оз. Басівкут, м.Рівне

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Рівень, 12 сен 2007.

  1. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    на човні

    Бороздив сьогодні простори Басівкута.:trolling: Два рази проплив в проводку від станції до Нового двору, провірив більшість "перспективних" пасовищ щуки та безрезультатно.Вже по дорозі додому взяв окуня на 500 гр.:somyara:День був чудовий, хоча рано дув сильний вітер, та потім втих. Добре відпочив та підкачав мишиці рук, всеж веслами погрався.:rybak2:
     
    • Нравится Нравится x 21

  2. slon55

    slon55 Рыболов

    Сообщения:
    513
    Симпатии:
    829
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    41
    вот такое выдалось утречко...НОВ.ДВОР возле моста за 20 мин. рыбалки...
    ловил на воб.:predator: zip bait 56deep цвет 713 легкий твич(маятниковые рывочки) с интервалом в 2 сек.
    В 11 как отрубило...
     

    Вложения:

    • DSC00030.JPG
      DSC00030.JPG
      Размер файла:
      142,7 КБ
      Просмотров:
      329
    • Нравится Нравится x 26
  3. Vob Ler

    Vob Ler гость Временно заблокирован

    Микроджиг обрубило на полчаса раньше(результат 10 окуней). Одна щука срезала твистер(флюр 0,16) и одну 300г удалось напарнику поднять на берег(забагрил за загривок!)
    Ветер со стороны озера выдувал нереальную дугу, но окунь брал на удлинённой паузе(иногда на лежачуюю приманку)
    Цвет у тебя конечно экзотический, но как красиво его кушал окунь!!! Приятно было посмотреть(коробка вобов лежала в рюкзаке, но из-за ветра даже не стал пробовать) Молоток!
     
    • Нравится Нравится x 25
  4. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    Перемещено в Тему Zip Baits
     
    • Нравится Нравится x 2
  5. Vob Ler

    Vob Ler гость Временно заблокирован

    Сегодня, в ожидании дикого клёва и вооружившись двумя спинами(МДЖ и Твич) припёрся на Н.Д. пораньше. Ветер насторожил ещё в городе, но не зря ж я проснулся! На озере всё было ещё хуже чем ожидалось. Ветер дул со стороны речки, активности рыбы не наблюдалось, только шум от волны бьющейся о мой берег! Пробовал сначала искать окуня на дне в ямках - ОП. Одного словил под ногами, одного на выбросе(и оба на разный цвет). Все рабочие цвета молчали как партизаны на допросе...
    Подошёлslon55, Поболтали, я продолжил бомбить МДЖ, а он опробовать новый вобл. Теперь уже мне удобней совладать с ветром и я начал потихоньку подлавливать окуней. Подобрал нужный цвет, ветер утих(если это так можно назвать, барашки на воде пропали...) и найдя стайку окуня стал ловить его на каждом забросе, даже ноги согрелись от прилива адреналина, а Коле явно не везло. Его воблер не долетал до нужной точки или окунь не оценил в этот день чудо японской индустрии, но клевало очень слабо. Пришлось ему поменять место ловли и не зря, на воблер села СчУЧКА(одна из которых откусила рано утром у меня приманку), но размер её был не фотогеничный... Опять даванул ветер и я окончательно замёрзнув(клевать после обрыва и перевязывания приманки, перестало) собрался домой. Коля тоже решил не оставаться и любезно предложил меня подбросить поближе к остановке, за что ему отдельное спасибо.
    Дуэли не получилось(хотел чесно говоря с "Риджем" поспорить на предмет уловистости). Надеюсь лёд ещё не завтра станет и всё получится...
     
