Насчет Днестра... Был пару раз на зимней рыбалке.От Винницы получается 130 км до водохранилища.Очень хочется выехать сейчас, но не знаю толковых мест, чтоб подьезд был нормальным и народу терпимо.Ловить хочу хищника, лодка есть. Если знаешь - предлагай, обсудим!
Декілька років тому їздив відпочивати в Бакоту. Це на Дністрі, вірніше водосховищі, близько 50 км від К-Подільського. На 20-ти метрову резинку за вечір наловили десятка два лящів і рибця, особи до 1,5 кг. Там є щось на зразок бази відпочинку - літній табір якихось скаутів, декілька вагончиків. Ціни за проїзд на прибрежну зону автомобілем і за стоянку невеликі.
Я якраз там був взимку.Окуня ловилось багато. В вагончиках можна заночувати.Я думаю влітку там місця не застанеш, малий простір берега.
Якщо рівень води невеликий, то автомобілем можна їхати по всій прибрежній полосі - кам"янисто-пісочній. Зупиняйсь де хочеш. Якщо ж вода висока, то дійсно залишається лише вузенька грунтовочка вздовж води з обмеженою кількістю місць для стоянок.
Был прошлые выходные на р. Ушица, там, где впадает в Днестр,- поквочили до обеда: ни одной поклевки. На эхолоте рыбы полно и вода прогрелась - уже 26 градусов, а сом брать не хочет. Подожду две недельки, пока на Днестре закончится запрет и снова поеду. Но все равно приятно: вода прозрачная, теплая и самое главное,- отдыхающих было мало, красота...
Велика Слобода, Кам'янець-Подільського району Був вчора на Великі Слободі, коло залізнодорожного мосту. Рибаків було дуже багато, а риби не дуже. Ловився підлящик і деколи карась і один рибець попався. прочтите Правила, пункт 3.14 и перезагрузите фото, иначе будет удалено. Фото удалено
Отдыхали неделю это супер,детям река целый день а нам рыбалка и отдых .Ловили леща ,судачка клева особого небыло но, без рыби несидели