Окрестности Костополя

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем deathcoretm, 6 авг 2012.

  1. trojan

    trojan гость Временно заблокирован

    DSC_0314.JPG DSC_0315.JPG DSC_0316.JPG Посмотреть вложение 101922 В суботу 28 липня був на цьому самому місці що і попередній раз повідомлення зверху. Приїхав десь в районі 5,30 закинув і зразу поплавок пішов під воду, оказалось що це линок. Два зловив швагро і одного я. результат на фото. І це все було один за другим. а потім як рукою відрізало.
     
    • Нравится Нравится x 5

  2. spiner

    spiner гость Временно заблокирован

    Сьогодні рибалили на піщаному кар"єрі в с.Мала Любаша я, мій батько, та син Андрюха. Батько зловив шнурка, 200гр.- втопив, трішки більшу зірвав. А син (11 років) кидав спіннінг 2 раз в житті і піймав,як для першого разу не поганий результат. Витягував сам-емоцій "повні штани".
    WP_000572.jpg
     
    • Нравится Нравится x 20
    • Улыбнуло Улыбнуло x 2
  3. spiner

    spiner гость Временно заблокирован

    З самого ранку і до 14.00 рибалили з товаришем на кар"єрі в Старому Берестовці. Приманка релакс копито, 11 і 15грам джиг-головка. Зловив і відпустив 2 шнурка. Взяли з глибини десь 5-6 метрів. Розловив знайденого воблера frenzy ss-9 таким же шнурком та був ще схід під самими ногами теж не великої щуки. Пристойних трофеїв не було. В товариша на кружки повний 0.
     
    • Нравится Нравится x 8
  4. trojan

    trojan гость Временно заблокирован

    Був сьогодні на водоймі на дачах (Лисуха за Лісополем), тільки підїхав до водойми зразу десь появивсь мужичок і попередив що рибалка заборонена, мотивував це тим що їх пару рибаків скинулось запустили риби і ловити можна тільки їм, а остальним з липня вони дозволять і за нормальну суму. З однієї сторони я як згідний з таким підходом, водойма не пустує і не заростає, а з другої сторони - зібралось 3-4 місцевих князька тіпа круті рибаки (ще невідомо чи запускали щось) і вже нікому ловить не можна бо це вже їхнє. Якби була якась обява чи щось подібне і я би так само скинувсь на зарибнення водойми (і я знаю багато рибаловів що теж би скинулись), але чому це все робится інкогніто? Може тут я не прав, вибачте, але осінню я був на цій водоймі і там даже ніхто слово не говорив про запуск риби чи прихватизацію. Підкажуть мені в чому я тут не прав, або як з таким беспрєдєлом бороться?
     
    • Информативно Информативно x 1
  5. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Мої вітання колегам по захопленню! На вихідні присвячені Дню Конституції вдалося зробити виїзд на природу і (вибачте за тавтологію) присвятити час улюбленному захопленню - риболовлі. Були в районі с. Золотолин. Постійний рибальський склад нашої компанії виїхати не зміг, тому, був присутній мій колега по роботі з сім'єю та я. Відпочивали з 27 на 28 червня. Пробували ловити карпа на ставку, але без результату. Прикормку замішував з фабричної полуниця/молоко додавав горох варений, черви, та опариш, насадка/наживка опариш та горох. Вдень в спеку на клювання не сподівались, відпочивали, катали дітей човном, жарили шпікачки, тоб-то просто відпочивали на природі. Вночі, як діти полягали, я в кріслі влаштувався біля фідерів в очікуванні клювань. Але всю ніч клювали лише летючи миші... У них ехолокація, мабуть не дозволяє, оминути жилку, що йде від закинутого вудилища і вони її всю ніч зачіпали під час свого полювання на комах, і ці "клювання" ганяли мене з фонариком до закинутих вудилищ... А ще в кінці ставу в зарослях бобри влаштували нічне паті, гризли дерева, сварились, лупили по воді хвостами, двіж у них був реальний :) Під ранок тепла та гарна ніч мене розморила і я заснув. Прокинувся від того, що розривася дзвоник на одному з фідерів, вудилище ходило ходором ледь не вискакуючи з підставки... Поки я роздуплився, зрозумів, що це не сон і не летючі миші, підскочив до фідеру, то карпенко вже встиг з ослабленого на ніч фрікциону стягнути стільки жилки, скільки йому було треба, щоб зайти в корчі. Я підтягнув фрікцион, відчував, що іншому кінці жилки хтось є, але потім схід, при намаганні витягнути з корчів оснастку, обрив. Більше клювань я не побачив. Але мене це не засмучувало, ми класно відпочили. На вечір я ставив пару донок на росянку на Горині, вона там поряд. Коли зібрали речі, заїхали на Горинь, перевірив донки, 2 нечіпані, на одній обірвано чи обрізано поводок, можливо сом, а скоріше росянку зжер якись пічкур, якого в свою чергу взяла щучка та і обрізала поводок... Відпочинком на природі задоволені, от тільки фото гарних місць зробити не вдалося, телефони порозряжались ще в перший день. Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 1