став Варковичі Дубнівського району

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем vova-rivne, 30 апр 2010.

  1. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Вітаю Всіх форумчан з днем залізнодорожника!!!. Був сьогодні пару годин на ставу. Карасятники окупіровали майже весь берег з дамбою!. Навіть деколи в спокусливих місцях не було як закинуть прибамбасіну. Бачив на березі карасів, знадчить клювакі були. В мене було 3-и. 1-ша на копито 1"- перламутр, відпустив!. 2-га атом латунь, шнурка прийшлось забрать,(в заглот-НЕ жилец). 3-я сама цікава, з упорством, ПЕРЛОВИЦЯ (беззубка) приблизно 23 см, десь до кілограма ваги. Сусід казав що це черепаха. Оплата, мирна риба-30 грн. хижак 20грн.
     

    Вложения:

    • Фото0304.jpg
      Фото0304.jpg
      Размер файла:
      279,9 КБ
      Просмотров:
      672
    • Нравится Нравится x 13

  2. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2: Фото0441.jpg Вітаю Всіх форумчан з св"ятом, Івана-купала!!!!!:solnce2:Проїзджав біля ставка, і не зміг здержатись. На пару хвилин тормознувся щоб добуть інфу. Рибалка на день-40-гр. З ночівлею -50-гр.(хоча в будній день можливо договоритись за -30гр.) Гречанка впала на дно. З вечора кльов ще був інтенсивним,видно було по прив"язеним садкам, з карасями і невеликіми карпиками, чого не скажеш про ранішній. Мілкій окунець ганяє малька, в наглу. Взяв з багажника у себе, приваду, і поміг початківцю возобновити клювакі. Машин було чимало. Фото0473.jpg Кльов був на кукурудзу і мастирка з дуріком.
     
    • Нравится Нравится x 8
    • Информативно Информативно x 2
  3. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    В неділю побував з друзякою на ставку у Варковичах. Ставок знаходиться в напрямку Дубно після с. Зеленого гаю зліва кафе, справа заправка. Так от після кафе повертаємо ліворуч через село до "Т" подібного перехрестя, там направо на Дубно і трохи згодом ми на ставку.
    Друг там раніше непогано рибалив по білій рибі, до моменту смерті власника. З того часу там не був. Я взагалі перший раз... Став не маленький, є де розмахнутись. Платили 100 песо за двох. Друг рибалив з берега на фідер, я з човна на спінінг. Розпочинали, коли тільки почало світати. В мене на волкер був вихід маленького щуренятка (трохи більше самого волкера) з під прибережного комишу. Забігаючи на перед скажу, що це єдиний вихід за день... Я пробував і джиг і воблера і залізо і навіть дорожив на веслах, але ні тичка ні удару. Човнів і берегових спінінгістів було чимало, але за весь час нашого перебування на водоймі (до обіду) ні в кого зубатої в улові не було. Водойма дуже поросла по дну кропивкою та водоростями. Зілля ще не впало і ловити комфортно важко, в деяких місцях лише поверхневі приманки чи воблера з мінімальним зануренням. Коли плавав до входу в ставок річечки, шукав вікна для вигулу волкера серед зілля, бачив непоганих колропчуків, що гріли боки біля поверхні і неквапливо тікали при моєму тихенькому наближенні. А от поверхневої активності хижака я не спостерігав... Друг теж мав лише легенькі посмикування без жодної нормальної клюваки і нічого в улові... Але чудово провели час на природі, подихали свіжим повітрям, перекусили. Місцевий спінінгіст, лише розчарував розповіддю про те, що власники чи охорона ставу мало того, що сітки ставлять, то ще й електроловом граються... Це треш! Хоча став гарний і на ньому можна було б гарно рибалити http://rivnefish.com/forum/images/smilies/t107098.gif
     
    • Нравится Нравится x 2