р.Стир

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Grek, 14 ноя 2008.

  1. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Вчора перевіряв голавлеві грядки на Стирю. Ловив з човна. Голавлик стоїть в перемішку з окунем в притирочку до берега або завалів з дерев. Точність забросу була дуже важливою. Було багато покльовок на падінні приманки. Дуже багато нереалізованих контактів. Голавль бодався, пощипував але не засікався. Якийсь він занадто обережний був вчора... мабуть давлєніє... чи повний місяць )).
    Вже не першу рибалку по голавлю робить тонуча копія 35-го Ріджика - Комбек від "Сєрєбряного ручья". Оригінальні ріджики ловили але набагато гірше. Правда я Комбека власноруч "тюнінгував" коричневим водостійким маркером )). Ріджа який зараз коштує в районі 400-500 грн рука не піднімається "тюнінгувати" )). Непогано також ловив смітівський каміончик.
    Трохи відео з крайньої рибалки:

     
    • Нравится Нравится x 15

  2. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Вчора знову ловив сплавом на Стирю. Вода дуже прозора. Виявляється в місцях де я зазвичай сплавляюсь є багато трофейної риби. Здоровезні марени (усачі) майже не реагували на мій човен коли я виплив їм над головами, лише відпливли на декілька метрів в бік. Крупні жерехи-одиночки патрулювали свої володіння і не кидалися навтіки. Вся велика риба вела себе якось розмірено, вальяжно і... якщо так можна сказати -солідно ;) Але атакувати мої ультралайтові приманки крупняк не спішив. Зате всякі голавлі і різні окуні досить азартно покльовували весь день.
    P6160655.JPG P6160641.JPG

    P6160645.JPG

    Трохи відео з вчорашнього сплаву:

     
    • Нравится Нравится x 14
  3. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Стир нище Луцька. На живця.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 5
  4. OlegNovosiolov

    OlegNovosiolov Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    51
    Адрес:
    Украина, Луцк
    Возраст:
    49
    р. Стырь - Чемпионат области по поплавочной ловле - 13.08.2017, с. Подгайцы, старое русло - Flagman Чемпионат Волынской обл. поплавок, 13.08.17 - соревнования проходили в два этапа, в двух зонах, длительность один световой день, рыбы спортсмены наловили много, но очень мелкой. В целом соревнования удались, организаторам огромное спасибо, все было просто ЗДОРОВО!


    imgonline-com-ua-Resize-9vUoomQfl2nKI8LO (Копировать).jpg imgonline-com-ua-Resize-AqrqqYJlSLwMWq (Копировать).jpg imgonline-com-ua-Resize-CQ5oWMkHmH (Копировать).jpg imgonline-com-ua-Resize-pr6rMiqbq2kx (Копировать).jpg imgonline-com-ua-Resize-TBrabYSHozya (Копировать).jpg imgonline-com-ua-Resize-VKXpz9sthoKy (Копировать).jpg imgonline-com-ua-Resize-V8z8x228kW (Копировать).jpg
     
    • Нравится Нравится x 3
  5. OlegNovosiolov

    OlegNovosiolov Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    51
    Адрес:
    Украина, Луцк
    Возраст:
    49
    ОТЛИЧНОЕ МЕСТО ДЛЯ РЫБАЛКИ И ОТДЫХА - БЕСПЛАТНО - ПРЯМ ПОД НОСОМ - Я И НЕ ЗНАЛ. Поехал пару часов порыбачить на берегу реки в черте города - был удивлен, я думал что рыбалки в городской черте уже нет, оказывается есть рыбалка.

    Рыбачил на реке Стырь, г. Луцк на разливе перед мостом, кому интересно координаты 50.742744, 25.308461

    Ловил на опарыша, прикормка - пластилин (готовая каша\прикормка) с чесночным вкусом.
    1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG
     
    • Нравится Нравится x 4
  6. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Перший виїзд на рибалку в цьому році. Підьом в 04:30 і вперед на стариці Стиру. Приїхав ще темно. Поки розмотався вже посіріло. Першим і другим були окунці. Один котові другий на тараньку. Третя покльовка, і танці кілька хвилин. Такогоще не ловив. Там точно за 2. Вага дома. Адреналіну повні чоботи. Удочка тонка карбонка 4м. як Хантер. Поводок 0,16 наживка червоний черв'як. Фрікцион співав, а серце тьохкало. Довго не міг підняти побачити хто там. Сиджу рибачу дальше. Відходжу потихеньку. Ще зловив одного окунця котові. Та в 9:00 піднявся вітер. я зібрався додому. Зважування дома показало 2.175. мій торішній рекорд 1.300 побито.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21
  7. diplomat

    diplomat Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    293
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    48
    Давненько не виходив на р. Стир за щукою. Вчорашня рибалка порадувала двома щуками в межах 1.200-1.300 (на око) + біля десятка окунів. Працювали вертушки (по окуню). Щуки звабились на твістер і віброхівіст додатково оснащений кетчером (каркасик з пелюсткою від вертушки). Дана приманка гарно працювала і по окуню...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 8
  8. diplomat

    diplomat Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    293
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    48
    Стир знову порадував - 2 щуки (одна в районі 2 кг, друга - 1 кг) і кілька окунів. Працювали твістери на голові 8 - 10 гр. + кетчер.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14