с. Шепель, Луцький р-н.

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем yustar, 27 окт 2008.

  1. Gennady

    Gennady гость Временно заблокирован

    Був сьогодні зранку до обіду. Холодно, вітер, кльову ноль. Результат один окунь на твістерок
     

    Вложения:

    • Фото0352.jpg
      Фото0352.jpg
      Размер файла:
      300,8 КБ
      Просмотров:
      453
    • Нравится Нравится x 18

  2. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Рівно через місяць вирішив знову випробувати долю в Шепелі. Приїхав о 9 год, почав закиди з салатової гуми - невтішно. Причепив L-minnow 44 - третя проводка принесла нормального їстівного окуня.

    До години 11 ще було кілька покльовок, а потім як відрізало. Біля пів першої почав себе налаштовувати на дорогу додому, але вирішив ще кілька разів кинути фіолетову гуму, результат - щука 2.3кг. Приїхав додому задоволений. У батьків сьогодні ювілей, 35 років шлюбу, царська рибка прикрасить стіл :)

    П.С. з шлунку щуки витягнув жменю мальків карася 2-3см і цілу склянку ікри
     

    Вложения:

    • IMAGE_009.jpg
      IMAGE_009.jpg
      Размер файла:
      223,7 КБ
      Просмотров:
      455
    • IMAGE_011.jpg
      IMAGE_011.jpg
      Размер файла:
      287 КБ
      Просмотров:
      495
    • Нравится Нравится x 18
  3. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Може трохи із запізненням, але напишу кілька слів за суботу. Вирішили з друзями порибалити, зібралися з ранечку о сьомій і поїхали на Новомосирське ( не писатиму в ту тему, бо все одно до обіда був повний 0 у всіх, жодної покльовки) Десь о 13.30 приїхали в Шепель. Малька під берегом видно не було, напевно через мороз вся риба пішла на глибину. Почав ловити з л-Міноу 44 - повний 0. через годину почав експериментувати з різними приманками, перепробував усю гуму яка була в коробці і всі воби. покльовки (не реалізовані) були лише на фіолетове дводюймове копито. Один з друзів лише, на той же таки силікон витягнув щуку десь на півтора кг (видно любить вона все таки той колір:) ) фото немає, ловили по різні боки ставу. Хіба якщо Piton викладе. Ось таке невтішне закриття сезону :( Вудочки змотані, збираю гроші на обновки.
     
    • Нравится Нравится x 16
  4. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Piton не зміг, викладаю сам
     

    Вложения:

    • 26112010642.jpg
      26112010642.jpg
      Размер файла:
      297 КБ
      Просмотров:
      537
    • Нравится Нравится x 15
  5. Gennady

    Gennady гость Временно заблокирован

    Відпишусь про саму цікаву рибалку в житті. Отже, сьогодні прибув на місце біля 13-ої години. Першу годину була тиша, перепробував пів свого арсеналу. Вирішив спробувати їстівний силікон, і тут почалось МДЖ рулить !!!
    Одним словом - результат: два сходи крупного окуня, схід однієї щучки. Чотири окуні їстівного розміру забрав на засолку, вся інша риба була відпущена. Серед відпущених - три маленьких окунця, вирване око зійшовшого окуня (на фото з великим червяком) і вісім !!!!! забагрених !!!!! йоржиків. Перший раз в житті мені вдалось щось забагрити, а тут 8 риб та ще й око :) Якби не було телефона і свідків, то й сам би ніколи не повірив :) Вони напевно при волочінні приманки по дну намагались її прижати, або в момент руху заходили з голови. Рибаків було море, але з спінінгом людей бродило мало. Коротше кажучи рибалкою задоволений, не рахуючи відрізаного метрів з 50 шнура (декілька разів з незрозумілих причин катуха кидала бороди). Сезон відкрив
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21
  6. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Вітаю усіх ветеранів)))) а якщо таких нема, то просто усіх вітаю з днем перемоги. Випала нагода поїхати сьогодні з доночниками у Шепель порибалити. В 4.30 вже були на водоймі, поки темно вирішив покидати коливалку, як результат.... перший мінус:((
    Але о 5.00 вже було видно і воду і приманку , тому почав мікрушити. До 7 години взяв з 5-6 окуньків (працював фіолет), все практично на одному місці (прийшлось шукати вікна між карпятниками). В іншому "вікні" спрацював Big Hammer масло і перша зачотна щучка (біля 1 кг) опинилась в руках))) Радості не було меж. За хвилин 15 на фіолет спокусилась ще одна, але зійшла прямо під берегом, так як ловив без повідка, адреналін аж зашкалив, боявся зрізу)). Ще за півгодинки на той же таки хаммер вчепилась ще одна, грамів на 200 важча за першу. А між ними було ще кілька окунців. Годині о 9-й кльов припинився, о 10 вже були вдома.
     

    Вложения:

    • IMAG0146.jpg
      IMAG0146.jpg
      Размер файла:
      195 КБ
      Просмотров:
      548
    • IMAG0154.jpg
      IMAG0154.jpg
      Размер файла:
      580,7 КБ
      Просмотров:
      553
    • IMAG0149.jpg
      IMAG0149.jpg
      Размер файла:
      199,9 КБ
      Просмотров:
      596
    • IMAG0152.jpg
      IMAG0152.jpg
      Размер файла:
      255,3 КБ
      Просмотров:
      547
    • Нравится Нравится x 24
  7. ВУГОР

