Рыбалка в Шепетовке и окресностях

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем vik2007, 18 мар 2009.

  1. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    40
    Був вечері на сахзаводському.Вирішили з батьком розвідати обставини.На водоймі сьогодні було таке враження що риби взагалі нема ,як після атомної війни.:gi-gi:Перші закиди нічого недали,батько пару раз цепляв блешнею на дні щось але пронесло блешня на місті.Ловив я на strike pro-pigmy joint хороший воблер по окуню но він нічого не дав,а батько на Mepps Black Fury №2,аналогічно:стыдно:Біля берега бачили дохлого окуня 3 штуки,мабуть електрикам і громада рибалок не загорожа:злой:.Під вечер підішли сторожі надули лодку і почали кормити рибу,вони батькові друзі,він в них запитав чи вони в ночі сторожать кажуть що ні бо бояться:gi-gi:правда.Висновок:всплески риби на ставку зовсім не було, риба не активна,вода ще досі цвіте,іщемабуть на славу попрацювали електрики(адо в ставок щось зливають вода дуже дивного кольору).

    Добавлено через 22 часа 24 минуты
    Сьогодні вирішив подихати свіжим повітрям і поїхав на стрельбище(тільки приїхав додому вже пишу звіт).На ставку впала вода,і трава просто вся зверху,ловити мість майже нема.Роблю перші закиди на L-Minnow,ципляе траву,ставлю Strike Pro Pygmy Jointт траву вже не цепляє,а окунь не йде.:в_натуре:Ставлю по традиції Mepps Black Fury №2,і цим часом підїхав Тичок, (я його така не знаю але форум робить чудеса):gi-gi:.Я його зразу впізнав по фотках,але так з ним толком і не поговорив.(Тичок подивись в "личные сообщения".)І тільки як він підійшов я взяв одного окунчика гр.100,відпустив.Тичок надув лодку і поплив.І тут намалювалися браки на трьох лодках:злой:Перевіряли сітки.Друзі хто буде читати повідомленя скажіть куди звертатися,звонити,якщо таке бачиш,пишіть.Я сам собі поматюкався і поїхав додому.
     
    • Нравится Нравится x 6

  2. vik2007

    vik2007 Рыболов

    Сообщения:
    134
    Симпатии:
    202
    Адрес:
    Шепетівка
    Був сьогодні в Цвітосі. Завжди тримав цю водойму, як безпроблемну по окуню, але часи змінілись... Вода спала майже на метр , порівняно з останнім разом, коли я був (приблизно місяць назад). Зі спінінгістів був я один, на карася сиділи чоловік п"ять. Садків у воді я не бачив... Рибаки згадували минулий рік, карась ішов набагато краще. Тепер про окуня. Ті вертушки, які працювали ще місяць назад, сьогодні мовчали. Цикадка також нічим себе не проявила. Вимучив три окунчика на мікроджиг (дюймовий віброхвіст "машинне масло" на триграмовій головці). Всі відпущені підростати... Отаке...
     
    • Нравится Нравится x 6
  3. vik2007

    vik2007 Рыболов

    Сообщения:
    134
    Симпатии:
    202
    Адрес:
    Шепетівка
    Після важкого трудового дня (День Незалежності традиційно святкую на городі :gi-gi:) вечір виявився вільним, і я вирішив присвятити його рибалці. Давненько не був на паротурбіні, так що рванув туди. Вчора купив свіженьку аглію лонг №2, срібло, не терпілося її перевірити. Тож став на свій улюблений камінчик, і почав методично обкидати... Десь на десятому забросі удар, підсічка, і щуреня грам на 600 за кілька секунд на березі. Все було так швидко, шо я навіть не встиг злякатися.... А ловив без поводка, і блешня заковтнулася по "самі помідори" :). Хвилин десять виколупував... Ще через п"ять хвилин цю фартову аглію я обірвав на "мертвому" зацепі... :(. Після того переключився на окуня, був один сход непоганого. Порвав губи сильно затягнутим фрікционом. Стало темніти, і я поїхав додому. До речі, в шлунку щуки був непоганий окунчик. Так що по окуню я також відзначився :gi-gi:...
     
