Приспособления и устройства для прикормки

Тема в разделе 'Карпфишинг', создана пользователем Maxim, 22 май 2008.

  1. DerSieger

    DerSieger Рыболов

    Сообщения:
    20
    Симпатии:
    25
    Адрес:
    Рівне
    буває таке, що спомб іноді відривається при закиданні.
    він хоч і пластмасовий, але над водою його не видно і шанс на спасіння дуже маленький. тому минулого року виникла ідея використання корку від вина пофарбованого в яскравий колір.
    підйомна сила корку допомагає виявити спомб і шанс на спасіння виростає в рази.

    використання девайсу з попереднього посту на протязі всього минулого сезону показало, що корок впливає на аеродинаміку спомба і скорочує дальність польоту.
    руки чесались, і я придумав новий прикол. вставити корок в середину.
    в такому разі впливу на дальність немає і спомб піднімається над водою значно вище ніж з корком на хвості, що в поєднанні з частковим розфарбуванням оперіння робить спомба ну дуже помітним. рятувальна операція увінчується майже 100% успіхом. хіба плавати впадло.
    на кількість завантаженого корму корок впливає не суттєво, так як він знаходиться в зоні, яка все-рівно пустує.
    правда, я не врахував той факт, що при закриванні-відкриванні спомба пружина в середині рухається, через що корок відклеівся на другій рибалці. і знову ж таки просто осінила ідея проточити в корку трішки більший паз для пружини і приклеїти його так, щоб він до пружини не торкався.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 1
    • Информативно Информативно x 1

  2. carpolov1979

    carpolov1979 гость Временно заблокирован

    Приобрёл такой спомб(только черного цвета) отлетал 30 забросов и потрескалось пластмасовое крепление,в которое вставлен металический стержень.Перегруза не давал,видимо всему виной КАЧЕСТВО!!!
     
  3. Запорожец

    Запорожец Рыболов

    Сообщения:
    283
    Симпатии:
    252
    Адрес:
    Третья Хазария
    А вы покупали оригинальные английский или китайский(Condor , кажись) ? Еще был или есть харьковский. Все кроме оригинала - в топку.
     
    • Нравится Нравится x 1
  4. Наливай

    Наливай гость Временно заблокирован

    Спомб в професійних руках це класка штука а в руках оборегена обісратись зі сміху можна, є у мене товариш з яким я їздив на рибалку дав йому відро гороху і спомб показав як користуватись і пів години просто помирав зі сміху,, при торканні спомбом землі він також чудово відкривається тому при прицілюванні мій товариш чвстенько розмахуючись торкався спомбом землі і з усього маху закидав пустий спомб, або підкидав його в висоту і прикормлював під берегом ... хвилин 10 я плакав з усіх намаганнь потім правда навчили користуватись і чувак так захопився що викидав відерко дуже швидко , (добре що ми з собою беремо багато прикормки і варимо на місці)

    Доречі після того ми його називаєм Спомбер
     
  5. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Де можна подивитись за роботою професіоналів?Навчіть аборигена користуватись...І де Ви навчались користуватись Спомбом? Я так розумію, Ви з Рівного?
     
  6. Наливай

    Наливай гость Временно заблокирован

    Я спочатку спінінгом навчився користуватись, потім у друзів побачив спробував , купив, бачив як мужики на змаганнях їм кормлять потім спомбом спробував (одразу з рукавицею) спочатку також кидав не точно а потім прекрасно завдяки практиці влучаю в прикормочне місце + - метр півтора . Я не вважаю себе профі але слава богу і не лошкомийник , і якщо потрібно ази закидання покажу без проблем одне але беріть свою палку і катушку :)
     
  7. Serg124

    Serg124 гость Временно заблокирован

    Кто то в курсе дальность заброса прикормки с рогатки?
     
  8. alexmarch

    alexmarch гость Временно заблокирован

    Все зависит от рогатки, резины, кармана да и от самой прикормки, вес размер и что именно собираетесь пулять. Тут однозначного ответа быть не может....
     
    • Нравится Нравится x 1
  9. zakal

    zakal Рыболов

    Сообщения:
    63
    Симпатии:
    185
    Адрес:
    Днепропетровск
    Посмотрел видео закорма парашютом. Считал что сама приспособа тоже летит с шаром как фидерная кормушка. Похоже что нет... Возник вопрос - леску под клипсу или нет? Ибо
     
  10. art28

    art28 гость Временно заблокирован

    Посмотрел видео закорма парашютом. Считал что сама приспособа тоже летит с шаром как фидерная кормушка. Похоже что нет... Возник вопрос - леску под клипсу или нет? Ибо

    А от коли використовуємо парашют - закидуємо - куля полетіла - парашют впав не далі 10м. від берега. І усьо...

    Что даст клипсование лески?
    При закорме парашютом расчитывать на точность заброса приходится только от силы заброса, по другому никак)))

    Рогатка может забрасывать прикормку не далее 50-70 м., без приспособлений (типа установки крепящейся на земле)
    В основном рогатку используют при ловле на коротких и средних дистанциях, минусом рогатки кроме дальности ( хотя в основном все как раз и ловят на коротких и средних дистанциях) является ещё и то что шарики прикормки она бросает не большие, я например иногда задалбываюсь лепить "тенисные шарики" по 60 шт.