Створюю цю тему де можна буде поділитись інформацією, хотілося б побільше дізнатись про цю водойму та стратегію ловлі тут... Чудове озеро, яке знаходиться в с.Любохини Старовижівського р-ну. Був тут 3 рази (по неділям), але поки ще небуло нагоди потішитись уловом... можливо попадаємо на непогоду.... Коротко про озеро: вода дуже чиста, берег пісок, глибина до 3,5 метрів, зілля мало, що дуже приємно відносно зацепів). Риба: знаю точно що є щука, окунь та карась... Мінуси - ловиться риба тільки з човнів , нажаль місцеві ставлять багато сіток - потобив би гадів :diver:
В Любохинах був два-три роки назад, озер там багато, і з фоток здається мені що це не "домашнє", а "біле", можливо помиляюся, коли я був то ми ловили на домашньому карася, линка, і на ньому щуки небуло, місцеві говорили що вона задихнулась зимої, а на білому щука, окунь є. В селі і навкруги нараховується 9 озер, рай для рибака )) ,але ніяк не виходить туди зїздити (((
tarantul_wm, Ні! це не біле, а 200% домашнє... Біле трошки лівіше (західніше) від цього озера... відносно фото. Там правда ще є одне оз. Домашнє... тільки в селі Кримне, а це озеро знаходиться в с. Любохини