Продукція Gold Star

Тема в разделе 'Карпфишинг', создана пользователем Maksim13n, 16 апр 2010.

  1. RiBomuT

    RiBomuT Рыболов

    Сообщения:
    258
    Симпатии:
    134
    Адрес:
    Киев
    а что сейчас не Китай все оттуда
    а теперь по теме били у меня пару телескопов этой фирмы два года прослужили верой и правдой потом ушли(в связи с покупкой новых снастев) другим служить верой и правдой
     

  2. Maksim13n

    Maksim13n гость Временно заблокирован

    Чесно кажучи,навіть в думці не мав рекламувати якогось конкретоного виробника! Просто запитав поради рибаків зі стажем, бо став перед вибором. Як Ви пропонуєте тоді запитувати людей яку марку купувати,яка надійніше,не вказуючи їх назв. Думаю реклама тут ні до чого. Запитав думки інших хто користувався продукцією. Бачу що не варта просити допомоги в даному випадку...Навіщо ж тобі такого роду форуми існують? На мою думку для того щоб просити поради у людей які мають більший стаж. Є ж купу тем де радять купувати продукцію того,чи іншого конкретоног виробника,чому ви такі випадки не розцінюєте як рекламу? Я особисто просто запитав думку інших для себе.

    Добавлено через 4 минуты
    plagus, не знаю чи такі спініги виготовляє виробник. Знаю лише одне,що продукція корейська,але до нас приходиться з Венгрії. Співпрацюють 3 підприємства здається Gold Star, Energofish та Energoteam. Тримав в руках карповик, здається нічого, але хочеться знати як по якості,чи не відламається тюльпан на 1 рибалці,чи катуха не заклинить і таке подібне. Інфи в українському неті практично немає. Тільки на Венгерських сайтах і Молдавських,ну там нічого не зрозуміло ітак.

    Добавлено через 6 минут
    RiBomuT, Дякую за відповідь. А які саме телескопи у Вас були?

    Добавлено через 7 минут
    Ще дуже прошу карповиків підказати чи для початківця буде достатньо користуватися вудкою з композитного матеріалу,чи варта купувати відразу графітову. Буду щиро вдячний за відповідь!
     
    • Нравится Нравится x 1