Платник Бочаныця, Гощанский р-н

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 5 дек 2007.

  1. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Компаньйони: Сергій Маліновський
    Погода: ввечері спочатку було тепло й сонячно, в годині о восьмій різко похолодало, вітер трохи посилився і почав накрапати дощик. Невеликий дощ йшов з перервами майже всю ніч. На ранок вітер повністю змінив свій напрям з північно-східного на південний, небо цілий день було затягнене хмарами, іноді йшов дощик. Температура була градусів з 12. Тиск постійно був стабільним 744 мм. рт. ст.
    Час ловлі: з 17:00 неділі до 14:30 понеділка
    Місце: пірс номер 7, у Сергія пірс номер 8
    Зловлено: 52 карасі, 11 плотвичок, 2 йоржа і один карп на 1.77 кг, загальна вага риби склала 16 кілограм. Сергій зловив 5 кг
    Наживка: клювало на все однаково, в основному я ловив на опариші
    Прикормка: власного виробництва з додаванням консервованої кукурудзи. Потім гороху, пшениці. Коли власна прикормка закінчилась замісив FishDream "Карась". Важливий момент: в прикормку налив три корочки ароматизатору FishDream "Big Fish"
    Снасті: фідер, також вночі були закинуті спутніки

    клювало дуже добре, вся риба велика

    Детальний величезний звіт читати тут
     

    Вложения:

    • P4300028[1].JPG
      P4300028[1].JPG
      Размер файла:
      182,8 КБ
      Просмотров:
      504
    • P4290016[1].JPG
      P4290016[1].JPG
      Размер файла:
      110,9 КБ
      Просмотров:
      541
    • IMG_1733[1].JPG
      IMG_1733[1].JPG
      Размер файла:
      85,8 КБ
      Просмотров:
      534
    • Нравится Нравится x 26

  2. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Вывод: не все так плохо в нашем королевстве... Рыба в Бочанице есть, ловить надо уметь :) ;) Сорри за флуд
     
    • Нравится Нравится x 1
  3. Bazil

    Bazil Рыболов

    Сообщения:
    142
    Симпатии:
    717
    Адрес:
    Нетешин
    Возраст:
    65
    Не реклама - факт: вчора були три моїх колеги (сиділи їли шашлик, до шашлика і т. д. спали) було впіймано: першим 2штучки по 5,5 кГ (один сазан, другий зеркальний), другий впіймав 2штучки 2кГ. і 3,5 кГ, третій сидів між ними (три пірса№ не знаю) наловив карасів. Все!
    PS:Хазяїн, до речі, з ними фотографувався.
     
    • Нравится Нравится x 14
  4. Діма 2011

    Діма 2011 гость Временно заблокирован

    скільки коштує рибалка і які умови вилову????напишіть будь-ласка, а то я думаю чи їхати у неділю чи ні....
     
    • Нравится Нравится x 2
  5. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Маєш бажання? Завтра НА сутки! после 17 00 Звони место найдйом 0976988464 віезжаем Ласточкой

    Подобные сообщения в личку или в "вопросы ответы" договариваться о совместном выезде!
     
    • Нравится Нравится x 1
  6. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Був на даній водоймі 21-22 пірс17 Карась з карпом на нересті йорш замучуе. окунь на твістер. краснопірка вся в кущах на манку. Відпочить можно. без ухі НЕ будете!
     
    • Нравится Нравится x 8
  7. X-Rap

    X-Rap гость Временно заблокирован

    4-5.06.2011 були з товаришем в Бочаниці. Клював карась деколи окунь і плотва. На опариш, червяк деколи на мастирку і пінопласт. Улов приблизно по 4-5 кг в кожного. Карась по 150-250гр. Кльов був зранку. Вечір і ніч пару штук..........
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. X-Rap

    X-Rap гость Временно заблокирован

    На березі біля забора

    Добавлено через 2 минуты
    11-12.06.2011 були з товаришем в Бочаниці. Клював карась деколи окунь і плотва. На опариш, червяк деколиі пінопласт. Улов приблизно по 4-5 кг в кожного. Карась по 150-250гр. Кльов був з невеликими переривами, але на протязі всієї рибалки, в ніч не ловили(спали).
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 26
  9. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Компаньйони: Сергій Маліновський
    Погода: ввечері похолодало, вночі на всіх снастях і спальному мішку виступила роса, наступний день був спектоним.
    Час ловлі: з 17:00 до 15:00
    Місце: пірс номер 7, у Сергія пірс номер 8
    Зловлено: 35 карасів, 10 плотвичок, 1 йоржа, 1 окунець, 1 дзеракальний карпик грам на 120(відпущений), загальна вага риби склала 5,5 кілограм. Сергій зловив 4,2 кг
    Наживка: опариші, кукурудза, манка, мастирка
    Прикормка: власного виробництва з додаванням консервованої кукурудзи, в прикормку налив три корочки ароматизатору FishDream "Big Fish"
    Снасті: фідер, спутніки, вудка

    Сергію можна було вирватись на рибалку лише в будній день, тому я відпросився з роботи і ми звечора поїхали в Бочаницю.
    Довго не роздумували і зайняли ті ж пірси, що й минулого разу.

