Ізяслав

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем DeLife, 11 ноя 2010.

  1. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    За літо там був лише раз, сіток не бачив, але "слухами земля повниться".
    Після мосту багато паучатників, але радує, що головень на них уже не ведеться.
    Ждем похолодання і щуки.
     

  2. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Хлопці хочу запевнити вас що ніхто нічого не перехрещував сітками, цього року як і минулого з весни запускали малька карпа, і карпятники за цим всім ділом стежать самі, що неможе не радувати, а поодинокі випадки проставки й зняття (наніч) на озері то це завжди було нормою, для деяких "редисок".
    не вірте у все що говорять, можливо десь на тижні вибирусь у рідні місця тоді й відпишусь.
    Удачі.
     
    • Нравится Нравится x 1
    • Информативно Информативно x 1
  3. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Рибалив в Ізяславі 30.09. 2013 пробував все, що є в арсеналі результатом риболовлі з 7 до 13 стали 4 окуні три грам по 200 один 400 (на озері рибачив з лодки), ще один непоганий окунь зійшов. На руслі всі мої старання увінчались лише пійманим старим екраном в якому було дві вже дохлі плотви і окунь отаній був живий тому відправився в рідну стихію. На тому такиж руслі зустрів трьох рибалок спінінгістів лише один піймав щучку на кіло. Сіток на озері і руслі не зустрів, що ьнеможе не радувати. кропивка і різна водна трава ще невпала на міляках повно мальки. Тому можливо ще рано???
     
    • Нравится Нравится x 1
  4. kompres

    kompres гость Временно заблокирован

    со спином упорно ловлю по принципу не поймал--отпустил :mozgokljuy:
    но иногда и веник стреляет :в_натуре:
    SANY0062.JPG
    3,5 кг и еще голавлик грам на 300
    и все это удовольствие попалось на кренк от джексона под окушка окрашеного
     
    • Нравится Нравится x 2
  5. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    Повернувся з Ізяслава, чесно кажучи, ловити не було коли, але ж не дарма я сумку з приманками віз 100 км ;)
    В пятницю вискочив на 2 годинки до автостанції, попав на жируючу верховодку %), заважала ловити головня, але все-таки 3 шт більш-менш пристойного розміру взяв, штук 10 втопив, к-сть зловленої верховодки треба запитати у кота. ;)
    На диво воблери головень майже ігнорував, проводив, стукав іноді, спокусився тільки на Чабіка в гост ау, все інше повний нуль, одного маломірка взяв на колебалочку 2,5гр, а потім почав ловити на муху, і отримав справжнє задоволення, жодної пустої проводки.
    П.С. На рахунок полохливості головня, найбільших зловив коли на березі в 10 м від мене стояв "гей-гой" "черніє глаза" з магнітофона убитої автівки.
    П.П.С. З "мінусів" - човни на воді, за якими рибохорона їхати не хоче, бо нема бензину, та в суботу 2 паучатника біля стабільного місця - пішоходного моста(кажуть шо вони там кожен день).
    П.П.П.С. Фото нема, фотоапарат не брав (
     
    • Нравится Нравится x 8
  6. SAFIK

    SAFIK гость Временно заблокирован

    Всім привіт! Мав можливість порибачити на р.Горинь в околицях с.Васьківці. Ловив на силікони, палка - ультралайт.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 9
  7. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    3 останніх тижні провів на Горині в Ізяславі.
    Підсумую результати.
    Ловив 3 рази на фідер і близько 20 виходів на спін.
    По фідеру особливо нічого сказати, плотва, карась, верховода, після заходу сонця стабільно підлящик. Наживку якусь систематичну не визначив, то червяка подавай, то на опариша замість стабільної верховоди сяде підлящик, то на кукурудзу знову верховода(реально не давала ловити більшу рибу).
    Зате зі спіном я верховоді відімстив ;) В перший день на мухи збив оскому - більше 100 шт(казали що смачна ;) ), нереально було підрахувати.
    Зате порадувала наявність більш-менш пристойного головня, який мінімум в 2 шт за рибалку вдавалося діставати за кожну рибалку.
    По вобам фаворити як минулого року - чабік гостАУ, роджер ГТ та інколи вистрелював Хамсін тіні.
    Розловив усі Ромламові саморобки - окуня брали майже завжди, якщо ігнорувалися, то завжди виручала "тихоновка" в "0" розмірі.
    Окунь взагалі робив мерву і ловився на все ;) Зате щуку бачив тільки по розгону малька, навіть дивно, що жодна не влетіла, хоча одну муху таки забрала (
    Приємно порадував впійманий хоч і не дуже великий жерешок на муху(до того не ловився), та стабільний кльов краснопірки на перекатах.
    На спін тільки одна "пуста" рибалка була - в грозу, але воно ніби і передбачалося ;)
     
    • Нравится Нравится x 5
  8. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    Коротко.
    На Пасху, на 2 день виходив з тестем на Горинь вище греблі, пробували на фідер зловити щось путнє, але трохи прогадали з наживкою (був лише земляний червяк і кукурудза), то на червяка попався підлящик гр на 300 і на кукурудзу з "хімією" зловив 2 плотви, але непоганого розміру. Пробував ходити з спіном на окуня, але за жодну з приманок - їстівний силікон, вертушки, воблери не отримав навіть удару за годину пошуків (хоча знаю що він там є і не раз ловився). Зустрів форумчанина Віка - теж ловив окуня, в тих місцях, як і в інших спінінгістів - 0.
    Після обіду гайнув на річку до мосту і попав на краснопірку - поки викурив сигарету взяв 3 шт 250-300 гр, і за наступних 10 хв ще пару штук і кльов закінчився, але бонусом став головник на 500+. Окрім того зловив і випустив з десятка два головнів і 5-6 жерешків минулорічних.
    На наступний день вискочив на годину, до десятка головнів, але всі утопленики.
    П.С. головень віднерестився...
    П.П.С. Рівень води після греблі постійно змінюється на 10-50 см. Я так розумію, що рибоохороні і електростанціх пох на нерест, а шкоди там більше, ніж від всіх горинських браків разом взятих....сс..
     
    • Нравится Нравится x 2