Шановні рибаки. Пропоную організувати зустрічь рибаків Шепетівки та району (Відкриття сезону 2010р). Запрошуються всі бажаючі. Місце та дату обговоримо в даній темі.
Класна ідея ! Обома руками - "ЗА" ! Хоча, варіантів місця бачу небагато. Перший - "парушка" , але чекати біля місяця, поки крига скресне, другий - Горинь, район Васьковець - Дібровок. Місця там достатньо. Добавляйте ваші варіанти... PS. Дімон, подивись ЛС.
супер ідея ...я теж гадаю кращим місцем зустрічі буде р.Горинь.Васьківці-Дібровка...так як там дуже багато риби...місце і час треба обговорити..це мій телефон 80968278479...головне домовитись у кого є транспорт....
Прив1т вс1м. Думаю треба п1сля пасхи рибка пожвав1шаэ 1 ми якраз зарплату получемо, м1сце чудове але як добратися в мене транспорту найн. От якби замовити якусь газельку, пиш1ть вар1анти а також списки хто що може
ответ Димон...якось доберемося..головне домовитись на скільки і коли...але я гадаю треба чим пораніше...так як щука буде брати до нереста...
Да мен1 теж не терпиться. але спланувати треба добре (з особистого опиту орган1зац11 концерт1в) хто що бере та ск1льки думаэм думаэм Добавлено через 1 час 57 минут Пропоную дату 11. 04 або 18.04 Який р1вень води в д1бровк1 ?