    • Нравится Нравится x 8
  4. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    40
    Сьогодні вирішив навідатись на парушку.Встав зранку,подивився що погода зіпсувалась,але все одно вирішив поїхати.Приїхавши на ставок,вітер був просто нестерпний,аж здувало,ловити зовсім не комфортно,зробивши декілька закидів на містку біля желізки,взагалі нічого.Прошовши трохи поняв,шо мість для ловлі вопше галяк(як завжди).Було трохи рибаків,сиділи на фідер.Значить поблукавши по берегу,найшовши пару мість,які нічого і не дали,вирішив їхати додому,бо щось збиралися тучки:злой:.О така гнила рибалка,знаю що ловити там взагалі погано,тай риби там мало, більше ніколи туди не піду:buee:
     
    • Нравится Нравится x 6
  5. vik2007

    vik2007 Рыболов

    Сообщения:
    134
    Симпатии:
    202
    Адрес:
    Шепетівка
    Знов був на парушці. Вода традиційно впала, причому до такого рівня, шо і старожили не помнять. На традиційних місцях можна кидати лише поверхневі приманки, або незацепляйки - мілина, трава... Зустрів знайомого, кидав по траві саморобного глісера. Казав, вчора на той глісер було багато виходів, але щука промахувалась або в останній момент відказувалась від атаки. Сьогодні він мовчав... Потім перемістились на місце, де трохи глибше, і дно чисте. Перепробувавши всі приманки, почепив (без особливої надії) важку артилерію - Спінекс Леді 18 грам. І одразу ж обрибив ! Стандартна щучка, десь біля 1 кг. Після того ще трохи покидали, безрезультанто. Сиділи карасятники, при мені зловили ладошечного карасика.... Отаке...
     
    • Нравится Нравится x 8
  6. PAMIDORVIP

    PAMIDORVIP Рыболов

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    232
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    35
    Добрий день !я тут новачок..вчора ловили на парошці з батьком на твистера..кидали з 12 до 15:00..у батька жодної покльовки а в мене зійшла маленька щучка так як взяла за хвіст а не за гачок...взялф на ярко салатову рібку...збираємься їхати на Горінь..кажуть в славутьському районе бере добре щука...ХТО З ШЕПЕТІВКИ ПРОШУ ДОБАВИТИ МЕНЕ В ДРУЗІ!!!!:fisher:
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. PAMIDORVIP

    PAMIDORVIP Рыболов

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    232
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    35
    Сьогодні був знов на парощці з батьком...рибаків повно (штук 30)не було де кинути..одим мужик зловив щупака(ловив він зранку як ше було темно).Ми прийшли десь в 9:00 і ловили до 14:00...пробували ловити на все...в батька жодної покльовки..а я зловив щучку на 1 кг..на воблер(карась)..проводка повільна з 5 секундною паузою(і на паузі взяла),...мужик сидів на живця...нічого..щука дуже ганяла зранку але не брала...окунь мовчав..ось так...:1052:
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. Vossa

    Vossa гость Временно заблокирован

    Сьогодні на парушкі був свідком незвичайної події-хлопці зловили щуку десь на два кіло, але забагрили її за верхній плавець-напевно щука просто стояла біля дна. Здивувала поведінка риби, яка дала спокійно вивести себе до берега. Їй достатьньо було невеликих зусиль щоб розірвавши плавець,зійти з гачка-але вона була як бревно???
     
    • Нравится Нравится x 4
  9. Тычок

    Тычок гость Временно заблокирован

    Таких случаев много когда щука багритса за жывот или плавники или за хвост ,просто она мажет по приманке но попадает на леску (шнур) поклевку видно делаетса подсечка а куда крюк попал увсех поразному(был случай и уменя щука в 2кг за анальный плавник шухер был такой всеравно крокодил в десятку)
     
    • Нравится Нравится x 4
  10. PAMIDORVIP

    PAMIDORVIP Рыболов

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    232
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    35
    сьогодні з батьков вийшли покидати поджигувати):somyara:..кидали десь з 10:00 до 13:00...вітер такий холодний що аж руки відмерзали...за цей час було 2 покльовки у батька..на виброхвост(салатовий,коричневаа спинка..)...одна щучка зійшла...одну взяв 1 кг..покльовки були з мостіка біля катлавана..взяла щука прямо з-під мостіка..вчора проїжджав біля парушки в часов 5 ..мужик стояв біля дороги кидав спінінга...вирішив я стати подивитись..постояв я минут 5 ..і тут..удар ...і щука на березі(десь 3 кг)...зловив він її на колебалку атом білу...15 грам....кидав вздовж камиша...ось так...я думав що на парошці вже такої щуки нема...якби не побачив би не повірив)..ось так....:1032:
     
    • Нравится Нравится x 9