    Я почав закидатись і виявилось, що мій сусід з шостого пірсу розкинувся веєром так, що мені треба кидати суто перед собою, ну нічого страшного. За всю рибалку він лише один раз витягнув мої снасті, іто по вині юркого карася. До речі у того рибалки на кожному спінінгу був насаджений бубенчик-дзвіночок і він їх не знімав взагалі: ні при виважування, ні при закиданні. Тому лязгіт стояв цілий вечір і ніч.
    Ввечері слабенько покльовував дрібний карасик, десь до долоні-налодонь. Також в камишах клювала плотва, а в Сергія вона клювала і на спутнік. Я умудрився заплутати свою карпову вудочку в комишах так, що довелося рвати снасть, дуже вже ліньки мені було о дев'ятій вечора лізти у воду. Я швиденько прив'язав нову оснастку і знову закинув кукурудзу попід комиші, як виявилось пізніще - дарма. Вночі теж кльов був слабесеньким. Я один фідер оснастив методом і натягнув на волосяну оснастку 4 кукурузки. Один раз вночі на цей метод відбулось різке короткочасне клювання, я подумав, що то риба зацепила леску.Сергій сидів над світлячками всю ніч, а я здався десь о дванадцятій ночі.

    З настанням нового дня фактично нічого не змінилось: клював виключно дрібний карась. Такого малого карася я й не приповню, коли ловив в Бочаниці, вже звик до того, що тут клюють одні красені.
    Але не цього разу. Я навіть обійшов десь о восьмій ранку весь острів - рибалки натягали по 3-7 карасів і всі маленькі, карпів не злапав ніхто.
    Повернувшись на місце через деякий час отримав клювання на спутнік і дістав з води залікового карася. Але це було виключення: на спутніки брав теж мілкий карась. В спутніки я заряджав мастирку, яку зварив ще п'ятого червня для рибалки в Шпанові

    Сергій на вудку почав ловити на манку - і пішли покльовки карасиків. Я теж розклав ще одну вудку-махалку і почав ловити на манку-болтушку. І теж клювали карасики, але до певного моменту, потім знову потрібно було змінювати насадку.
    На фідер відбулось чергове клювання і після засічки я відчув на тому кінці снасті приємну тяжкість. Було таке враження, що тягну не рибу, а якусь калошу . Після підбирання підсаком то виявився карась грам на 400. Шкода, що він був якимось одинаком-відлюдником.

    Звичайно я почав експериментувати з насадками. Пробував ловити на хробака, на кукурудзу, на мастирку, на бутерброди різних комбінацій, але це нічого не давало. Клював лише не крупний карасик
    У мене склалось таке враження, що десь після восьмої ранку кльов трішки посилився. Ближче до обіду Сергія розморило і він після безсонної ночі заснув прямо над вудками. Я ж зумів знову заплутати вудку в комишах, на цей раз махову. Ну, думаю, погодка супер чому б і не полізти у воду. Коли я розпутав махалку, то почав шукати свою снасть ту, яку заплутав ще ввечері. Яке ж було моє здивування, коли я виявив на ній дзеркального карпика! Він бідолага заплутався в камишах і так простояв тут всю ніч. Я його випустив і забрав своє обірване оснащення.

    Десь після першої дня на спутнік клюнуло ще зо два карася пристойного розміру і один на фідер.
    Сергій закомандував збиратись додому і я ще десь годину змотував всі снасті, причому отримуючи клювання і дістаючи рибу.

    Коли вже всі речі були зібраними і спакованими в машину мені залишилось по-традиції лише зробити коротеньке відео, як я дістаю рибу з води. Я прийшов на пірс - а там немає садка! Йомайо, він не був нічим закріпленим на пірсі і просто, мабуть, впав у воду. Дивлюсь, а на поверхні плаває моя мертва плітка. Так і є, ну все мабуть все втекло. Але на щастя садок з тяжкими металічними кільцями, та й довжиною 3 метри просто накрив сам себе і придавив рибку. Коротше все обійшлось, зачепив верхнє кільце палкою від підхвата, дістав на пірс і зробив відео .
    Отака видалась у нас рибалка.

