с. Сосновка, Березновского р-на - "Надслучанская Швейцария"

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. kot20

    kot20 гость Временно заблокирован

    В течении сезона частенько удавалось бывать на р Случь.Особенно запомнились места в районе п Моквин ,ловил набегами час два и приходилось уезжать так как грузился на местной бумажной фабрике.За сезон попадался судак,жерех,голавль,днем в ливень брал сома на 7кг за щуку не говорю, правда крупной не встречал.Одну ночь получилось уделить охоте на сома , без результата но такого боя я никогда не видел в полнолуние воблера и силикон сопровождал практически до берега но не брал. Выходили периодически я так понимаю по три четыри на охоту как бы один глушил ,короче насмотрелся а под утро в след за моим воблером прямо мне под ноги на песок вылетел толи оглушеный я так и не понял голавль около 500 -700гр в сопровождении естественно хлопка и это все прямо у берега. Напряг был такой что вместе с головлем,воблером подногами и брызгами от разворота я просто упал на жопу, сразу говорю- курил долго. ВОПРОСОВ осталось очень много , кто с таким сталкивался подскажите ??????
     
    • Нравится Нравится x 19

  2. Чыканец

    Чыканец гость Временно заблокирован

    kot20,
    Як знайти ці місця в районі с.МОКвин, проїзд з Рівного, був одного разу в Мареніно природа гарна а з улову лише кілька малих головнів на вудку (середина Квітня) , по спінінгу повний глушняк і не у мене одного карпятники ловили одну дрібноту Хоча місця на яких ми були більше туристичні аніж рибні підскажіть дорогу хочу знов їхати туди на вихідних
     
    • Нравится Нравится x 5
  3. kot20

    kot20 гость Временно заблокирован

    Ровно-Березно-Моквин ,еще можно по Е-40 не доезжая Корца поворот на В Межеричи ,Сосновое .В самом Моквине за бумажной фабрикой , есть три небольших разлива с ямами,можно пробовать переходить на островки,переход есть со стороны забора фабрики.В этом году там не бывал,предпочтительнее ночная рыбалка,много крупного жереха .На сегодняшний день подсказать с обстановкой ничего немогу.
     
    • Нравится Нравится x 8
  4. Batiskaf

    Batiskaf Рыболов

    Сообщения:
    54
    Симпатии:
    632
    Адрес:
    Березно
    Возраст:
    45
    Ночували з колегою в Мареніні з суботи на неділю. Дуже велика вода, несе всякий хлам, сміття, траву. На фідер ловити - справжній жах. Мусили знімати шнури і ставити моно - забиває за хвилину.
    Звечора кожен зловив по півдесятка плотвиць і вдосталь навоювався з верховодкою.
    Вночі позакидали спінінги (як донки) з розрахунку на сома, - виповзок, ракове м'ясо, живець. Весь арсенал наживок був проігнорований сомом начисто... Але десь біля 22.30 виповзка почало шось обгризати. Беру фідера, закидаю на червака - густерка грам 200... Густера поклювала десь до 12 год. і за цих півтори години ми насмикали по півтора кг. Напарник зловив ще півкілового головенчика, а я півкілового карася.
    Власне рибалкою можна було назвати тільки оцих півтори години, бо вранці знов почалась війна з верховодою. Червяка - згризає в момент, опариша теж, горох, кукурузку - довбе доти, поки не зб'є....
    Я потім пересів на поріг і став кидати на бистряк - то ще намацав рибця, невеликого - на долоню, але вже цікавіше ніж верховода. А напарник тягнув марену, але не дотяг - марена була на вигляд більше 2 кг., а поводок був з 0,12 мм лісочки... Порвало...
    Спільний улов склав 5,800 кг на двох...
    Прикормка - ФішДрім універсал і Фішка "Река".
     
    • Нравится Нравится x 23
  5. Жора26

    Жора26 гость Временно заблокирован

    Губков

    Був на рибалці з пятниці по неділю в районі Губкова :1032: Спіймали на двох з друганом 6 .5 кг риби , в основному дофіга подустів десь 100-150 гр. пару головнів 300-400гр. але були вже такі малята які були мені на палець і були відпущені в рідну стихію......, зловили 23 соміка з яких взяли тільки 8 , від 400до 1кг і пару гарних карасів вночі на росяника. Наживка була : горох, пшениця,червякі,веснянка,опариш. Прикормка:макуха і пелес з добавками землі.
     

    Вложения:

    • DSC00459.JPG
      DSC00459.JPG
      Размер файла:
      488,4 КБ
      Просмотров:
      746
    • DSC00458.JPG
      DSC00458.JPG
      Размер файла:
      478,8 КБ
      Просмотров:
      1.003
    • DSC00510.JPG
      DSC00510.JPG
      Размер файла:
      299,3 КБ
      Просмотров:
      781
    • DSC00462.JPG
      DSC00462.JPG
      Размер файла:
      511,8 КБ
      Просмотров:
      706
    • DSC00467.JPG
      DSC00467.JPG
      Размер файла:
      170,5 КБ
      Просмотров:
      641
    • DSC00469.JPG
      DSC00469.JPG
      Размер файла:
      171,7 КБ
      Просмотров:
      710
    • Нравится Нравится x 27
  6. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Как у Станиславского:"Не верю!!!":D
    На фото нет не одного представителя ихтиофауны!
    Мне очень интересно как выглядит 400гр сомище))))
     
