Платник Ставок "Осташівка", місто Умань

Тема в разделе 'Рыбалка в Черкасской области', создана пользователем Сергей_БК, 6 апр 2016.

  1. руслан777

    руслан777 Рыболов

    Сообщения:
    39
    Симпатии:
    29
    Адрес:
    м.УМАНЬ
    Возраст:
    46
    Сергей_БК, перепрошую яка смута маленький прикла -переважна більшість з вас курящі рибалка не годинна справа - урни ніодної небачив -це тільки намьок а ще куча алкашні яка пье пивона березі і їсть чіпси і тд начинаючи з майских праздніків- а урни ні одної да і менталітет людей в нас нетой луче зразу викинути на місті чим нести до урни за 200 метрів
     

  2. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    ValentinKas, без згоди, я не маю права давати телефони людей, але я озвучу це питання активу. І сам буду викладати інформацію на сайті, яку буду знати. Завтра, орієнтовно о 10 годині (можливо трохи раніше, чи пізніше), якщо нічого не помішає, планується випустити першу партію зарибка в ставок. Місце зариблення так називаємі "камні" - пляжик зі сторони стоматполіклініки. Приходьте, там і взнаєте необхідну Вам інформацію. Тільки що подзвонили колеги, запрошували мене, але робота скоріш за все не відпустить. Хоча дуже хотів би, зробити фото, виложити в інтернеті, на сайті. Можливо це зможете зробити Ви.
     
  3. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Пропоную в цій темі писати звіти про риболовлю на ставу «Осташівка», з цілью популяризації рибалки на конкретній водоймі (хоча даний став і так самий популярний серед рибаків міста, от тільки останнім часом з риболовлею на ньому худо, але треба пробувати самим, разом навести лад).

    Тому рибаки створили спілку, якщо є питання щодо спілки та інші питання, щодо ставу обговорюємо тут

    Став «Осташівка»: знаходиться в м.Умань; має площу біля 90 гектарів; став відносно не глибокий – найбільші глибини 2,5 м – до 3 метрів; дно мулисте; основні види риб, які водяться в ставу: карась, короп, білий амур, товстолоб, плітка, окунь, щука, судак.

    Декілька днів назад виходив на став з цілью зловити хижака, хижак не відізвався (тому звіт і не писав), але маю деякі фото ставу «Осташівка» - додаю.

    З вікіпедії:
    Оста́шівський став — штучна водойма (став), створений на річці Уманка, притоці Ятрані. Розташований в Умані, на південний захід від центру міста.
    Довжина 2,15 км, пересічна ширина 200 м (максимальна 410 м). Центральна частина водоймища має рівномірну глибину 3—3,2 м, шар мулу до 0,5 м. Площа водного дзеркала ставу — 84,9 га, максимальна глибина води біля греблі — 3,5 м, об’єм води — 994000 м³.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 3
  4. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Із розмови з знайомими - членами товариства, вчора був затриманий браконьер, який ставив сітки на "Осташівці". Мужики які робили рейд по березі ставу, побачивши браконьєра, визвали наряд поліції, яка його і затримала з полічним: лодка, сітки, риба.
     
  5. ValentinKas

    ValentinKas гость Временно заблокирован

    Дякую за інформацію, дуже хотів би бути присутнім, але працюю з 8 до 16 тому можливо заходи будуть на якихось вихідних
     
  6. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Тількищо розмовляв з колегою, з активу, по телефону (робота не дає можливості прийняти активну участь самому але намагаюсь тримати руку на пульсі і інформувати інших). Вчора між 11 та 12 годинами відбулося зариблення ставу зарибком карася, випущено 900 кг, приблизно 120-130 штук на кілограм. Слідуючий етап зариблення ставу, вже цієї весни, коропом та білим амуром. Прохання до тих хто вагається щодо вступу в товариство, власне вступати. Зарибок коропа та амура значно дорожчий, і чим більше коштів буде на його закупівлю тим більше зарибка попаде в став, і чим раніше попаде тим скоріше досягне приємливих розмірів. Ставте лайки:ага:, вступайте в товариство:company:
     
    • Нравится Нравится x 1
  7. ValentinKas

    ValentinKas гость Временно заблокирован

    Думаю справа має піти, брав участь у чергуванні вечірньому разом із трьома активістами , шукали любителів ставити доріжки та інше ,як виявилося їх поменшало останнім часом ,головне серйозне ставлення до справи кожного члена спілки.
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Декілька годин назад в став Осташівка була випущена чергова партія зарибка - випущено 2,5 тони карася, серед якого були і коропці і амурики і товстолобики. Фото додаю. Так вийшло, що спеціально обладнана для перевезення риби вантажівка, сіла в багнюці на березі ставу (в звязку з чим випускали зарибка вже коли стемніло, тому фото мобілкою не дуже якісні). Але душ з 30 рибаків, які вперлися в грузовик, з великими зусиллями, але випхали його з пастки. Так думаю буде і з ставом - якщо разом, то відродимо ставок Осташівка. Колеги обіцяють скинути якісні фото, як першого так і сьогоднішнього зариблення - тоді виложу якісніші.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 4
    • Информативно Информативно x 1
  9. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    До відома (сьогодні розмовляв з одним із членів активу товариства, (перед цим був разом з ним на рибалці і говорив про свою зайнятість на роботі, тому він мені не телефонував для участі)). Декілька днів тому назад, в ставок Осташівка, товариством, було запущено 1,5 тонни карася навіскою 60-70 грамм.
    Планується запуск коропа. До речі, можливо в когось є цікаві та конструктивні пропозиції (скажім навіть в когось є більше часу щоб погуглити і зателефонувати продавцю, тощо) щодо придбання зарибку коропа, навіскою не більше 50 грамм, прошу писати тут. Якщо приємлима ціна та не далеко від міста звичайно.
    Хто ще не вступив в товариство, чи не придбав відловочний квиток на цей рік - приєднуйтесь. Кошти підуть на відродження ставу, щодо риболовлі на ньому.
     
    • Нравится Нравится x 7
  10. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Сьогодні, ближще до вечора, випало пару вільних годин. Взяв спін і гайнув на ставок Осташівка, який не далеко від місця проживання. На жаль нічого не впіймав, крім подихати повітрям, відпочити, пополоскати приманки тощо, зробити фото.
    По риболовлі, ціль судак, як завжди проба та зміна різних приманок. Якщо можна так сказати більш агресивніша проводка ні до чого не привела. Повільніша проводка, протягування по дну - моментально постійно чіплялись місцеві устріці, закриваючи жало гачків відповідно - як в даному випадку поступати - може підскажуть бувалі...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 6