    • Нравится Нравится x 25
  6. сок

    сок Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    257
    Адрес:
    Квасилів
    Возраст:
    Вибачаюсь що із запізненням але хочу розповісти про риболовлю 21 11 2010.
    Неділя. ранок . туман. Погода шепче. Невитримую домашнього натиску і 10 00 вириваюсь де небуть половити на матч чи мах. Вибір впав на Басік.
    Приїзджаю У Новий Двір , йду від зупинки до моста бачу в тумані двох на лодках полощуть спінінгами, їм охоче помагають із двох берегів приблизно ще десь 15 рибалок. Біля моста підхожу до одного рибалки питаю про резельтати , на живця каже нуль. Переходжу за міст , а тут всьго троє полощуть. Пройшов метрів триста до свого місця , розмотався закинув і на мах і на матч, мотилика , ріпейничка, мокрицю . А у відповідь ТІ І І ШИ И НА А а а.
    Перекурив, забадяжив прикормки прикормив , і біля 12 00 побачив першу покльовочку , плотва грам 100 щя попре. Ага через 15 хв ще парочка грам 30-50, і так до 15-30 результат 36 плотви 1 окушок 1верховодка.
    Біля мене пропливали спінінгісти один лише похвастався що взяв щуку біля 1,5 кг в раоні зем снаряда, у всіх інших нуль.
    28 листопада ранок , на дворі сніг, подуває вітерець , дома сидіти нехочеться, блатую дятька на рибалку закрити поплавочний сезон, він погоджується після моїх розповідей .
    11-00 ми на місці. Прикормився , жду , вітер починає пронизувати а вона не прийшла. Змінюю місце дислакації на більш затишніше, і через 5 хв отримую очікуване занурення поплава, підсічка і знову плотвичка грам 100. Із перемінним успіхом витримали до 15-15, улов 10 плотви та 4 окушка. Спінінгістів бачив чоловік 6 результатів незнаю.
     
    • Нравится Нравится x 27
  7. сок

    сок Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    257
    Адрес:
    Квасилів
    Возраст:
    Доброго дня , Тількино неділю назад як закривав поплавок і вчерась (субота 4,12) невсидів вдома, за зимове спорядження і айда о 12-30 на новий двір.
    Приходжу а там мої сусіди скирдують почорному йоршика та окунчика один за одного дрініших.
    Приєднуюсь , лід отним ударом пишні пробивається але вода не виступає. Провіряю пару лінивих лунок нікаво, пробиваю ще парочку сідаю на пулємьот то йорш , йорш, то окушок , окушок. Але мені кортіло вийти на БК де я ловив плотву , зібрався приходжу а там уже ктота біл , ну думаю щас попре. перебиваємо із друзями весь периметр вздож і в поперек результат 5 окунців у мене і в один у товатиша. Вирішили вернутись назад на НДвір там і застала нас ніч. І того грам 700 котячої радості. Рибалок було десь біля 12 чоловік.
     
    • Нравится Нравится x 17
  8. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    6 грудня видався вільний час, а так як на серйозний виїзд не готувався, вирішив відправитись на Басівкут. Треба визнати що рибалка видалася вдалою, навіть не тільки як для Басівкута, результат 4кг плотви і тільки 2 окуня, були доволі гарні еземпляри, а також один обрив не зміг завести в лунку( можливо не хватило холоднокровності всетаки 1 зимня рибалка) і судачка біля кілограма завів в лунку так щой морда була на вулиці, а він плюнув в мене мормишкою і пішов додому, ловив все на безмотилку. Лід доволі пристойний сантиметрів 10, снігу на льоді нема, тому думаю дана відлига на 2 дні для льоду шкоди не завдаст, а з другої половини четверга очікуються морзи, якщо вірити прогнозам. Вибачайте, що без фото на риболовлю не готувався вийщло все спонтанно.
    PS.
    Почав рибачити навпроти прокату човнів, практично по середині, клювало добре, але багато дрібязку і запівгодини перейшов лівіше вітряка метрів 150 від берега, зробив 10 конрольних лунок , нащупав де більше клюань там і зупинився. Шукати на дні якісь нерівності вирішив. що марно, дно наче стіл різниця глибини по лунках сантиметри.
     
    • Нравится Нравится x 24
  9. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    ПідкажІть темному - де на Басівкуті рибачили. Ніколи не був, а водойма ж під носом.
     
    • Нравится Нравится x 4
  10. phantom

    phantom гость Временно заблокирован

    Сьогодні були на озері. Хоча результати не дуже, проте, рибалка все одно порадувала. На двох плітках були сліди хижака (можливо судак), що дуже порадувало. Результати викладаю на фото, плюс ще 25 штук випустив, оскільки вирішив багато не брати:D.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 33