросло. Ще з хвилин 40 налаштовував фідери та намагався зрозуміти, куди їх закидати та якої маси кормушки вибирати. Кормушки зробив сам із пет-пляшок з під пива, вийшло непогано. По спінінговому досвіду знаю рел"єф, отже вирішую закидати під протилежний берег під круту бровку, поросшу рослинністю, інший - на ближній звал підводної коси, що обривається в прибережну яму. Насадка - опариш, черв"як, перловка, пшениця. В кормушки - власна прикормка на основі макухи.

    Закинувся з горем пополам, але тут почалися пригоди: течія сильна, кормушку в 55 грам на дальній бровці зносить. Тяжчої у мене немає, вже і високо поставив вудилище, щоб зменшити кількість жилки у воді, та все одно - трохи зносить. Якось заякорилась - ну і добре. Та покльовок немає вже з годину як на дальній, так і на ближній дистанціях. Риба мулить метрів на 15 вище по течії. Ризикую закинути фідер вище по течії - і ... зачеп і обрив. Там же непролазний коряжник :censored:. Ладно, будемо підтягувати рибку до себе. Ближня бровка мовчить, та й руху риби тут немає, певно, заглибоко, та й рослинності нема. На дальній бровці - перша покльовка на опариша: густирка на долоню. Ну от, підійшла .... Та не тут було. Відстріл тяжкої кормушки, знову обрив, знову відстріл і знову обрив.:i070522:. :злой: Стараюся заспокоїтися і продовжувати далі. Переставляю другий фідер під дальню бровку на черв"яка. Отримую клювання: окунь на долоньку взяв взаглот бичка із сірник, який заковтнув по самі :censored: червяка розміром із себе. От такої ... На пеловку і пшеничку не брало взагалі, хоча в прикормку додавав. Опариша обсмоктувала верховодка, прийшлося міняти на інші насадки, а вони не працювали.

    Одним словом, перший блін вийшов, як завжди, комом. Згодом побачив, що риба почала мулити на місці моїх кормушок, але довго не став сидіти і на 13-00 пішов на маршрутку. Рибу випустив.

    Багато є над чим подумати, риба дуже трудова, та якщо знайти ключик, то можна гарно ловити. Буду йти вперед і не здаватися.
     
    • Нравится Нравится x 30