    Джерело інформації
     

    Вложения:

    • IMG_2321[1].JPG
      IMG_2321[1].JPG
      Размер файла:
      98,8 КБ
      Просмотров:
      474
    • IMG_2324[1].JPG
      IMG_2324[1].JPG
      Размер файла:
      74,9 КБ
      Просмотров:
      479
    • IMG_2326[1].JPG
      IMG_2326[1].JPG
      Размер файла:
      84,2 КБ
      Просмотров:
      526
    • IMG_2329[1].JPG
      IMG_2329[1].JPG
      Размер файла:
      197,2 КБ
      Просмотров:
      563
    • Нравится Нравится x 30
  10. zurco

    zurco гость Временно заблокирован

    Мав можливість побувати на ставу в с.Бочаниця. Але все по-порядку. Так вийшло, що єдиний день коли можна було поїхати на рибалку за ці вихідні виявився вівторок 28 червня. Але прогноз погоди був не втішний і я вагався, а чи варто. Підготовка пройшла і проснувшись в 5,00 від сильного дощу, почув від жінки: - дощ!!! нікуди не їдь!!!, але бажання поїхати було дуже великим і не довго думаючи розбудив сина і вперед на Бочаницю!!! Оскільки ніколи на ставку не був, їхав по навігатору, а вже на місці розпитував місцевих. Всю дорогу ішов сильний дощ, і вже надії було мало, що не змокнемо, але як тільки приїхали дощ одразу вщух і до обіду не було ні каплі. Про став вже багато написано, але хотілося поділитись особистими враженнями. Під'їзджаючи до ставу відразу впало в око красота краєвидів. Для рибалок побудовані з дощок спеціальні місця, називаються стандартним словом - пірс. Практично біля кожного такого пірсу стоїть шашличниця та столик з лавками або альтанка.Пірси пронумеровані. Загалом пірсів на мій погляд біля 30, а може і більше. За просто відпочинок необхідно заплатити чи 15, чи 25 грн вже не пригадую. За рибалку на так званому острові 50 грн. Сторож на телефон не відповідав,тому шукаючи місце випадково потрапив якраз на острів. На острові ростуть сосни, для відпочинку місцевість просто чудова. У ставку плавають дикі качки, та багато різної птиці. Уже коли ловили рибу під пирсом нагло пропливала дальня родичка качки(трохи менших розмірів) і чимось голосно висловлювала невдоволення. Бігали здорові зелені ящірки. Зранку були досить великі хвилі, тому вибір впав на 15 пірс, де наряду з сусідніми пірсами, які практично всі були зайняті, хвилі були зовсім невеликі. Не знаючи водойми взяв всі снасті на мирну рибу, а саме: фідер,4 махові поплавчанки і спінінгову поплавчанку. Прикормлювали місце фішкою карась і макухою. Рибалили з 7.30 до 15.00. На поплавчанки відразу піймали два йоршики, після чого почали активно клювати плотва і краснопірки, але невеликих розмірів. Через годину уже клювали карасі і тоже невеликих розмірів. Кльов карасів був не постійний з переривами у 20-25 хв. На фідер рибалка виявилася не дуже вдалою. Щоб не відволікатись від поплавчанок, був повішений дзвіночок, але не зазвичай як я це роблю після того як закинув(на пірсі дуже незручно було вішати), а до того- в результаті кормушка полетіла не попрощавшись, а самий м'який наконечник просто розвалився, єдина втіха, що я його практично не використовую. Крім цього було ще два обрива. Але не дивлячись на це, я к на мене фідер найкраще підходить на дану водойму. Так був пійманий за всю рибалку один достойний карась(250 г) якраз на фідер. Загалом рибалка виявилася невдалою, було піймано 1,5 кг риби, але самою рибалкою задоволений. На даній водоймі сама популярна наживка - черв'як(перевірено,відповідає), зі слів сторожа добре ловиться на горох і опариш(опариш перевірено), крім цього в мене був кльов на манку(бовтанка) і мастирку. На перловку і кукурудзу кльову не було. В сусідів по пірсу (були з ночівлею) на момент мого від'їзду улов значно кращий - біля 20 карасів по грам 200-300 та стільки ж приблизно менших розмірів. Уже на стоянці запитав на рахунок карпів у ще однієї групи рибаків,у відповідь почув - не зловлено. Як висновок по даній водоймі - риба є різних розмірів і як на мене достатньо. Для успішної ловлі потрібно відповідно підготуватися, і один з важливих чинників, враховуючи величину ставка, своєчасно прикормити рибу. Я досвід придбав і маю велике бажання ще раз відвідати дану водойму, якщо нічого не помішає це можуть бути найближчі вихідні. З фотографіями знову проблема, але маю на чужому фотоапараті фотографію зловленої риби, виложу пізніше.
     

    Вложения:

    • PB010060 5.JPG
      PB010060 5.JPG
      Размер файла:
      132,8 КБ
      Просмотров:
      402
    • Нравится Нравится x 19