Бесплатно Перелік ділянок Кременч. ВДХ, де любительське і спортивне рибальство здійснюватиметься в 2022 р.

Тема в разделе 'Рыбалка в Черкасской области', создана пользователем Игорь 1, 11 фев 2022.

  1. Игорь 1

    Игорь 1 Рыболов

    Сообщения:
    2.065
    Симпатии:
    3.046
    Адрес:
    Украина. Черкассы
    Возраст:
    63
    Важлива інформація
    Черкаським рибоохоронним патрулем визначено перелік ділянок Кременчуцького водосховища, де любительське і спортивне рибальство здійснюватиметься в порядку загального використання водних біоресурсів .
    Перелік ділянок міститься в наказі № НОД-20/3 від 10 лютого 2022 року «Про визначення водних об'єктів (їх частин) для здійснення любительського і спортивного рибальства на Кременчуцькому водосховищі в районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Черкаській області». Ознайомитися з наказом можливо перейшовши за посиланням http://chrk.darg.gov.ua/files/1/nod_20_3.pdf
    Дані ділянки визначено на підставі науково-біологічного обґрунтування Інституту рибного господарства НААНУ і зовсім скоро вони будуть нанесені на інтерактивній карті, яка є у вільному доступі.
    Згідно наказу, на визначених ділянках діють Правила любительського та спортивного рибальства (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0269-99#Text ), які регламентують: добову норму вилову, мінімальний допустимий до вилову розмір риб, умови проведення спортивних змагань з рибальства, підводне полювання, дозволені та заборонені знаряддя лову та інше.
    Важливо зазначити, що на відведених ділянках для любительського і спортивного рибальства, суворо заборонено здійснення промислового вилову користувачами водних біоресурсів.
    Черкаським рибоохоронним патрулем буде вестися посилений контроль за недопущенням здійснення промислу на ділянках відведених для загального користування, та дотриманням громадянами Правил рибальства.
    Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Черкаській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.
    Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» за номерами: (063) 896-65-93 (цілодобово), (0472)31-02-76 (в робочий час).
     
    • Информативно Информативно x 2

  2. Світлана Юрич

    Світлана Юрич Рыболов

    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    Возраст:
    46
  3. Vit_HDX

    Vit_HDX Рыболов

    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    23
    Адрес:
    Черкассы
    Возраст:
    59
    Це все добре, але наказ від 10.02.2022 року не відміняє наказ військової адміністрації №122 від 25.03.2022 року про заборону використання плавзасобів і і заборона промислового рибальства у воєнний час. Риболовля з берега дозволена тільки в межах міста.
    Нове розпорядження тут https://ck-oda.gov.ua/wp-content/uploads/2022/06/223.pdf де дозволено тільки промисловикам в на визначенних ділянках. Не було б і цього, але Іванько (друг губернатора) пролобіював, бо в нього бізнес страждає.
    Посилання на наказ тут https://ck-oda.gov.ua/wp-content/uploads/2022/04/131.pdf
    Наскільки мені відомо, такі заборони діють у всіх областях по течії Дніпра, і мені дивно по яким законам живуть в Херсоні...
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1