Платник софиевское водохранилище (николаевская область).

Тема в разделе 'Рыбалка в Николаевской области', создана пользователем Sywooch, 20 апр 2007.

  1. класик

    класик гость Временно заблокирован

    Volrum, рыбачили тролингом ? инакакие приманки
     

  2. Volrum

    Volrum Рыболов

    Сообщения:
    92
    Симпатии:
    245
    Адрес:
    Кировоград
    Нет, пололскал исключительно силикон, синий цвет.
     
    • Нравится Нравится x 4
  3. T&J

    T&J Рыболов

    Сообщения:
    547
    Симпатии:
    2.359
    Адрес:
    Кривой Рог
    Возраст:
    30
    Розповім як все починалось. Погоду дивилися кожного дня і цілий тиждень. Оснащався силікон, покупалися нові воблери, і все для цієї рибалки. :)Ранок 21.11.2010 р.- невеликий дощ, вітру немає,+10 за бортом.. Все- їдемо. Дзвонимо одному рибалці:
    - Ну що, їдемо?
    - Та які, дощ всю ніч лив як з відра.:D
    Одним конкурентом менше стало (струсив). Дзвонимо іншому. Цей настроєний по серйозному.:fisher:
    В 7.00 виїхали. Ближче до Гданцікви дощ як лупонув, батько хотів вже розвертатися, але все рівно давив педаль газу. Через хвилин десять все скінчилось.
    Так ось - о 8.30 на місті. Думали народу буде мало, дощ все-таки. Як побачили скільки народу, аж щелепа нижня відпала. Човнів близько 20 шт.:фигасе: ми були на 21:D Швидко надули човен і попливли за «трофеями». Поклівки довго чекати не довелося, зразу ж на третьому забросі на Орбіта 80 сів окунець, потім ще два сіло. Щучки теж ловилися, але діти. Всіх втопили.
    ДЖО сьогодні не везло зовсім: кльову він не побачив, обірвав воблер, коротше не фартило йому:(. Всі сьогодні впіймали по щуці, навіть ДЖО:D. Відпустили близько 12 шт малечі підростати. Взяли три, але мірних (дві по 900 грам, а одна на 1300 та 4 окушки, один важив 300 грам). Йшли з батьком порівну до кінця рибалки, доки він не витяг ще одну щуку, яка стала переможною:1_0072:. Ті хто ловили на живця впіймали набагато більше ніж ті хто ловив на штучні приманки. Бачили рибака який без стида й совісті повісив на кукан стограмову щучку. Слів просто немає :censored:.
    Всі отримали порцію адреналіну та відпочили. Правду кажуть, наприроді відпочиває все тіло. Хай щастить.

    Фото:
    1.Я.:)
    2.Щукоїд.
    3.Батько з щукоїдом.
    4.Ми його відпустили!
    5.Весь улов.
    6.Брат.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 31
  4. matyaz

    matyaz Рыболов

    Сообщения:
    175
    Симпатии:
    690
    Адрес:
    Кривой Рог
    Возраст:
    53
    Ребята ! До меня дошли слухи что с 22.11.10. водоём закрыли на 3 года и уже не дают рыбачить. Может кто-то владеет инфой о водоёме? Мы собираемся в субботу на рыбалку , а просто прокататься не хочеться.
    За ранее спасибо.
     
    • Нравится Нравится x 1
  5. Viktor_ua

    Viktor_ua гость Временно заблокирован

    Собрание по аренде будет только в пятницу...а запрет вроде с 1. 12. 2010. А дальше будем узнавать...
     
    • Нравится Нравится x 4
  6. Арт

    Арт гость Временно заблокирован

    Привет всем.был сегодня на дамбе с девушкой .первые хвосты были у нее (и последние ),два окуня на чубик.и потом взял я три на миджа.были пару щучек но захлебнулись.потом до обеда как в танке.а после 12.00 попал на выход окуня за 20 минут штук 30.(мишал правда идущий уже два часа дождь и сильный ветер) были ище ребята ловили на живца тоже не плохо.подьежал охраник вдх.сказал что с 1.12 будет закрыт.просил передать всем
     
