Ізяслав

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем DeLife, 11 ноя 2010.

  1. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Доброго всім вечора!!!
    Відписуюсь за рибалку 24 листопада. В 7:00 приїхали в с.Клубівка рибалили до 11:00 результатом став 1 окунець грам 250 який клюнув на вертушку в мене ап. В 11:40 вже перебазувались в с. Васьківці десь о 14:30 перший удар підсічка і непойму як так але фрикціон так співає що я аж злякався коли вже зрозумів що я його не підкрутив так як слід то відчувши ще два поштовхи остався із носом, до кінця дня вже небуло покльовок, що неполоскав. На балду знайомим вдалося виловити ще кілька окунчиків матросиків. Рибалка вийшла над трудовою.
    Всім вдалого вечора.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14

  2. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    Коротко.
    По декілька годин в суботу і неділю не дали результату. Брав з собою тільки залізо з надією на щуку, але щуку не знайшов, зате знайшов окуня і на єдиний випадково забутий в сумці їстівний силікон зловив 2 покльовкі до відкусу хвоста :(
    Зі слав праваючого з ехолотом, щуку він знайшов (цілий косяк) і стояв на човні біля неї, але це йому принесло лише 1 докілушку.
    П.С. А 3-метрові павуки - це норма? Серед білого дня ходили трусили і кого не боялись. Руки чухалися позвонити, але у мене, як виявилось, у мобільному тільки телефон рівненських охоронців (уже поправив).
     
    • Нравится Нравится x 10
  3. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Знаю я місця на яких можна вже порибачити з льоду так скказать невеликі калюжки, крім окунчиків і подлещика було зловлено ще чотири плотвички. Завтра їду на цілий день ввечері відпишусь.
    Можна вітати з почином :1_0072:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 13
  4. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Всім добрий день!!!
    Тількино приїхав одразу відписуюсь лід і так не ахти а тут щей плюсова температура якщо в ночі не буде морозцю то буде порибалці, коротше кажучи рибалка получилась весь улов на фото плюс два сходи й один обрив, ловив на ямці приблизно 2.5 м, лесочка 0.09 напевно десь була перебита м'якенько підсік почув натяг доброго противника і луп аж непоняв, що сталось перев'язав і все ок карасі і більшенький окунь заважили 1.7 кг .:somyara:
    О да моало незабув весна напевно незагорами фото знизу.:i070522:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21
  5. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Добридень!!!
    Сьогодні вранці вирвався на пару годин порибачити. Один колега ще невстигли приїхати вже провалився по пояс, під берегом. За години три наших старань зловили на двох 14 окунців. Набив скільки дир що вже аж руки боліли і в кожній лунці одне й теж стукне покаже що є а брати не бере. Для одного мужика виловив плешню яку той днів два назад втопив, зробив корисне діло.:gimmefive2:
    Як кажуть повітрям свіжим подихали, клювання побачили, хвоста зловили треба і міру знати. Всім вдалого дня.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 17
  6. PAMIDORVIP

    PAMIDORVIP Рыболов

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    232
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    35
    якак обстановка в Ізяславі з льодом хто знає?
     
  7. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Я знаю Саш лід вже нормальний можна виходити стрьом тільки на руслі а так нормальний
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Всім добрий вечір!!!
    Хочу відзвітуватися за вчорашній день. На льоду вже о 8:00 напроти маслозавода датчик температури за бортом показував -18.5 не ми перші нальоду вже є кілька чоловік які одразу присіли на руслі і питали фортуну.
    Ми вирішили йти відразу в коряжники й рибачити там, по мірі того як почала підніматися температура почали проскакувати окунці в основному дрібні і тільки згодом попадалися більші. Всі клювання були на мотиля, чортики і блешні результату не принесли. Рибалка видалася трудовою (на кожні 10 лунок одне максимум два клювання) лід вже грубий тому тільки льодобур. Додому забрав 3 десятки більшеньких 100-300 г всіх остальних потопив.
    Фото немає забув телефон.
    Всім вдалого вечора.
     
    • Нравится Нравится x 8
  9. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Звіт за вчорашній день.
    Зранку вдалося вирватися на риболовлю на кілька годин рибалив з 8 до 11 спочатку зробив акцент на балансір і глибини повний нуль, потім перейшов на блешні й різні перекати також нуль а вже пізніше десь о 10:15 вирішив прошмигнутися по прибережних корчиках на мотиля результатом стало 6 окунців до 100 грам і один непоганинький зійшов прямо в лунці. Знайомі рибалили на чортик також зрідка проскакував окунець невеличкий. Далі пішов сніг та непросто пішов а полетів так, що світа білого небуло видно. В середу якщо нічого непоміняється планую виїзд на цілий день тоді вже і відпишуся.
    Всім удачі!!!
     
    • Нравится Нравится x 11
  10. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Сьогодні також мав нагоду вирватися на риболовлю і гріх нею булоб нескористатися а посему, в 7:30 вже на льоду народу нарахував чоловік 20 біля грушки і з десяток на руслі а риба не бере на що непробували в годин 12 на льоду осталися лише жерличники і ми в трьох просиділи до 14 години я бачив 2 клювання але непіймав нічого і один раз щось стукнуло по балансіру. Як я нестарався від нуля невдалося втекти. Ось така ось видалась риболовля.:злой:
    Фото з іншої риболовлі.
    Нехай щястить!!!
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 11