смт Гриців

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем kozachyk, 14 авг 2009.

  1. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Сьогодні після обіду були в Грицеві на рибалці з Тичком.Приїхали надули човни,склали снастюхи, і в перед :trolling:за зубатою:predator:Став на руслі поджигував і нічого,змістився трохи вперед,по руслу те саме, поставив воба Yo-Zuri Crystal Minnow,по твічінгував тоже ноль,потім ставив свого лубимця Perch Salmo,повний нуль,трохи змістивсь блище до машини,поставив вертуху і взяв один окунчик,і все.:hook:Спіннінгували ми і просто 0,крім нас на ставку були спіннінгісти,місцеві ловили на колебалки,і тоже нуль.Сьогодні риба на привиликий жаль відказувалаь брати всі приманки, о таке.Но ми все таки надіємось попасти на цю водойму в кльов.
     
    • Нравится Нравится x 5

  2. vik2007

    vik2007 Рыболов

    Сообщения:
    134
    Симпатии:
    202
    Адрес:
    Шепетівка
    Кілька днів назад бачив знайомого, непоганого рибака. Казав, брав непоганих окунів в червні на річці , ішов від Грицева в сторону Микулина.
     
    • Нравится Нравится x 3
  3. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Батько з четверга на пятницю,був на рибалцы на великому ставку.Ловив з лодки:rybak2:на кивочка,карасик покльовував,і досить не поганий.Зловив кг.6-8 .Взявщи спінінга вирішив ще вечиром покидати на зубату,нічого.Його знайомі ловили на живця з середи на четверг,взяли 8 щук,правда невеликі до 1кг.(відпускати не вміють,українська натура:gi-gi:)Одним словом по його словам рибалка вдалася!
     
    • Нравится Нравится x 6
  4. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Сьогодні ловили на кам"янищі.Но це потім.Спочатку вирішили поїхати на Горинь район Михнова.Приїхавши,річка наче мертва,ні всплесків ні риби,полоскавши все що є, в коробці ОП.:злой:Впала вода.Вирішили їхати в Гриців.Приїхавши надули по биріку човен і гайда.Пройшовшись трохи по руслу,нічого,потім по класичному на падіні джига,удар.,підсічка є.Щука 1,3кг.(на Копито зелене тіло, чорна спинка,червоний хвостик)задоволеня получив.:pПомім на цьому самому місті,знову удар,підсічка,пішла в сторону,і зійшла.Ще половили трохи і вирішили їхати,поспішали.Покльовки були десь біля 13:00.Я думаю приїхавши зранку,покльовок було б на багато більше!
     
    • Нравится Нравится x 9
  5. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Вчора цілою делегацією поїхали на камянище.Я,vik2007,брат,і батько.Приїхавши почали готувати снасті,батько готував,резинки на живця.Заплили кинули грузи для батька,я та брат в лодці,всі решта з берега.Рибаків було море,ми обкидали русло,нічого.Вирішили пройтися по мілині,і тут я взяв одного шнурка,випустив.Потім брат взяв такогож,теж пішов у воду.Вирішили випливти на обід, я ще зробив пару проводок джигом по руслу і тут удар щука в лодці(1кг).Випливши до батька в нього була не внятна покльовка,і все.Пообідавши запливаєм знову,ОП.Такою жари я в кінці вересня непомню!Підпливши до батька він зловив 2 щуки на резинки(до 1кг.)Ми в надіїї поплили одловлювати,Ноль.Випливавши вже їхати додому батько взяв ще одну.Одним словом погода була не для хижака,можна було загарати.
     
    • Нравится Нравится x 8
  6. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Сьогодні знов рибачили на камянищі.Кльов взагалі був відсутній.Полоскали що завгодно,НУЛЬ.На ставку було багато спіннінгістів.У всіх те саме,в когось був якись не внятний удар,якись місцевий казав що зловив з самого ранку,одного шнурка,і все.
     
    • Нравится Нравится x 4
  7. Vossa

    Vossa гость Временно заблокирован

    Сьогодні по роботі був у Грицеві. На зворотьньому шляху вирішив зупинитись на дамбі, пополоскати трохи бльосни. Вирішив роспочати з колєбалки Mepps-два десятка проводок результату не дали. Вирішив змінити блєсну-ставлю кастмастєр. І перша джигова проводка дає результат-щука на 1,3кг на березі. На більше не вистачило часу, почало сутеніти-час додому.
     
    • Нравится Нравится x 13
  8. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Хоть ставок і в оренді,але сьогодні мій напарник був біля дамби,і вирішив покидати,на треті проводці хороший удар і щука 3.200,була через пару минут на березі.Фотки потім скину,коли його побачу, впевнений що він її фоткав!
     
    • Нравится Нравится x 1
  9. Vossa

    Vossa гость Временно заблокирован

    А звідки інформація, що ставок в оренді?
     
  10. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Ну я чув що його "Сварог" взяв в оренду,бо ловив осінью то приїхали мужики і казали що ставок в оренді, ще дозволять доловити до кінця осені і все.Но на 100% не скажу чи це так чи ні.!Ніби давати ловити будуть но по квиткам.Но факт є факт.