    • Нравится Нравится x 7
  7. T&J

    T&J Рыболов

    Сообщения:
    547
    Симпатии:
    2.359
    Адрес:
    Кривой Рог
    Возраст:
    30
    Сьогодні відбулось закриття сезону 2010 (а там як по погоді буде).
    Погодка супер, тільки похолодало трошки.:solnce2: Це закриття сезоном назвати не можна. Рибалка пройшла не гладко. Десь за 20 км до води влетіли у ямку, а через 100 метрів як колесо заднє застукало. Батько на гальма, а вони не гальмують. Зразу ж думка промайнула:"Зараз колесо відірве". Тфу, тфу, тфу все обійшлося, колесо на місці, але колодку обірвало. Я вже подумав: "Все,, рибалка накрилася мідним тазом". Час постояли, подумали і надумали їхати на рибалку:gi-gi:. Потихеньку, потихеньку (60 км\год) і доїхали.
    Ну а тепер про діло!
    Води добавили десь на півметра:ura: (по берегу гуляти треба тільки у чоботах). Народу багато. Короче, на третьому закиданні клюнув щупак (невеликий), але достойно боровся і за це заслужив життя. Вся риба стоїть на мілині, якщо точніше, то щупаки до 300 грам. Клювали навіть 100 –грамові щупаки:predator:. Підходиш до міляка, кидаєш, проводка- раз ривок, два ривок, потім такий блиск у воді (сам не знаєш воблер то чи риба):gi-gi:, і воблер у щукоїда. А так цікаво дивитися, як маленька риба атакує його ( Orbit 80 ):
    - Підпливає.
    - Дивиться.
    - Потім йде хватка.
    - Махає головою і випльовує воблер.
    І це все за секунд 10 макс.
    Я знайшов ямку, де взяв чотири окушки. Один потяг на 350 грамів.
    Батьків кум сьогодні і ловив і рятував воблера та находив чужі приманки. Клювало до двох годин, потім все стихло, була повна гладь і повний нуль по рибі. Батько ловив і відпускав, нічого мірного йому сьогодні не попадалося ( поклівки були але не дотягав до човна). На силікон теж подибував окунчик. Деякі тільки і ловили на силікон. Ми ж уперлися сьогодні тільки у воблера і результат дав о собі знати. Шук 15 відпустили на троїх. Взяли чотири окуні та три щупака по 700 грам. Виїхали ще за світло. Так як машина без гальм ( гальма працювали, але не так як треба, тільки двигуном треба було гальмувати). Незавжаючи на такі обставини, рибалка пройшла вдало. Хай щастить.


    Фото.
    1. Окунчик.
    2. Я. ( Вжик - як з мультику «Чіп і Дейл.»)
    3. Щукоїд.
    4. Батько.
    5. Груз я витяг, а все інше знайшов батьків кум.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 31
  8. класик

    класик гость Временно заблокирован

    9 . 12 .10 выехали с товарищем враен дамбы испытать счастье а за одно и проверить товарищевый эхолот.Прибыли в район ловли в 11.00 нисмотря на сильный ветер всеже решили выплыть.Поплыли в район заводи. Воды добавилось метра на 2 показания глубины на эхолоте порой доходили до 15 метров . Быстро нашли заветную точку тоесть свал переход с 15м на 5м заякорились. При таких глубинах приняли решение ловить на силикон 10-12гр цвет белый с перламутром пару часов упирались в холостую, но результат был достигнут, товарищь взял килошную щюку. Еще после часа холостых забросов из за сильного ветра который постоянно срывал лодку сякоря решили шабашить .Сошли на берег и решили обловить с берега прибрежную зону воблерами в небольшом заливе товарищ взял еще шнурка на орбит 110 P:S Рыба стоит вся на ямах в толщини 4-5м по эхолоту на бровках хищник . Ждем погоды надеемся на клев и получения нового удовольствия.
     
    • Нравится Нравится x 14
  9. alexmarch

    alexmarch гость Временно заблокирован

    Пробывать стоит всегда, а рыб ответит хочет она встречи с вами аль нет
     
  10. 1rapala1

    1rapala1 Рыболов

    Сообщения:
    55
    Симпатии:
    429
    Адрес:
    Кривой Рог
    Возраст:
    В конце ноября я с товарищами ездили ловить хищника в район с.Палагеевка.К нам подъезжала водная милиция,мы с ними разговаривали по поводу закрытия водоема.Они нам объяснили,что закрываеться водоем в связи с плохим состоянием воды.Брали воду на экспертизу,и что-то в ней нашли.Будут проводить профилактические работы.Хотя сегодня товарищ ловил на дамбе,уровень воды подняли примерно на два метра.Ловили они на живца.Поймали два чупачка,и с пяток окуней.
     
    • Нравится Нравится x 12