    • Нравится Нравится x 2
  7. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Жора26,
    На протилежному березі, там де проходили змагання, був і я (помітив ту ж місцевість) До риби в мене майже справа не дійшла, занадто насиченаою (у всіх відношеннях) була "програма" перебування. Але син+товариш на опариша і червяка наловили головників , пічкурів, пліток, верховодок, на юшку вистачило.
    Декілька ,не зовсім риболовних фоток
    П.С. Сосновка для мене - це зустіч з друзями, споогади, відпочинок душею... до рибалки, як правило, справа не доходить:1052::73562::gimmefive2::1042:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 25
  8. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Цими вихідними знову відпочивав на Случі.
    Зі спінінгом нічого не вийшло, але особливо і не впирався. На ніч на живця залишав декілька удочок, проте теж безрезультатно.
    А от на поплавцеву вудочку в проводку відірвалися всі. Ніяких прикормок у нас не було. Згадав своє дитинство, коли ми заходили по пояс у воду, мулили ногами перед собою і таким чином приваблювали пічкурів.
    От і цей раз риба, приваблена таким чином, брала на кожній проводці. В 90% випадках це був 100г підуст, іноді траплялися бички, верховодка і як бонус - непогані йоржі-носарі. Клювало настільки активно і жадно, що вже через пів години такої рибалки всією компанією, довелося згортатися та приступати до іншої частини відпочинку:1052:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 38
  9. Batiskaf

    Batiskaf Рыболов

    Сообщения:
    54
    Симпатии:
    632
    Адрес:
    Березно
    Возраст:
    45
    15.08.2010 Маренін

    З суботи на неділю збирався поїхати в с. Іванівка Березнівського р-ну, але обставини склалися так (халтурка намалювалась), що ночувати не вийшло. Так що в неділю раненько вийшов я, значить, на першу маршрутку в ту сторону, сів, заплатив до Іванівки.... і добросовісно заснув ))) , а воділа розбудив мене аж в Мареніні...
    Ну шо ж, думаю, Маренін так Маренін, тим більше шо там теж є декілька симпатичних ямочок.
    Прийшов на річку, я уже аж біля 8-ї години. Сонечко уже пече, місцеві рибацюги сидять з поплавками на пшеницю, недалечко відійшовши від ОП... Поки перейшов через річку, поки замішав прикормку, зібрав фідер, налаштував місце, стартовий закорм - майже дев'ята...
    Перше закидання робив добряче підсміюючись сам із себе (ну, мол, профукав місце на яке настроювався і т.д.), але не встигла кормуха стати на місце - потяг (іменно шо не покльовка, а потяг!), підсікаю - рибець грам на 250... Потім протягом буквально 10 хв. невеликий карась і ще два трохи менших рибці... Хвилин 40 ловилися непогані рибці, а потім підійшла густіра на півдолоні - штук десять підряд було відпущено в рідну стихію.
    Десь біля 10-ї сусід на черв'яка зачепив хорошу марену (на око до 3 кг), я побіг йому допомагати, бо він був без підсака і на своє місце повернувся майже через півгодини (довго марена мучила сусіда, але взяли!)...
    Після цієї паузи дрібнота десь поділася, підійшла густіра гр. по 150-200 і рибець. Покльовки були не дуже часті, але потужні, внятні, так що обійшлося майже без промахів.
    Десь біля першої - потужний потяг, підскаю - є.... Кільхвилинна боротьба - марена... Не така як у сусіда, до кілограма, але підсак був замочений уже для себе. Приємно )))
    Посидів я до третьої години, зловив ще півтора десятка густірок, рибців і карася на дві долоні, зрозумів що спеку я більше переносити не можу, зібрався і пішов в село на маршутку...
    В сільському магазині електронні ваги показали загальну масу улову 3,952 кг... Марену, блін, окремо зважити не здогадався...

    -------------------------
    Прикормка "FishDream фидер" пополам з секретним рецептом мого приятеля Василя, якому на жаль поїхати не вийшло, але прикормкою поділився.......)))

    Наживка - опариш, кастер (а куди дінешся на такій жарі від кастера), черв'як і всякорізні бутерброди...
    -------------------------

    Замовив на річницю весілля (вже скоро) цифровий фатапарат, а то, блін, аж незручно постити бездоказово.....
     
    • Нравится Нравится x 21
  10. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    :offtop: Ви так всю червонокнижну рибу виловите....
    Рибець, марена, можливо Ви не знаєте, - обидва вида в Червоній книзі України.
    Я не мораліст і, наприклад, моє особисте бачення, що такі риби як марена, миньок безпідставно перебувають під забороною вилову. З таким же успіхом більшість видів риб потрібно було б заносити до Червоної книги, бо їх популяція в останні десятиліття значно зменшилась. Але якщо вже так трапилося, що якийсь вид перебуває під охороною держави, то, принаймні, не варто викладати інформацію про вилов червонокнижних видів в інтернеті.
    На рахунок рибця...
    Не рибця Ви ловили, який в Червоній книзі і у нас практично не зустрічається (тому сумнівно, щоб масово ловився), а підустів, яких якраз в районі Соснівки-Маринина дуже багато.
     
    • Нравится Нравится x 17