    ВУГОР Рыболов

    Сообщения:
    132
    Симпатии:
    672
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    На день Рибака нарешті видалась нагода відвідати з своїм земляком Сергієм знаменитий Шепель....
    В три підйом, в четвертій ранку вже були на місці, погода обіцяла гарний кльов... Я рибалив на мах, а Сергій вирішив обкатати новопридбаний штекер... Вибравши точки для ловлі робимо стартовий закорм (прикормку використовували Traper з добавлянням Terra De somme black Lamp від Sensas), риба моментально стала на прикормлені місця, кльювала плотва не поганих розмірів, рідко проскакувала краснопірка, а також вдалося спіймати по кілька карасів, наживка працювала як опариш, дендробена (каліфорнійський черв"як) так і консервована кукурудза. Активність риби проявлялася майже весь день, навіть коли риба переставала посмикувати поплавок то шар прикормки швидко активізував її апетит.
    Я трошки знехтував прогнозом погоди і проігнорував палюче літнє сонце:solnce2:, як результат пікся на сонці і трішки підгорів, тим часом як Сергій чудово заховався під парасолькою COLMIC.
    Р.S. Коли заїхав забирати Сергія і Він виніс чехол з штекером то він більше нарагадував переносний зенітно-ракетний комплекс - "Стрела" а не знаряддя для лову риба, а коли розклав її на всі 13 метрів це взагалі виглядало шикарно, особливо при виважуванні карася коли він витягував амортизатор з резини....:somyara:Отже риболовля вдалася на славу, відпочинок теж.
     

    Вложения:

    • P7100005.jpg
      P7100005.jpg
      Размер файла:
      167,5 КБ
      Просмотров:
      535
    • P7100010.jpg
      P7100010.jpg
      Размер файла:
      307,5 КБ
      Просмотров:
      478
    • P7100015.jpg
      P7100015.jpg
      Размер файла:
      160,4 КБ
      Просмотров:
      495
    • P7100017.jpg
      P7100017.jpg
      Размер файла:
      341 КБ
      Просмотров:
      512
    • P7100022.jpg
      P7100022.jpg
      Размер файла:
      263,7 КБ
      Просмотров:
      551
    • P7100023.jpg
      P7100023.jpg
      Размер файла:
      300,7 КБ
      Просмотров:
      509
    • Нравится Нравится x 19
  8. ВУГОР

    ВУГОР Рыболов

    Сообщения:
    132
    Симпатии:
    672
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    Звіт за 20. 08.11р. Цей суботній вихідний день вирішили з Sergey_OP!!! провести на риболовлі , вибір водойми став на Шеплі , адже проаналізувавши прогноз погоди і взявши до уваги всі фактори інші водойми могли б мовчати, а з Шепля без улову та гарного настрою жодного разу не поверталися до дому. Підйом в 4:00, прибуваєм на водойму вибираєм місце риболовлі з поправкою на сильний Зх. вітер, який протягом дня був єдиним негативним фактором. Зустрічаємо світанок, стартовий прикорм - перевіреною неоднією рибалкою прикормкою фірми "Traper". Рибалка відбувалася двома мах вудками 4 та 5 метрів довжиною а Сергій рибалив на штекер з своєїї новопридбаної платформи. За наживку використовували опариш, дондробену, кукурузку. Якщо кльов трохи стихав то кілька шарів прикормки швидко активізували її апетит в точці лову. Клювала здебільшого плотва та верховодка також було декілька реалізованих покльовок карасиків. А ось і кілька фото до звіту :
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21
  9. ВУГОР

    ВУГОР Рыболов

    Сообщения:
    132
    Симпатии:
    672
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    Так згідний це не Шепельські коропи а звичайна плотва, яку охоронець сказав невипускати в жодному разі, тому що надто багато її там вже є, яка значно займає кормову базу інших, більш цінних видів риб.

    Добавлено через 34 минуты
    Якщо вже пішли такі закиди, то щуці яка в Вас на аватарі весить на дринові повезло небільше........ даний екземпляр міг би скласти непоганий генофонд даної водойми, на відміну від плотви якої там є досить багато. P.S. Я ніколи і не розраховую на "спасибо " від людей які оцінюють звіти від велечини зпійманої риби. Поділитись враженнями з форумчанами від єднання з природою і задоволення від риболовлі - це моє, а набомбити мішок великої риби і хизуватися на просторах fishing-ua.com - це незовсім тактовно і не в манері мого світогляду.
     
    • Нравится Нравится x 3
  10. ВУГОР

    ВУГОР Рыболов

    Сообщения:
    132
    Симпатии:
    672
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    Цей осінній вихідний день провели з Sergey_OP!!! на Шеплі. Хоч вже жовтень на вулиці але погода була чудова і природа дарувала нам гарну можливість задовільнитись цим захоплюючим дійством під назвою "рибалка".
    На водойму прибули в 7:00 але кльову відразу не було, лише коли сонце піднялось вище риба значно активізувалася.
    Сергій катав по ролику свій 13 метровий MAVER, а я обловлював нещодавно придбаний DYNAMAX POLE від FLAGMANA - який дуже сподобався.
    За наживку використовували опариш, мотиль, червяк на це все добро відгукувалась плотва, верховодка, краснопера. Були трохи збентежені тим що покльовок карася ми навіть не бачили, адже на попередніх рибалках він постійно клював.
    Результат на фото і кілька фото до звіту:
     

    Вложения:

    • PA020004.jpg
      PA020004.jpg
      Размер файла:
      199,4 КБ
      Просмотров:
      474
    • PA020007.jpg
      PA020007.jpg
      Размер файла:
      118 КБ
      Просмотров:
      499
    • PA020009.jpg
      PA020009.jpg
      Размер файла:
      87,6 КБ
      Просмотров:
      476
    • PA020017.jpg
      PA020017.jpg
      Размер файла:
      136,3 КБ
      Просмотров:
      494
    • PA020020.jpg
      PA020020.jpg
      Размер файла:
      142,5 КБ
      Просмотров:
      515
    • Нравится Нравится x 18