Допомога в питаннях ОСББ

Тема в разделе 'Oфтопик', создана пользователем Женя 777, 30 апр 2016.

  1. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Доброго дня.
    Можливо хтось з форумчан компетентний в наступному запитанні, прошу вашої допомоги.

    В нашому будинку, на першому поверсі хочуть зробити кафе в якому торгуватимуть і вживатимуть спиртні напої. Вхід в кафе зробили окремий, але він з сторони підїзду. Стоянка прибудинкова, окремої стоянки для кафе немає.Власник цього нежитлового приміщення здав його в оренду, прицьому ніхто з власників квартир нічого незнав на рахунок кафе, (точно невідомо але власник в документах зазначив його як торгівельно офісне, але кафешка не належить до вище зазначених).Чи можливий вплив на даних осіб зі сторони співвласників ОСББ? І чи має ОСББ достатньо повноважень на заборону такої підприємницької діяльності? Підскажіть як краще боротися з такою проблемою, щоб все було правильно з юридичної точки зору. Всім зарання дякую, із наступаючим святом Пасхи.
     

  2. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев
    Для борьбы с таким явлением необходимо иметь, или нанять хорошего юриста и от ОСББ поручить ему заниматься этим делом. Нужно внимательно ознакомиться с документами того собственника. Если в документах будет что-то не так, с точки зрения правовых норм, тогда надо обращаться в прокуратуру, суд и т. д.
    Если точно не известно, то никто вам не поможет. Нужно читать документы, причем не всем подъездом/домом, а профессионалам.
     
    • Нравится Нравится x 1